Августови бебета 2022

• 22 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Аз лично не, при мен станах случайно и непланирано нещата. Въпреки това и двамата с приятеля ми си го искаме и се тревожим. Първа бременност ми е, а и съм само на 24 години, честно казано въобще не съм подготвена, нито запозната. 😅

# 436
  • Пловдив
Аз съм инвитро.На 19.11 ми беше пункцията.Иначе на 04.11 се водя по последен цикъл.

# 437
Вие засичали ли сте овулация в предходния цикъл?

Моята беше със сигурност на 16.11.. засякох я с тест, но и аз я усещам така че е сигурно.
Днес вече ме погнаха симптомите по-сериозно. Вие ми се свят, адски ми се спи и ми се догади от парфюма на един клиент.
Ще чакаме и ще търпим. Тук много хубаво го казват, че първите 3 месеца от бременността са на принципа всичко или нищо. И да се притесняваме и всеки ден да ходим на преглед каквото има да става ще стане и (почти) нищо не може да се направи. И аз на 10-11 дни закъснение видях само малко сакче. На 24.12. втори опит 😁

# 438
Момичета, не се притеснявайте, дано на следващите прегледи всичко е наред.
А,че има разминаване ако се водим по разни приложения е факт. Аз си знаех кога ми е била овулацията,защото я засичах с тестове и си казах на док. И аз си чакам търпеливо вторият преглед за сърдечни тонове. А то тепърва започва всичко ...

# 439
Моят последен цикъл е на 2.11. Правих тестове за овулация от 11 до 17 ден, нищо не засякох, базална температура измервах, на 17ден имаше лек спад до 36,4…това много ме напрегна и реших да спра с тестовете защото усетих как се вманиачавам с това измерване и следене.. Цикълът ми обаче закъсня, аз не чувствах абсолютно нищо, направих си 2 теста за бременност ( на 29.11 и 30.11) и бяха отрицателни. След още няколко дни усетих лека болка в гърдите и реших, че може да имам овулация…и си направих един изостанал тест за овулация, който излезе положителен. В темата за проследяване ми казаха, че може да позитивира при бременност…и следващия ден 7.12 това се потвърди.
Това ми е историята на кратко Simple Smile

# 440
Момичета, много се притеснявам, че съм със силна хрема, яко кихане и съвсем лека температура(която може и да си е от бременността). Явно е някакво вирусче, защото започна от сина ми , сега аз и мъжа ми подхванахме…
Та колко може да е вредно за ембриончето? Някой има ли инфо за вирусна инфекция преди 12г.с.?
 Още не съм се записала на ЖК , за да попитам доктор, а доста ме напряга това състояние

# 441
Момичета, сега говорих с мой приятел АГ специалист и ми обясни, че за кухо яйце може да се говори едва след, като плодният сак стане 25мм. и не се вижда ембрион, така,че малко да се поуспокоим ❤

# 442
exberry браво за пулса!За цигарения дим не съм убедена , че една вечер би могла да е опасна , но все пак пак прецени колко задимено става в заведението (ако си ходила друг път) .За зацапването не ти ли изписаха нещо за всеки случай?
NI_CI стискам палци всичко да е наред!Аз овулация засякох с лентички на около 17ти ден от Ц.
Mariela Savovaдобре дошла и бързо оздравяване!
Famma _vanilaи аз не бях добре по едно време и силно се бях притеснила , но се подобрих за щастие.Ако ти се повиши темп.   пий парацетамол и не би трябвало да има проблем.Бързо оздравяване!
Yana.GG успех утре!
JoyJoyрадвам се за хубавата новина!
Деси Стоева защо се притесняваш , нали си видяла , че тупка? Чуването е на малко по - късен етап .
Moni_9797, Елънче повечето от нас , които сме видяли пулс е 6 + 2...+ 3... опитайте се да сте спокойни и всичко ще се нареди.

# 443
Аз по моя календар, миналата седмица на прегледа, бях 5+5 г.с. и не се видя нищо освен плоден сак, но лекарят ми беше абсолютно категоричен, че няма как да се види друго толкова рано, да ви кажа и аз се притеснявам доста. Като гледам, повечето вече сте видяли ембриончета. Според вас да се притеснявам ли?

Онзи ден отидох със зацапване да ме прегледат (уж 6 г.с. 1д.) и се видя сак. Каза, че е не съм в 6 седмица и да не се притеснявам и че е рано още.
Като гледам другите мнения, мисля, че всички само с плодни сакчета сме в истерия, но по-добре да сме спокойни и  позитивно настроени Simple Smile

# 444
  • София
Аз си усещам овулацията откакто родих, при мен е между 13-15ден. Винаги ми е бил редовен, плюс/минус един ден. Последен цикъл 02.11.
И аз съм изненадана, че от първия месец опити се получиха нещата, бях се настроила за повече време.
Аз съм май много несериозна или тотално спокоен човек, не знам Joy. Вчера имах час при АГ, но ми се обадиха, че е с Ковид. Нямаше съответно кога да търся друг, а до края на седмицата нямам време. Та моят преглед ще е другата седмица преди празниците, направо в 7+г.с. Сама си се чудя как съм толкова спокойна, но в крайна сметка каквото е писано да става, ще стане.

# 445
Неизвестна, и аз съм в твоя отбор, въпреки че ми е първа бременност 😁
Първият ми преглед ще е в 6+4,просто държа на определен лекар и при нея часовете вървят 10 дни, 2 седмици напред. Не съм пускала и ЧХГ, не ми се бута в лаборатории в този сезон, особено както и работя от вкъщи, предпочитам да си стоя на топло и безопасно. чувствам се добре, пия си фолиевата киселина и си чакам прегледа. 😁

# 446
Здравейте, и аз да се запиша. На 27 г. съм, и имам запушена дясна тръба, както и много ленив десен яйчник. С Милото правихме опити една година ( точно). Имам и смущения в овулацията и през Ноември правих тестове за ову всеки ден, като съм пропуснала 3-4 дни, но не поредни и всички тестове бяха отрицателни. Отчаях се и даже си записах час при още един лекар за второ мнение. Трябваше да ми дойде на 01.12, като една седмица преди това вече имах симптоми на ПМС. Закасня ми направих общо 3 теста ( 2 положителни и 1 отрицателен) и после пуснах кръвен - положителен. Бях на преглед на 10.12  и АГ - то видя плоден сак в матката ( имаше голям шанс да е извън нея), но каза, че явно е било късна ову и отговаря на 4с+ 6 д при предполагаеми 5с. + 6д и ми даде друг час за 22.12 . Надявам се всичко да е наред при прегледа и през Август да се появи здраво малко човече Simple Smile. Пожелавам на всички през август да имат здрави малки човечета.

# 447
Момичета, мина ми първия преглед и на мен, имам си сак, който отговаря на 5+5, което е много странно, защото спрямо инсеминацията съм 5+1, а спрямо цикъл 4+5, не знам как сака е по-голям, но няма значение, казаха че нещата са супер, на 23 ще ходя пак и стискаме палци да се види ембрионче. Поуспокоих се малко, защото тези болки много ме притесняваха, но ми казаха да си пия ношпа-то и по-спокойно

# 448
Е момичета, явно и аз съм от бързащите..😀
Днес мина и моя преглед, доктора каза 5г.с ( според деня на трансфера трябва да е 5+3д. ама айде). Видя се сак с размер 12мм, не знам дали е ок… каза след седмица отново на преглед.

# 449
  • Асеновград
Орехче, благодаря, утре ще пиша как е минало. И при мен на 5г.с.и 1ден не се видя нищо освен скчето.
 Иначе тестове за овулация не съм правила, стана от първия месец опити, то и предния пък така, ама какво стана, така че няма да се хваля😄😄.
Момичета щом имам симптоми това значи ли че ЧХГ се качва,да се самоуспокоя малко. Иначе се чувствам добре, дано утре се види и чуе евентуално сърчице и ембрионче (7г.с и 1 ден според док) и да видим какво е станало с моята разслоена матка хаха.😄😅

Общи условия

Активация на акаунт