Августови бебета 2022

• 22 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз затова все още се спирам да влизам във фейсбук групи, да не вземе да се разбере твърде рано, засега само майка ми и сестра ми знаят. Много се изкушавам за фейсбук групите, защото нямам приятелки с деца / бременни и се надявам на някоя дружка да ходим на разходки с количките Grinning

# 286
Днес ходих при гинеколог по друг въпрос, свързан с изписан антибиотик от друг лекар.(Ще пия антибиотик заради някаква бактерия) Измеждудругото ме погледна на ехографа и не видя нищо, освен уголемена матка, каза че било още мн рано, но доста се притесних. По калкулатор съм в 4+6г.с., каза след седмица трябвало да се види... Имам прерязваща  болка в корема, може би от преумора днес, изпих 2 ношпа и се моля всичко да е наред този път.

# 287
Аз затова този път си запазих час доста по-късно на 17 съм на преглед, по приложението Feia бременност, съм 7с+6дни. Поне тогава ще се разбере наистина, какво е положението много ми е трудно да чакам до тогава, но това е по-добрия вариант.

# 288
  • София
Меделин, с какъв ехограф са те гледали?
 Момичета, имайте предвид и, че апаратурата е много важна.

# 289
Здравейте и аз тихичко искам да се вмъкна в темата на 28г съм.Първа и много желана бременност. С приятеля ми правихме доста време опити, но без успех и последваха доста изследвания общи от които се разбра, че имам нисък прогестерон и това е причината да не мога да забременя.Започнах да приемам дуфастон по схема до 1 ден, когато ми закъсня цикъла и на 25.11. направих тест, който излезна положителен. На 3.12 бях на 1ви преглед при който се видя жълто мехурче АГ ми каза, че съм 4+6 с. Следващия ми преглед е на 22.12 и нямам търпение да видя какво ще се види. Продължавам да пия дуфастон всеки ден по 2 и фолиева киселина. Притеснявам се, имам болки ниско(не знам дали е нормално), събуждам се нощем гади ми се, не мога да спя добре, нямам апетит, както повечето казват, гърдите ме болят от както разбрах, че съм бременна. Все още на никой не сме споделили,защото се притеснявам. Дори не знам кога е нормално да споделя на работа, продължавам да ходя, но се притеснявам да не лепна някой вирус. Ще се радвам да споделите вие как се чувствате и някой преминал през това да даде съвет, как да съм по-спокойна и да владея емоциите си 😁

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:45 от Bool

# 290
  • София
Привет, добре дошла и лека бременност.
Няма правилен начин за справяне с напрежението първите месеци, докато не започнеш поне да усещаш бебчето. Може би по-честите прегледи ще ти помогнат.
Колкото до гаденето - чаят от джинджифил ме спасява, както и мандарините.
За болките в корема аз приемам но шпа, може да се пие при бременност. 3х1, при нужда 3х2, може и да коментираш с АГ.

# 291
Благодаря, и аз хапвам доста мандарини и си мисля, че успокоява гаденето. Портокали, лимон и грейпфрут ми дразнят. Все още не съм повръща Ла и силно се надявам да не...

# 292
Меделин, с какъв ехограф са те гледали?
 Момичета, имайте предвид и, че апаратурата е много важна.

Ами уж с хубав, не знам... Нова изглежда апаратурата. Но и съм с обърната матка, в първите месеци, не се вижда с коремен ехограф при мен.

# 293
  • Пловдив
Аз затова не бързам да ходя на преглед.Със синът ми отидох чак в 8 с .Сега се чудя дали да си пусна пак кръвен,АГ ми каза да пусна 2

# 294
Здравейте и от мен!
Плахо се включвам в отбора с термин 02.08.
ПРМ на 26.10, по калкулатор 6г.с и 4 дни. Вече направих два импулсивни прегледа от нетърпение - на единия се видя единствено сакче, на втория и ембрионален зачатък, но не и сърчице Confused Освен това, докторът определи , че бременността отговаря на 5 г.с и 2 дни, тоест изостава немалко.
Другата седмица планирам пак посещение, но вече при моя си лекар от първата бременност и много горещо се надявам на добри новини, защото усещам как стресът ме съсипва…
Изчетох ви от страница 1 и се радвам, че се формира супер компания! Пожелавам на всички ви лека бременност и здрави бебенца на финала! Simple Smile Надявам се и аз да остана до край в редиците Hands Pray
Здравей моя ПРМ също е на 26.10 на 9.12 бях на преглед на ехотрафа се видя пулс, но лекаря ми също каза че отговаря на 6с 2дни и че изостава. Още не мога да разбера как изчисляват седмиците.

# 295
Момичета, мен в клиниката ме предупредиха ананас и грейпфрут  да не консумирам. Предизвикват контракции.
Фрешове  по заведенията -не. Заради хигиената и бактериите, които се развиват по сокоизстисквачките.

# 296
  • София
Чай от малини също. Въпреки, че със сина ми в девети месец ядох в промишлено количество ананас и машини и пак преносих.

# 297
Момичета, мен в клиниката ме предупредиха ананас и грейпфрут  да не консумирам. Предизвикват контракции.
Фрешове  по заведенията -не. Заради хигиената и бактериите, които се развиват по сокоизстисквачките.

Благодаря, какви други храни не са препоръчителни? Вчера си правих зеленчукова супа и сложих зелен боб, доста ме боля стомаха (до сега не ми се беше случвало), вече не знам какво да ям, защото нямам и особен апетит.
На 2ри преглед съм чак на 22.12, преди Коледа и силно се надявам всичко Да е наред.

# 298
Здравейте бъдещи мамчета!Аз съм бременна в края на 6г.с. бях на преглед и чухме сърчице😊😊😊❤️❤️❤️

# 299
Големи риби като риба тон заради живака.
За сирената меките и за суровосушените меса знаете.

Общи условия

Активация на акаунт