Кауфланд - тема 52

• 57 874
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте? В Кауфланд има ли овесени ядки без глутен? И ако има горе-долу какъв грамаж и цена са?

# 466
Не съм виждала овесени ядки без глутен в Кауфланд. В ДМ има, и ядки, и брашно, пет лева за половин килограм.

# 467
И тях био ги водят сигурно, цената е като в Зоя. Само не ми е ясно каква е био технологията, по която се извлича глутен от овес. 🤔

От колко часа започват разпродажбите в Кауфланд на 31ви? Миналата година щях да падна, като прочетох какво са правили...буквално са подарявали храната. Тази година мисля да им отида на гости. 🙂

# 468
  • София
Някой да е виждал, този органайзер, чудех се дали са го заредили изобщо. Минах през два магазина, но го нямаше.

# 469
Соул само храна ли са "подарявали"..
Или и на нехранителни е имало намаление 😊

# 470
Намаляват хранителните с бързо изтичащ срок на годност, заради неработният ден.

# 471
Утре работи до 19ч мисля К.
При нас винаги следобяд намаляват хран.стоки - млека и торти основно. На намалената витрина винаги има хора и чакат да изнесат нещо.

# 472
За плодове и зеленчуци запомних, че е имало на безценица. Торти, млека, евентуално нехранителни, ако е имало, не ми е направило впечатление и нямам спомен. Вероятно вечерта ще ги намалят. Поне в непразнични дни е така.

# 473
Те нали работят на 1-ви?
Може би няма да са толкова намалени нещата като преди неработен ден.

# 474
Лидъл не работят на 1-ви...Кауфланд работят ли?!🤔

# 475
Не са писали никъде, че не работят, за Коледа беше обявено.

# 476
Може ли да помоля за услуга 🙏
Взехме на бебето мляко, което беше със задраскан баркод на етикета - тоест явно го изтеглят от асортимента на Кауфланд.
Беше си с бял етикет и цена 12,50лв за кутия от 400гр. Купихме кутиите, които бяха налични при нас, но искам да помоля, ако някъде видите количества при вас да вземете и ако ви е удобно да го пратите с куриер.
Млякото е това

Има и други на Нан, но точно това беше намалено от 25 на 12,50лв.

# 477

На 1-ви януари не работят традиционно. На входа и на сайта ни трябвало да е обявено. Аз не съм посещавала и двете места. Странно, че в брошурата не беше обявено работното време.

# 478
  • Mostly in my mind
Обявено е.

# 479
При нас е така (на входа на магазина, оказа се, че все пак съм снимала):

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 00:56 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт