Кауфланд - тема 52

• 57 187
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
И при нехранителните важи правилото за постоянен асортимент. Ако в брошурата има обявена стара цена, то в неделя ще се продава на нея.

# 541
Ходих основно за доматите да видя, в много лошо състояние, а е понеделник...като за разпродажба на 80 % са.  Тиквички имаше читави...

# 542
  • СОФИЯ
Тортата Сахер от брошурата става ли на вкус? Далеч съм от мисълта че е близо до оригинала.

# 543
Благодаря Ви за разясненията момичета 😊🙂
Момчетата да кажат и те ... Вероятно си чела за лидълските ...

# 544
Внимавайте с промоционалната Лакрима тази седмица. В Банишора срокът на сиренето беше до 02.01.2022 днес.

# 545
  • русе
Тези ножчета ги няма,защо си правят брошура

# 546
Искренчето 78 къде ги търси? Обикновено са на касите заключени - само  служителите  имат достъп и те ги дават.

# 547
  • русе
И на касите и на стилажа за самобръсначки  . Вдигат рамене и служители питах

# 548
Не е лоша но някак си не ми допада с този конфитюр между блатовете

Тортата Сахер от брошурата става ли на вкус? Далеч съм от мисълта че е близо до оригинала.

# 549
В Кауфланд дали има силиконови пистолети?

# 550
  • Г. О.
Здравейте. Някой ползвал ли е тиган на марката Russell Hobbs? Как е качеството?

# 551
И аз ги заглеждах вчера, но взех на Бергнер за 25 лв, снощи пържих гъби, на първо четене съм доволна. Ще видим по нататък с нещо по-залепващо, как ще е.
Бриото от новата серия Мока( ако не се лъжа за името) почти е сдало багажа, някак странно изгоря дъното, дали изкара и година, май не 🙄 Разочарована съм.

# 552
  • Г. О.
Lemy, благодаря за отговора. Аз се учудих, че на тях пише 10 години гаранция. Чак пък толкова?! Дано се включи някой, който ги е ползвал, да сподели.

# 553
Сетих се какво ме отказа от Russell Hobbs, вътрешното покритие беше грапаво. Просто някак интуитивно реших, че не искам такова, иначе те може да са си супер.

# 554
  • Mostly in my mind
Здравейте. Някой ползвал ли е тиган на марката Russell Hobbs? Как е качеството?
Нямам техен тиган, но често съм ги заглеждала. Доста добре ми изглеждат като качество. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт