Августови бебета 2022

• 22 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Събота 04.12, 10ти ден беше 164.В сряда, 15ти ден, не знам каква дата беше ми беше 1152.Скришно от доктора пуснах на 8ми ден и беше 59.27 😄
В петък пак съм на преглед, други чхг не съм пускала, понеже се успокоих, че се качва много добре.Ще се ходи другата седмица пак май май.Дано не е кухо яйце, че второ вече не е случайно 😖

# 361
Eлънче, моя трансфер беше на 22-ри. В петък при мен също се видя само сакче. И аз малко се ошашках и точно затова ми е притеснено. Успокоявам се, че апаратите са на различно ниво, освен това няколко човека ми казаха, че в това време точно това е трябвало да се види, не повече. Дано.

# 362
Вярвам, че всичко ще бъде наред! Heart
Но това чакане е убийствено!
Събота 04.12, 10ти ден беше 164.В сряда, 15ти ден, не знам каква дата беше ми беше 1152.Скришно от доктора пуснах на 8ми ден и беше 59.27 😄
В петък пак съм на преглед, други чхг не съм пускала, понеже се успокоих, че се качва много добре.Ще се ходи другата седмица пак май май.Дано не е кухо яйце, че второ вече не е случайно 😖

# 363
  • Пловдив
Mandaria, ще треперим двете значи 💜
Доктора като ми писа, че е рано се успокоих.А с кухото яйце изобщо не нарастваше така.Днес ако е било 30, след 48 часа беше 40.Нещо такова.А сега си е доволна цифрата.Дано и апаратурата да е "виновна".Като удавник за сламка се хващам 😝

patencce1 дано 💜

# 364
Елънче, не премери ли сакчето? То всеки казва не се притеснявай, ама как да не се притесняваме…разбирам те, докато не ги видим гушнати в ръцете ни все ще има за какво да се притесняваме, та и след това пък още повече.
Lilium, чудесно ти се удвоява, имаше и друга дама тук така, която беше по същия начин, даже 7 дни преди цикъл май. Да се обади ако се познае, че аз забравих кой беше.

Аз ходих днес при този, който ще ме следи по каса, за да оправим болничния. Не исках да ме гледа на ехо, предвид това че предната седмица съм била на преглед(при Другия), но той всякаш се вълнува повече от мен и много държеше да видим колко е порастнало.😂 Та видяхме го - CRL-1см и тупкащо сърчице, отговаря на 7с. според ехографа, а според моето си приложение и предния преглед си е 6с+3. Питах го за мнение за добър лекар за ФМ и той също каза доц. Марков в МЦ Марковс. Малко по спокойна съм, но пак съм си нащрек, защото и предния път до 10с всичко си беше наред и сърце имаше, ноо..

# 365
Дано скоро намалее притеснението ви момичета и да си видите точиците с тупкащи сърчица!Моят втори преглед е утре и се надявам и аз да се зарадвам.
Маноела , то 6+ 3 повечето го водят 7ма седмица  ,така че са точни изчисленията , браво за ползотворния преглед!

# 366
  • Пловдив
Manoela_,  има нещо измерено GSD 0,92 пише, това ли е, не е ли... не знам 🤪

# 367
  • София
Следобяд ми звънна сестрата на АГ, че тя е с коронавирус. Уф, шансът ми за преглед беше утре, а няма кой да намеря. Детето е и с 39градуса, дано не ме прихване нещо.

# 368
Имам въпрос към тези от вас, които вече са били на преглед. Назначиха ли ви някакви кръвни изследвания вече? В юлската тема прочетох, че е добре да се изследват вит.Д, Б6, Б12,хомоцистеин, фолат. Някоя от вас изследвала ли ги е тези неща?

Утре съм на преглед и си правя списък с въпроси….че сигурно от вълнение ще забравя всичко, което искам да питам. Grinning

# 369
Аз мисля да си пусна един обширен пакет в Цибалаб, който включва доста показатели + допълнително витамин Б12, витамин Д, инсулин. Чудя се какво още, може би една урина, ако не забравя. Ще прегледам и списъка с изследванията и ще допълня евентуално. Искам да си пусна и за антитела за варицела.

Неизвестна, много неприятно за детето, дано му мине бързо, а на теб да ти се размине! Ти избра ли къде ще се следиш? В Щерев няма ли часове за утре? Сега проверих, има при д-р Милчева, в 13:30ч. Аз съм ходила при нея, ОК е

# 370
Здравей, аз също съм от Плевен и също не съм решила,2рия ми преглед ми е другата седмица, по изчисления ще съм 7 +4д. и ще се посъветвам с АГ къде да ида, мисля че и в Плевен има къде. Ако чуеш за добър лекар, пиши Simple Smile
Момичета, вие ориентирани ли сте къде ще ходите на ранна фетална морфология? Доколкото разбирам часовете при добрите специалисти трябва да се запазят около месец по-рано. Аз съм от Плевен, градът се слави с доста добри болници, въпреки това познати доколкото си спомням масово ходят за ФМ в София. Tъй като не искам да споделям на толкова ранен етап се обръщам към вас, имате ли мнения за специалисти в Плевен или София?

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 21:00 от Bool

# 371
Станахме три от Плевен Wink

# 372
Еха супер, 😊
аз другата седмица във вторник съм на първи преглед при Наталия Цвик в Авис Медика. Според ПРМ ще бъда 6+4. За ФМ се поразрових днес, тук във форума са препоръчали Татяна Бодурска. Намерих и Габриела Панайотова в Света Марина, но за нея не открих мнения.

# 373
  • София
Аз мисля да си пусна един обширен пакет в Цибалаб, който включва доста показатели + допълнително витамин Б12, витамин Д, инсулин. Чудя се какво още, може би една урина, ако не забравя. Ще прегледам и списъка с изследванията и ще допълня евентуално. Искам да си пусна и за антитела за варицела.

Неизвестна, много неприятно за детето, дано му мине бързо, а на теб да ти се размине! Ти избра ли къде ще се следиш? В Щерев няма ли часове за утре? Сега проверих, има при д-р Милчева, в 13:30ч. Аз съм ходила при нея, ОК е

Благодаря, ама вече не живеем в София. Записах час при местна АГ за потвърждение, пък след НГ ще търся в София.

# 374
Manoela_,  има нещо измерено GSD 0,92 пише, това ли е, не е ли... не знам 🤪
Ами ако са см е възможно, защото при мен първия преглед беше 93мм сак без нищо вътре и отговаряше на 4с+5, което в горе долу същото.
NI_CI, единия ми АГ твърди, че изследвания се пускат при регистрация, а другия че тия изследвания на витамини и т.н другите АГ го правят за пари.(това е този при когото ходя на частно, за това съм склонна да му вярвам) единствено според него има смисъл да се изследвам за диабет и вече да си пусна ПКК и биохимия и урина евентуално. Стикам палци за утре чакаме хубави новини.🤗

Общи условия

Активация на акаунт