Кауфланд - тема 52

• 57 054
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
  • там където има винаги вятър
И ние харесваме повече Лидълските щолени.

И аз/в къщи само аз го ям/. Вземам с масло и стафиди. Ами има разлика между тези на К. и Л. До края на декември закуската с Coffee ми е осигурена.

Пица правя 3-4 пъти в месеца, само нож за нея нямам /сега ще е 1.99/, та да попитам тези, които ползват такъв - не надрасква ли тавата Thinking

# 46
  • Русе
....Пица правя 3-4 пъти в месеца, само нож за нея нямам /сега ще е 1.99/, та да попитам тези, които ползват такъв - не надрасква ли тавата Thinking
При нас тази сутрин нож и разните му там джиджавки, дето са на същата цена нямаше. Имаше само празни кашончета и червени етикети.
Да допълня, че тази вечер нямаше ни празни кашончета, ни етикети. На тяхно място бяха наредили термоси.
Ножът за пица нарязва тавата.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 22:34 от viki_1974

# 47
Далече ми е К., иначе бих нарамила един голям щолен. Днес взех от Т Маркет, яла съм и от Фантастико, лидлски още не съм опитвала.

# 48
Купувала съм предни години и от Лидл, от кг. Не намерих някаква разлика с тези от К.

# 49

Маски изгодни видях, 3 броя за 2,49 лв.

# 50
Брадли, аз взех от тези маски, но ластиците ми идват дълги, и не ми прилепва хубаво на лицето. Ще видя на мм как ще са.

# 51
И кауфландските, и лидълските щолени са на един производител – Kuchenmeister. Съществена разлика не би трябвало да има освен ако в лидълските не са спестили нещо, за да натиснат цената надолу. Поне на вкус аз не намирам разлика. Ама си ги купувам след празниците като почнат да ги намаляват сериозно, защото съм бедна. Simple Smile

# 52
Добра стратегия. Simple Smile И много актуална предвид ценовите надувки в последно време. Има ли в К щолени с мак?

# 53
Не съм виждала щолени с мак. Обаче има с марципан. М-м-м!!!

# 54
Добра стратегия. Simple Smile И много актуална предвид ценовите надувки в последно време. Има ли в К щолени с мак?
В Лидл има, ама дали не бяха някакви малки. Ако ви кажа, че такова нещо никога не съм опитвала, ще повярвате ли? Simple Smile ГФС, палмова мазнина, ай, не мерси. Ако има такива без, казвайте.

# 55
ГФС, палмова мазнина, ай, не мерси. Ако има такива без, казвайте.

За имане - има, ама трябва сама да си ги направиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз лично “неам“ нерви за такова нещо, а и като купя един щолен, си икономисвам насладата от многото ядене. Ядем колкото за опитването и приключваме.

# 56
Тази година ще правя домашни. От купуваните ям едно парче и после страдам една седмица от последствията. Ми Ра, най-сърдечно те поздравявам за волята, много респектиращо! 👍

# 57
  • Русе
ГФС, палмова мазнина, ай, не мерси. Ако има такива без, казвайте.

За имане - има, ама трябва сама да си ги направиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз лично “неам“ нерви за такова нещо, а и като купя един щолен, си икономисвам насладата от многото ядене. Ядем колкото за опитването и приключваме.
Че какви нерви се изискват? Питка напримир се прави по-трудно от щолен. Тази година за трети път ще правя щолен. Точно, за да не ядем много правя 1/2 или 1/3 доза. Така правя с всички сладкиши.  Например пека блатове за торта в 18 см. форма - 1/2 доза. Имам и форма 26 см, но тя се ползва когато ще имаме гости Grinning
А в Германия какъв щолен съм яла?... Беше от малка пекарна, направен от пълнозърнесто брашно. Ама и цената му беше 30€/кг преди 3 години.

# 58
В Германия продават един вид щолен, който е основно сушени плодове и малко брашно от тъмните. Уникално вкусен. Много ми се иска да намеря такава рецепта, купувах го преди години от Коледен базар там.

# 59
Че какви нерви се изискват? Питка напримир се прави по-трудно от щолен. Тази година за трети път ще правя щолен.
Е, не всички имат желание /и нерви/ да се хванат тези неща.
Честичко се случва някой да смята, че всички са с неговите разбирания. Ми не е така.

Общи условия

Активация на акаунт