Кауфланд - тема 52

• 55 469
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Това е моя профил може да разгледаш Heart
https://www.facebook.com/Handmade.With.uBHu

Мариат, с какъв препарат го напръска...да не повтаряме същото с други тигани? 🙂
За изработване на какви красоти използвате силиконовите пистолети? 🙂 Ако може, линк или снимка...

# 571
Много красиви неща...😍

# 572
Ето какво месо да продали на мъжът ми. Парчетата бяха сложени едно върху друго и няма как да се води, че тези отдолу са така. Първите 10 бяха червени
Рядко се ядосвам на такива неща и си търся правата, но в случая половината са за боклука....

# 573
Ужас! На мен ми се случи един път парчетата отгоре да са такива и тръгна да ми слага от тях, служителя въобще не ги видя докато аз не му казах. Отиди да ги върнеш според мен.

# 574
  • София
Ето какво месо да продали на мъжът ми. Парчетата бяха сложени едно върху друго и няма как да се води, че тези отдолу са така. Първите 10 бяха червени
Рядко се ядосвам на такива неща и си търся правата, но в случая половината са за боклука....

Отврат. Пусни снимките в оплакване до централата. Аз и на германската централа бих ги пратила.
Отделно ги върни.

# 575
И аз бих пуснала първо оплакване, със съответните снимки.

# 576
Да, в случая ще напиша .
Той, че моя не гледа внимателно в ръцете е отделно, но горните наистина ставаха

# 577
  • Пловдив
Пийк, аз затова такива меса не купувам.

# 578
Аз пък днес идвам да нахваля Кауфланд.
Първо ме посрещнаха с много, много любима песен.
После ударих кьоравото с мандарини по 0,39, портокали по 0,79 и стъбла целина за 0,60 лв.
Вярно, че портокалите и за ракия вече не ставаха, ама взех два по-читави, колкото да не съм без хич.
Накрая завърших с едни шоколадови стафиди.
Лошото е, че пак мъкнах дисаги като магаре. Уж нова година, пък табиетите ланшни.

# 579
Пийкок, това месо изглежда ужасно, нямам думи! Невероятно е да повярвам, че който го е опаковал, не е видял какво слага в плика...За пазаруващите мъже е ясно, те много не гледат, а искат по-бързо да излязат от магазина 😅
Дидичка, познато ми звучи 😅 И аз хем се радвам на намаленията, хем трябва и да се замъкна някак до вкъщи...😆

# 580
Какво ще кажете за зехтина Коста Доро - 1л. за 9.99 лв.?
Не съм ползвала и се чудя дали си заслужава.

# 581
Хубав е. Бяха го дигнали на 12 лв. Сега е на нормалната промо цена.

# 582
При нас нищо намалено. Отидох за още домати, че се оказаха вкусни, за моя огромна изненада.

Долче, в Кауфланд макадамия не продават.

# 583
Соул, сигурна съм, че в нашия Кауфланд имаше макадамия. Виждала съм. При това си беше постоянен асортимент. Може би има проблем с доставките (нашият филиал хем е от по-малките)...🤔

# 584
Питах и на Информация. Казаха, че не продават и не са продавали. 🤷

Общи условия

Активация на акаунт