Августови бебета 2022

• 22 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Бях забравила за Но-шпато..Чудя се и аз дали да не го почна,че без това от вчера имам нещо като контракции..

# 166
Аз имам два въпроса 😊 Кога теста трябва да покаже еднакво ярки чертички и при настинка с главоболие и хрема може ли да се пие нещо? Благодаря предварително ♥

# 167
  • Пловдив
За настинка само хомеопатия .Колко е закъснението на цикъла?

# 168
# 169
  • Пловдив
А Кръвен тест направихте ли?Той показва най-точно.

# 170
Десислава Стоева не съм

# 171
Здравей добре дошла, честито и до финал!
Това с тестовете няма правилен отговор. Зависи от марката, от чувствителността, от това кога ти е била овулацията и разбира от твоя си собствен организъм.
Няма да се плашиш! Тестовата линия може и да не се насити или стане по-плътна от контролната, НО това не означава, че нещо не е наред😉
Моя се насити на 150% т.е. стана по-тъмна от контролната линия едва вчера. За справка, теста ми е с чувствителност 20 и е тънка лентичка (купих цяла кутия от амазон, че бяха на далавера).

# 172
Lusi13 Добре дошла! +1 за хомеопатията. Аз пих тонзилотрен(за гърло) , стеримар (за нос) ,стодал(пилули-едни топченца за под езика) и стодал сироп.Личната потвърди , че са подходящи.Моя тест се насити чак на 3ти или 4ти ден закъснение.
неизвестна и аз бих се радвала да създадем някое друго приятелсво покрай темите тук(или фб) Simple Smile
Добре дошла и на Joy Joy ,страхотна новина!

# 173
Faja благодаря Simple Smile

# 174
А за главоболие какво може да се вземе?

# 175
  • София
Парацетамол.

# 176
Инфлуцид също може да пиеш, то пак е хомеопатия, аз се оправих с тонзилотрен, инфлуцид и ти препоръчвам да пиеш витамини за бременни като биозин мама, много добре действат, ако имаш симптоми на настинка пия по две на ден, сутрин и вечер, иначе профилактично само по едно. Успех!

# 177
Деси, но шпа-то можеш да си го започнеш по 3х1, на мен от ден 1 АГ ми го предписа по 3х2 за всеки случай, няма да навреди. Не е добре да се свива матката в този ранен етап, защото може да се получи отлепване.
Орехче, аз също се надявам да създадем приятелства и като се постопли да започнем да излизаме заедно примерно. Аз съм си направо сама тук и бих се радвала да има с кого да изляза и подрънкам 😊

# 178
За но-шпа, зависи какъв ще вземете.
Ако е комфорт, е 3*2, защото е 40 мг. Има но-шпа макс, който е 80 мг и се изписва 3*1. Това мисля, че са максималните дози за ден.
Аз утре ще мина един "бърз" местен преглед, докато стане време за репродуктивния док другата седмица. Според изчисления, базирани на овулацията, утре съм 5+2.
По ПРМ 4+6.

# 179
Здравейте момичета.
Имам проблем ,че не мога да се откажа от цигарите напълно .
Когато разбрх ,че съм бременна реших от утре спирам да пуша .. Да ама Не ..на ден си пуша по 4-5 цигари ,което е доста по-малко от преди .. При вас как е има ли някой който пуши

Общи условия

Активация на акаунт