Кауфланд - тема 52

• 57 057
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
Кауфландски щолен ядох преди седмици в Германия. Единия беше мъничък, за  0.99 Е, другия май 500 гр. Бяхме  с внука, тъкмо ги зареждаха,  а той много обича да избира и хвърля в количката. В къщи ги нахапа и изостави. С ММ хапнахме малко и аз получих киселини. Стори ми се доста сладко и с някакъв остатъчен вкус. Имайте 1 на ум все пак.

Един път ядох щолен и не ми хареса. После някакъв отвратителен остатъчен вкус ми остана в устата.

# 31
Значи не е само при мен. Но с тези от Лидл. А също и кексовете им. Дали от палмовите мазнини, дали от твърде много захар, но нещо не беше както трябва.

# 32
И ние харесваме повече Лидълските щолени.
Аз ще ходя да взема свински врат. И ще разгледам рибите, че ще купувам за Никулден.

# 33
В брошурата между 13 и 19 септември тази година е пускана мини пералня на Ayco, слагам снимка в скрит текст (вижда се на страница 48 най-отдолу). Случайно да сте виждали някъде по вашите филиали изостанала бройка или според вас след края на съответната седмица такъв продукт би трябвало да е върнат обратно в склада? Имате ли представа дали я пускат повече от веднъж годишно? Ще се свържа и с тях, но ми се искаше да попитам вас първо.

Линк към брошурата: https://www.promooferti.com/%d0%ba%d0%b0%d1%83%d1%84%d0%bb%d0%b0 … %b8-%d0%bf%d0%be/.
Снимка:
Скрит текст:

# 34
Конти, не мисля, че ги връщат след седмицата на промоцията. Прибират/връщат след повече време.
Препоръчвам епилатора, купих си го на същата цена от брошура -50% някъде към края на лятото. Много съм доволна:

По същото време си купих и пресата за коса- но на живо в магазина намалените бяха със светли плочи (да знаете). Впоследствие я върнах, за да си купя пресата от 21 лв, която според мен е снимана в брошурата (тази от 21 лв има възможност за настройване на температурата и керамични плочи и затова предпочетох да върна другата).

# 35
Някой има ли впечатления от епилатора Ayco?

# 36
Алина, виж предишния ми пост, точно над твоя. Препоръчвам. 😃

# 37
Хем го видях тоя пост, но нещо не съм прочела отгоре. Благодаря ти.

# 38
Конти, не мисля, че ги връщат след седмицата на промоцията. Прибират/връщат след повече време.
Препоръчвам епилатора, купих си го на същата цена от брошура -50% някъде към края на лятото. Много съм доволна:

По същото време си купих и пресата за коса- но на живо в магазина намалените бяха със светли плочи (да знаете). Впоследствие я върнах, за да си купя пресата от 21 лв, която според мен е снимана в брошурата (тази от 21 лв има възможност за настройване на температурата и керамични плочи и затова предпочетох да върна другата).

Ммм загледах се днес в този епилатор като разглеждах брошурата. Интересувам дали бръсне добре, тъй като видях, че има бръснеща глава. Няма да го използвам за епилиране, защото вече имам разширени вени и е противопоказно.

# 39
Само веднъж съм го ползвала за бръснене. Според мен е ок, но няма как да е напълно гладко (резултатът не е като след самобръсначка, но поне после нямам подкожни пъпки, сърбежи и враснали косми). Доста му издържа батерията с 1 зареждане.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 19:26 от dolce miele

# 40
  • shumen
Аз днес ходих,взех доста неща от брошурата,но тия сухи пасти Галена ми се видяха много сухи и стари и не взех.

# 41
Как преценяваш през опаковката, че са много сухи и стари? 🙂🤔

# 42
Как преценяваш през опаковката, че са много сухи и стари? 🙂🤔

И аз това се зачудих. Joy

# 43
Да попитам за епилатора на ток може ли да работи, или само със зареждане и след това се ползва

# 44
Не съм пробвала да го използвам на ток.

Общи условия

Активация на акаунт