МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
детското парти съсипа диетата BalloonBirthday
от утре пак, но още не знам дали с картофи или с пиле
за 10 дни съм -0.5, не съм тотално недоволна
и аз искам да изкарам моното за поне -2кг, после ще продължа с диетата от фитнес-инструктура
и така с добри намерения ще дойде Коледа...

# 526
Не съм се отказала, само чакам удобен момент. Няколко пъти а-ха да почна и котка ми мине път.

# 527
Разкарай котките. Grinning
Абе, много сте несериозни - рождени дни, котки, партита ... Я, почвайте и без офлянкване.
Лятото бяхме на барбекю на язовира с рибка, пържолки, гъбки ... а аз, горката, втори ден на тъпа салата. Не знам как устоях, хем и моя ангел е предател.

# 528
Моят режим днес включваше какво ли не 🥴 яд ме е на мен си, ама като поничките и греяното вино са по-вкусни от пиле за втори ден, КВО ДА НАПРАВЯ 😃😃😃

Ще ми се да кажа, че от утре почвам на чисто, ама надали 😑

Следя темата, пък ако ми дойде музата ще се включа 😃
успех на всички 🤞🏽

# 529
Моят 2ри салатен ден приключи с една огромна салата от цвекло и морков и не знам как без да искам 1 резенче луканка(даже беше гадна).Утре сутрин среща с кантара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
Здравейте, досега не съм писала тук.. но да раздвижа темата. За 12 дни на диетата на ВЧ съм -7.500, доста са най-вероятно доста вода😇

# 531
Първата 12 я прецаках на плодовете,не беше голямо мазало ,но я почнах отначало!Сега съм на 2ри плодов и съм -6,200кг(с един грешен ден).Този път ми е по-лесно,а дори съм си в почивка в къщи.До целта имам още 2кг.Успех на всички Hug

# 532
  • гр. Варна
Здравейте, досега не съм писала тук.. но да раздвижа темата. За 12 дни на диетата на ВЧ съм -7.500, доста са най-вероятно доста вода😇

И аз имах такъв резултат. Не е вода Grinning
Имам почивка от около месец и съм качила почти 2 килограма, ама биричката в виновна! Joy

Пак я почнах - днес ми е първи пиле и много се надявам на подобен резултат!

# 533
Ехааа...браво на вас.
Моят резултат е скромен,но пък за 12 дни си е супер -3кг.Продължавам,днес картофи.Почват се едни тежки софри,имен ден,банкети на 10 и 15 дано поне задържа постигнатото.
След плодовете бях на сериозен +!

# 534
  • гр. Варна
Имам глупав въпрос 😁

Авокадо мога ли да ям за зеленчуков ден?
Според доста статии из нета го водят плод, ама и доматите са така Grinning

# 535
Аз ям авокадо с моркови екстра си е за зеленчуков

# 536
Хей, има ли някой готов да стартира от днес?

# 537
Може би от понеделник.

# 538
Аз съм ден 5 от ВЧ,1ден зеленчуци!Обаче ме е пипнал грипа и ще се пробвам на сокове с цвекло и морков(страшни болки имам в цялото тяло и хич не ми е до ядене).

# 539
Мисля пак да пробвам. Някой с мен,от утре например?

Общи условия

Активация на акаунт