Августови бебета 2022

• 22 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Жълтъчно мехурче, с какъвто и ехограф да се гледа, може да се види най-рано 5с+3д, вече качеството на ехографа определя дали ще видите и ембрион тогава или не. Няма какво да се притеснявате exxberry,на теб овулацията ти е била по-късно, Барбалена 5с.+1 още няма как да се види жълтъчно мехурче, ако ще и с телескоп да те гледат, в 6с е нормално да сте видяли сърчице. Доктора ми обясни, още преди прегледа, че ако сега съм в 5с+2дни нищо няма да видим, но ако съм 5с+3дни, може даже и сърце да видим, толкова бързо се развиват нещата и има значение точно деня. Така че моля ви не се шашкайте, факт е че прекалено рано разбрахме всички, много сме нетърпеливи, но си и патим от това с всички тия притеснения.

# 271
Аз се водя 5+5г.с. това беше вчера и се видя плоден сак и ембрион. На 27ми имам преглед за да чуем сърдечните тонове.
Но споделям мнението на Manoela_ да не се шашкаме прекалено. Моят доктор толкова се зарадва, а аз си стоях спокойно някак си.Но при мен не се очакваше да се случи отново та затова.

# 272
Exsberry, на теб поне ти остават още само 2-3 дена до прегледа 🤭 Ей го къде е вторник! Ще чакаме да се включиш с добри новини Heart

Роузи, дано и при нас се види ембрион следващия път Hug

Аз похапнах и поспах малко, и сякаш се поуспокоих Smile

# 273
Здравейте и от мен!
Плахо се включвам в отбора с термин 02.08.
ПРМ на 26.10, по калкулатор 6г.с и 4 дни. Вече направих два импулсивни прегледа от нетърпение - на единия се видя единствено сакче, на втория и ембрионален зачатък, но не и сърчице Confused Освен това, докторът определи , че бременността отговаря на 5 г.с и 2 дни, тоест изостава немалко.
Другата седмица планирам пак посещение, но вече при моя си лекар от първата бременност и много горещо се надявам на добри новини, защото усещам как стресът ме съсипва…
Изчетох ви от страница 1 и се радвам, че се формира супер компания! Пожелавам на всички ви лека бременност и здрави бебенца на финала! Simple Smile Надявам се и аз да остана до край в редиците Hands Pray

# 274
Има ли от Варна ? Бихте ли препоръчали АГ .

# 275
  • Варна

Аз ходих при Цонев в Майчин Дом. Чувала съм добри отзиви за там и за Бейлерян и Атанасова. Разбира се, има и много други добре специалисти, особено и в АГ.

# 276
Честито famma_vanila и добре дошла!🤗
Я да ви попитам, успявате ли да се опазите от близките ви да не ви надушат? Аз бях разобличена от баба ми и от майка ми😃 Искаше ми се да им кажа след като прескоча критичните седмици, ноо не стана.

# 277
  • Варна
Честито famma_vanila и добре дошла!🤗
Я да ви попитам, успявате ли да се опазите от близките ви да не ви надушат? Аз бях разобличена от баба ми и от майка ми😃 Искаше ми се да им кажа след като прескоча критичните седмици, ноо не стана.

Онзи ден, на Св.Анна планирахме да им кажем, но след кофти прегледа, реших да изчакам до другата седмица. Та си купих безалкохолно вино от био магазина и пих 1 чаша и никой не се осъмни. Виното имаше вкус на същински сок де, но свърши работа хаха … ноо не знам от всички останали роднини как ще се опазя, особено по празниците, защото винаги пия вино.

# 278
Аз съм от Варна. Първата бременност при Атанасова в МД. Сега пак при нея, на 23.12 съм записала час.

# 279
  • София
Свекърва ми ме усети, защото кучето им постоянно ходеше покрай мен и стоеше да ме пази, както и през първата бременност. Преди малко ни бяха на гости и им потвърдихме, нищо че на преглед не съм ходила още. Вярвам и съм позитивна, че всичко ще е наред.
На колежката ми си казах още на следващия ден след теста, най-малкото, защото щяха да почнат въпроси защо пуша по една цигара, защо не пия кафе и т.н.
Баща ми има рожден ден другата седмица, мисля да му кажа тогава. И без това след загубата на брат ми с майка ми са безумно зле, поне малко да ги разсея.

# 280
  • Пловдив
Аз казах само на майка,на другите ще изчакам.

# 281
За сега знае само мъжа ми, с майка ми живеем в различни градове и не върви по телефона. Ако всичко е наред след прегледа, ще кажа на нашите на Коледа. На всички останали близки, поне края на януари.

# 282
Аз казах на три приятелки само Smile На близките мисля да кажем след феталната морфология, ако избутаме дотам. Но бях на косъм да кажа на майка ми по телефона още след първия тест и едвам се сдържах Grinning

# 283
Аз живея на 400км от семейството ми, но въпреки това разбраха. На сестра ми казах още веднага след бледата втора черта, тя винаги е била до мен и от нея няма как да скрия такова нещо. На приятеля ми разбира се, но другите не исках да знаят, защото предния път казахме на всички грандиозно, превъзбудено и накрая… Баба ми разбра като ми звънна да се пошегува да ми честити студентския празник и ме попита какво правя защо не съм на работа, да не би да съм болна, а за нея това би било страшен ужас, започва да вдига кръвно ако някой от нас е болен и съответно се принудих да и кажа истината. А майка ми разбра по супер тъп начин. Моя съученичка е в групата във фейсбук за мамите 2022 и ме видяла там и като се видяли с майка ми я питала за мен, как съм що съм как върви бременността. И майка ми съответно си помислила за предишната и казала, че съм я изгубила, но тя о казала не нее тя сега е бременна ама май развалих изненадата😂😂

# 284
Здравейте и от мен. След 8 месеца опити и малко препядствия и аз видях двете чертички тези дни. Потвърди се и с кръвен тест и излезе , че съм в 4та седмица. Края на август дай боже всичко да е на ред, ще си имаме бебе. Притеснява ме нещо обаче, болките и напрежението в гърдите доста ми намаляха , дали е проблем според вас ?

Общи условия

Активация на акаунт