МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
ден едно започва хипер-трипер диетично
издрайфах варените картофи от обяд
имам бегъл спомен, че не се случва за пръв път в ден 'картофи'

за вечеря 200 грама печени на конвектор от фантастико

# 646
Вчера се подхлъзнах, но аз съм на пързалката от една година.
Не мога да гледам варени картофи. Чак след 5 ядох малко, и завърших със сладолед. Не се прави така.

Днес пиле, но това обичам, и не вярвам да правя глупости.

# 647
Аз изобщо не се мъча с варени картофи. Само сутрин на пюре и овкусени със зехтин и малко сол. Следващата врътка е скоро и мисля да ги пробвам на пара.
Аз имам минус от рибата, не е голям, но успя да компенсира сваленото от пилето. Сега дано и от плодовете и киселото мляко да сваля някое друго килце.

# 648
вчера ден 'пиле' - ок
днес пак пиле, ще видим...

# 649
Аз се провалих официално. Днес ми е супер зле на работа, болки в корема и страшно гадене. Ще направя седмица рестарт с нормално хранене и тогава ще помисля дали да направя друго моно по един ден, но не чак толкова стриктно. През почивката ще наблегна главно на домашно приготвена храна.

# 650
  • Пловдив
Аз забелязах, че от плодове и мляко ще се мре. Ям плод и след 7 минути съм зверски гладна. Реших да направя седмица почивка и от вчера съм пак на картофи, но тази врътка мисля да пропусна плодовете и млякото. То не става да ям цял ден и после няма как да не съм +

# 651
плодовете ги правя по един ден , млечни не ям по здравословни причини, ще ги сменя с яйца

нетипично за мен, втори ден пиле без издънки
утре - зеленчуци, ще има и 3 смокини

# 652
+ две кюфтета в зеленчуковият ден
и аз реших, че няма нужда да продължа да ям салати и да съм гладна с подут стомах, кюфтетата бяха от кайма и тиквички, само с подправки

риба - пастърва и сьомга от лидл

# 653
След отпуската мога да дам втори шанс на Ваня Червенкова, но този път с промени. Зеленчуковите дни мисля да ги направя крем супи + зеленчуци на пара с малко зехтин и подправки, а плодовите да са изцяло на моно банани. Разбрах и причината за кризата - гастрит, та затова и ще са тези промени.

# 654
направих 10 дни
1х картофи - 2х пиле - 1х зеленчуци - 2х риба - 1х плодове - 2 кисело мляко
всеки ден имах прегрешения в малки дози - смокини, бадеми, шоколад
свалила съм само 1 кг

продължавам с нови 10 от утре

# 655
Здравейте дами, знам че не е по темата, но се осмелявам да попитам тук, има далечна връзка😂
Значи, през последните няколко седмици ми излизат видеа, в които в продължение на 30 дни вечер мажеш със рициново масло целия корем и се увиваш дали със стреч фолио, дали със специален колан и така спиш. Резултат на видеата има още след 1вата вечер. Та се включвам да питам някоя от вас пробвал ли е? Знаете ли нещо повече по въпроса? Правя на галимира моното но в корема не свалям и много се дразня...

# 656
ако пробваш и има резултат, непременно да пишеш тук 😍

аз пък от Ваня Ч. точно в корема прибрах много,
празничноте дни бяхме при свеки и развалих моното,
днес ще фаствам, от утре - пак..

имам чуденка дали да не сменя картофите с ориз
Дез , какво ще кажеш?

# 657
Дръж го във вода и оцет да му махнеш нишестето.И после охладен.

# 658
От утре се завръщам в редиците. Реших да дам втори шанс на плодовите дни и да не са на моно банани, какъвто беше първоначалният ми план. Някой ще се включи ли?

# 659
Здравейте! Започвам диетата на Ваня Червенкова от днес и се надявам да сваля някое друго килце преди Коледните празници.
Целта ми естествено е да си възвърна фигурата от преди бременността. Родих в края на Август 2023, секцио и имах забрана да тренирам 3 месеца, а и кърмих и нямаше как да спазвам режими на по-ниски калории. Сега спирам кърмата поради някои причини. 5 месеца преди да забременея бях 55-6 кг, но напълнях малко и реално забременях на 61кг. В момента тежа 72кг. Не съм особено висока, никак даже 😆😆 цели 162см 😅
Преди няколко години бях спазвала тази диета и имах доста добри резултати. Ще започна и да тренирам в най-скоро време.
Случайно да има някой спазващ диета в момента или желаещ да започне?
Ще започна с рибения ден обаче, заради вчера. Имам рибка от снощната вечеря, нямаше как без рибка все пак съм и бургазлийка и си уважавам Никулден 😁😁

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 16:42 от spring_queen

Общи условия

Активация на акаунт