Августови бебета 2022

• 22 212
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Момичета , днес имах тъпа болка ниско в корема като преди цикъл . Много съм притеснена да не ми дойде…

# 331
  • София
Но шпа и лягай на леглото Simple Smile Тези болки намирам за нормални, ако съответно не са силни контракции.
Суши и аз обожавам, добре ме подсетихте Grinning

# 332
Момичета, пиете ли някакви витамини? Писах си с док и ми каза да вземам Прегнакеър.

# 333
  • София
Само фолиева киселина пия, ще видя другата седмица като отида на преглед какво ще каже АГ.

# 334
  • Асеновград
Аз пия Биозин мама, фолиева киселина, и Елевит ми изписа док, но бях в турция и от там си купих тяхната версия която се казва Декавит, не знам дали е същото ама е пълно с витамини и е за бременни така че не виждам защо не. А Биозин мама имах останали от миналия път и сега си ги допивам, а не знам само няма ли да ми стане много фолиевата защото я пия отделно и в другите витамини също я има, знам че трябва да е по 0,4мг на ден аз със сигурност превишавам дозата, ама не мисля че е проблем. Нали всички излишни витамини тялото ги изхвърля чрез урината?
А сега след два дена майка ми пак ще ходи да пазарува до Одрин, та и поръчах да ми вземе още, видях че там има Прегнакеър, те са без пари там така че да се заредя.

# 335
На мен ми изписа Огестан

# 336
Момичета, пиете ли някакви витамини? Писах си с док и ми каза да вземам Прегнакеър.
Аз трябва да попитам пак какви мога да пия, защото не мога да пия тези комбинираните, в които има фолиева киселина. С мутация съм и пия метилирана, обикновената деактивира метилираната и не трябва да се смесват. Иначе пия и Вит.Д заради дефицит, но Б12 не съм изследвала трябва да го видя и него.

# 337
Момичета,терминът ми е на 02.08,но нищо чудно пак да родя по-рано,с първата бременност 10 дена по-рано родих Simple Smile

# 338
Manoela_, по колко витамин D приемаш? Аз също съм с лек дефицит-27ng/ml, изследван в края на октомври. От тогава приемам вигантол по 3 капки на ден. На предстоящия ми преглед ще попитам за дозите или дали не трябва да се изследва отново?
Аз трябва да попитам пак какви мога да пия, защото не мога да пия тези комбинираните, в които има фолиева киселина. С мутация съм и пия метилирана, обикновената деактивира метилираната и не трябва да се смесват. Иначе пия и Вит.Д заради дефицит, но Б12 не съм изследвала трябва да го видя и него.

# 339
Момичета, нищо не казахте за предложенията за име на темата?!
Давайте и вие идеи!
"Ние чакаме сега нашата августовска мечта!:
"Пей сърце - ще дойде Август, а ние ще сме с бебе във ръце!"

# 340
NI_CI, моя е 9,5, ендокриноложката ми изписа по 4 капки, а аз като знам от сестра ми тя на племенниците ми даваше по толкова като бяха бебета и на своя глава увеличих на 8капки. Според мен и това ми е малко сега в петък имам назначени контролни изследвания за щитовидната и ще си пусна и витамините пак. От други момичета и от статии пък чета, че холекалциферола трябва да се приема с К2, за да се усвоява добре..не знам ще питам и доктора като отида другата седмица.

# 341
Някой беше споменал, че харесва кратките имема: Августники-тема 2, 3…и т.н
На мен също това ми допада повече, а и по-лесно за проследяване..
Момичета, нищо не казахте за предложенията за име на темата?!
Давайте и вие идеи!
"Ние чакаме сега нашата августовска мечта!:
"Пей сърце - ще дойде Август, а ние ще сме с бебе във ръце!"

# 342
И аз нямам против кратките имена на теми за по - лесно намиране. Иначе за настроение и в кръга на шегата пускам следното предложение :
Лъвче или лъвица, августинчето иска цица 😀

# 343
  • Пловдив
И аз нямам против кратките имена на теми за по - лесно намиране. Иначе за настроение и в кръга на шегата пускам следното предложение :

Хахха,това ми хареса..

# 344
Това ми хареса! В кръга на шегата, Августинчета за момента искат само пица. Grinning
 [/b]

Общи условия

Активация на акаунт