МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На мен също ми е трудно да я правя по 2 дни, затова я правя по 1 - резултата при мен специално е същия.

Да дам отчет - от първия ден на кисело мляко съм - 1,8 кг. Много добър старт според мен, така че продължавам днес на яйца. Надявам се днес дауспея да махна поне още 1 кг.

По колко кисело мляко като грамаж? И каква масленост?

Киселото мляко е 3,6 %, изяждам (или по-скоро изпивам) 2 кофички за деня.

Аз да ви се оплача - вчера едва не се натрових с риба тон в консерва. Толкова зле ми беше, че не е за разправяне. Никога до сега не ми е било така. Но мисля, че е заради мазнината в него. Дали беше кофти или просто на мен не ми понесе не знам, обаче беше някакъв ужас. Днес съм на салата, а утре малко ще разместя списъка и ще съм на плодове, за да може на Гергьовден да съм на месо и да хапна агнешко Simple Smile

# 586
Lady Cassiopeia Duval
можеш ли да кажеш , докъде я докара с кг.
- би ли написала по дни колко и какво яде

# 587
  • София
Lady Cassiopeia Duval
можеш ли да кажеш , докъде я докара с кг.
- би ли написала по дни колко и какво яде

До момента е това, но все пак е от няколко дни. Комбинирам го с фаст 20/4 с последно хранене в 16 - 16.30 ч.

Скрит текст:

# 588
Искам да попитам някой правил ли е на Галимира моното? Моля тези които са го правили да споделят резултати

# 589
Цитат на: Lady Cassiopeia Duval
[spoiler

[/spoiler]
А какви количества хапваш?

# 590
  • София
Ами хапвам си да ти кажа Simple Smile

Киселото мляко ми е 3,6% - 2 кофички за деня (защото толкова ми се ядат - ако ми се яде още, ще изям повече)
Яйца - 2 пъти по 3 бр - размер XL
Салата - огромна маруля със зелен лук, репички и домати (добавям и малко сирене, макар, че знам, че не трябва) - разделена на две хранения
Риба - 4 консерви риба тон (няма да повторя повече) с малко лимонов сок
Пиле - варя си парти бутчета и изяждам около 3 - 4 на хранене - 7 - 8 за деня
Свинско - пържоли - общо 2 големи за деня

# 591
Момичета, аз започвам основно на салатки. Вече е пълно с розови доматки и така ми се услаждат с краставичка и сирене(или извара,катък), че вече два дни ям само това. Времето се затопли и не ми се яде друго, хапва ми се леко и ми се пие повечко вода. Да видим до кога ще изкарам 😄

# 592

Мерси много, опитвам се да се настроя на някакво мое моно, защото пиле не ядем от години - гадно ни е на вкус.
иска ми се и някак да натрупам мускул, ама за това пък трябва по друга храна, че според кантара ..губя мускулна маса..ни така, ни така

# 593
  • София
Ох и аз не го понасям това пилешко. Едвам ги издържам дните - даже гледам повече да ги правя на яйца тези дни, отколкото на пилешко.

Момичета, аз започвам основно на салатки. Вече е пълно с розови доматки и така ми се услаждат с краставичка и сирене(или извара,катък), че вече два дни ям само това. Времето се затопли и не ми се яде друго, хапва ми се леко и ми се пие повечко вода. Да видим до кога ще изкарам 😄

И аз много обичам салати - всякакви. И зелени, и домати с краставици и сирене.... Обаче това не е Моно, за съжаление Sad

Аз да се оплача - последните два дни развалих режима. Особено вчера така хубаво си похапнах суши с 2 чаши вино, че кантара веднага се намръщи и ме върна назад. Много ме дразни това задържане на вода от всичко. Днес съм на кисело мляко да чистя и да продължавам нататък. В последните години така и не изкарах летата във формата, в която съм свикнала и много ми се иска това лято да бъда в ТОП форма вече.

# 594
След двата зеленчукови съм +1кг.,много тъпо ми стана,още повече като съм стриктна!Продължавам днес с яйца.

# 595
  • София
След двата зеленчукови съм +1кг.,много тъпо ми стана,още повече като съм стриктна!Продължавам днес с яйца.

Пи ли достатъчно вода в тези дни? Днес на яйцата ще изкараш водата, ако си задържала такава. Аз при плодовете съм така понякога - един път свалям с тях, друг път се пудувам. И то от едни и същи плодове - основно ябълки и портокали. Миналото лято от една диня, с която по принцип отслабвам, така се подух, че кантара показа + 2 кг за един ден. Беше много сладка и предположих, че е възможно да са й добавили допълнително захар или нещо подобно.

# 596
  • София
Темата не е много активна... но аз тази година съм заложила на монодиетата на Ваня Червенкова и с нея ще се боря с излишните килограми.
От вчера започнах нова 24дневка, че от предишната през март успях да си върна половината от сваленото, но все пак не всичко. За съжаление летните ми дрехи още не ми стават, така че ще трябват ограничения. Поне времето засега е с мен и не предполага леки дрешки.
Та така - втори ден на картофи. Засега е добре - 1 кг. Но и миналият път тръгнах ударно и след първите 12 дни започна застой, което вероятно е нормално. Ще видим сега как ще се развият нещата. Ще давам отчети Simple Smile Дано се включи още някой за компания.

# 597
  • София
Аз минах на Моното на Касиопея Simple Smile Че нещо ВЧ ми стана неприятна за спазване. Сега съм през ден на кисело мляко. По-добре ми е така.

# 598
  • София
Тя колко дни се прави?

# 599
  • София

Колкото искаш. Аз изкарах цяло лято на нея преди 2 години, но не бях много стриктна. Един ден се храниш нормално, като разбира се внимаваш какво ядеш, а на следващия - кисело мляко само и много вода. Може кафе и чай неподсладени. В кафето може малко прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт