МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 500
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
След мазалото по празниците съм 3 ден пиле.Остават ми 1.500кг да изчистя + .Наливам се от 6ч.сутринта с вода.Успех на всички!

# 571
Имам да сваля 10 килограма и вече съм решена. Не се чувствам добре в кожата си, нямам самочувствие, ужасно е.
Спряла съм се на два варианта: Ваня Червенкова или диетата на Галимира.
На 25 години съм та идвам да се допитам до тези, които са правили и двете от коя виждат по-добри резултати. Във тази на ВЧ само рибата ме притеснява, ако се спра на нея дали мога да я заменя със нещо, понеже не ям риба.
Благодаря предварително.

# 572
Рибата заменях с яйца.

# 573
  • България
Момичета някоя от вас правила ли е монодиета като е хапвала примерно на обяд въглехидрати и салата ,а вечер протеин и салата?Храната една и съща два или три дни.
Опитвам такова хранене от седмица на принципите на разделното хранене.
Как мислите с такова хранене дали ще се свалят килограми?
Зная че в монодиетите се хапва един продукт един или два дни,но ми е трудно така .

# 574
Последно време много ми се яде риба 😅
Та по този повод съм решила да направя 2-3 дни на риба (айде, днес прегреших с пет фурми, че съм в М ама...). После ще видя какво ще добавя, вероятно 2 дена варени картофи, 2 дена пилешко и, моооже би, ден на зелена салата с краставици и домати 🤔
Да си призная въглехидратните храни са ми много вкусни ама изобщо не ме засищат ... Няма ли месо след половин час все едно не съм яла ... А не върви да правя моно само на месо (мляко и яйца не ям, айде мога да се прежаля един ден на 3 варени да речем ама повече от това - абсурд) 🙄
Ще го мисля в движение. Тази седмица ще ми е натоварено на работа, та едва ли ще ми се мисли за прегрешения като бира с мезе вечер 😅

# 575
  • София
От днес и аз съм на Моно. Подредих си първите 3 дни да са ми само белтъци, за да мога хубаво да изкарам водата, че доста съм задържала по празниците. Взела съм си и един билков сироп за детокс, да помогне и той малко, че много ми се иска до края на месеца да ударя, ако не 50, то поне 51 кг. В момента съм 58,5, но знам със сигурност, че поне 4 кг са вода. Много я задържам и адски много ме дразни това подуване, като балон. На лицето и паласките най-много се вижда.
Та днес е първи ден на кисело мляко. За вторник съм определила да са яйца, а за сряда - риба

# 576
по неволя бях една седмица на риба, кило и половина минус
закуска и обяд - консерва херинга от лидл
вечер - пастърва

днес съм на фаст, после 3 дни яйца, рд, 3 дни протеинов шейк, рд и след 10ти неволя пак идва и пак риба до 17ти
амбициозен план Mr. Green

Зара, защо не ядеш яйца?

# 577
Не ги обичам. Ям по едно варено от Великден на Великден. И през година се случва да се излъжа да изям още 2-3бр ей така, като реша уж да правя моно 😅

# 578
Здравейте, пиша ви от личния си опит с монодиета
1 ден- 3 кисели млека
2 ден- зеленчуци, само сурови
3 ден- картофи- варени
4 ден яйца - 5 броя , варени
5 ден пиле

В резултат на което, не само не бях сеалила нищо , ами бях качила 2 кила. 
Така , че тази диета не е за мен явно
71 кила съм 168 висока

# 579
  • София
Аз в дните на кисело мляко, яйца и риба, свалям най-много. С кисело мляко стигам до - 2 кг за ден. Но с годините ми става все по-трудно да издържам в тези дни

# 580
Диетата трябва да се спазва точно и в последователността дадена на първа страница. Може да с.е смени рибата с яйца и дава резултат. На мен най са ми трудни двата дни на кисело мляко. Тубя и мотивация и за втората врътка.

# 581
  • София
На мен също ми е трудно да я правя по 2 дни, затова я правя по 1 - резултата при мен специално е същия.

Да дам отчет - от първия ден на кисело мляко съм - 1,8 кг. Много добър старт според мен, така че продължавам днес на яйца. Надявам се днес дауспея да махна поне още 1 кг.

# 582
На мен също ми е трудно да я правя по 2 дни, затова я правя по 1 - резултата при мен специално е същия.

Да дам отчет - от първия ден на кисело мляко съм - 1,8 кг. Много добър старт според мен, така че продължавам днес на яйца. Надявам се днес дауспея да махна поне още 1 кг.
[/quote

По колко кисело мляко като грамаж? И каква масленост?]

# 583
Amellybass това мисля е диетата на Галимира, веднага след 5рия ден се прави още един тур. Може би за това не си видяла резултат

# 584
Здравейте, момичета!
Записвам се тук: втори ден картофи, стърже ми здраво Simple Smile
Направо ми иде да си легна и да заспивам Simple Smile пусти глад

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 20:16 от ednausmivka

Общи условия

Активация на акаунт