Кауфланд - тема 52

• 57 142
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Аз не им вярвам на всяка информация, която ми дават на Информация. 🙂 Другият вариант е просто по някаква причина в момента да няма. Ама чак пък никога да не са продавали макадамия...😃 Ако се сетя, някой път ще ти снимам макадамията да знаеш как изглежда.
Бърза справка в Интернет показва, че има такава макадамия, К-класик, но не помня тази, която гледах, дали беше на К-класик...

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 01:24 от dolce miele

# 586
В момента със сигурност няма при нас, проверих навсякъде в магазина, където оставят ядки. Може да е била изтеглена от асортимента преди време, както често става. Освен да им пусна писмено запитване, че момичето от Информация кой я знае колко е в час.

# 587
  • Mostly in my mind
Долче, тази макадамия май е за немския пазар.

# 588
  • Sliven, Bulgaria
Момичета в Кауфланд има ли в постоянния асортимент от онези пазарски чанти с дръжки и колелца, които ползват по-възрастните хора и на каква цена. На майка ми се е счупила количката за пазаруване и трябва да й взема нова.

# 589
PeacockLove Отиваш и им връщаш месото - вероятно вече си го направила. Ще ти възстановят сумата без въпроси. Имам опит със запечатано сурово месо за гироси - вътре имаше парче пластмаса от друга опаковка, вероятно така е опаковано - беше на дъното между месото.
Относно качеството на продуктите - преди много години видях как зареждат сурова кайма във витрината: Изсипват от една опаковка и частта към дъното е сиво-синя, вижда се от самолет. Служителят старателно я размеси с останалата на вид добре изглеждаща... Не купувам кайма, сурово месо или малотрайни колбаси и филета от витрината от тогава. От луканките пазарувам и почти винаги питам за срока на годност указан на етикета - понякога не се вижда през витрината.
И точно заради такива случки очите вече на осем - гледам ги в ръцете, колкото и да е досадно. С тия цени, а и по принцип не е оферта да се хвърля храна.

# 590
  • На изток от Ада
За много години!
Някой взе ли колана за изправяне от 17.99 лв ?

# 591
Не знам дали точно тази марка макадамия съм виждала в нашия Кауфланд, но имаше макадамия. Тази снимка я взех от Интернет.🙂

# 592
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
PeacockLove Отиваш и им връщаш месото - вероятно вече си го направила. Ще ти възстановят сумата без въпроси. Имам опит със запечатано сурово месо за гироси - вътре имаше парче пластмаса от друга опаковка, вероятно така е опаковано - беше на дъното между месото.
Относно качеството на продуктите - преди много години видях как зареждат сурова кайма във витрината: Изсипват от една опаковка и частта към дъното е сиво-синя, вижда се от самолет. Служителят старателно я размеси с останалата на вид добре изглеждаща... Не купувам кайма, сурово месо или малотрайни колбаси и филета от витрината от тогава. От луканките пазарувам и почти винаги питам за срока на годност указан на етикета - понякога не се вижда през витрината.
И точно заради такива случки очите вече на осем - гледам ги в ръцете, колкото и да е досадно. С тия цени, а и по принцип не е оферта да се хвърля храна.
[/spoiler]
По подобна причина не купувам месо от Лидл - каймата отвън е розова, а отвътре - сивкава. Случвало се е дори след готвене да розовее, което е от оцветителя, няма какво друго. Още в зората на Лидл бях взимала и едни пържоли, които оцветиха водата, в която ги натопих. Като потопих ръцете си за да ги извадя, и ръцете ми станаха розови. Сега уж е по-добре... Но не разчитам и винаги с едно наум. В Кф също съм улучвала месо, посивяло отвътре, а отвън - приятно на цвят. От тогава карам да ми срежат парчето и само ако е еднакъв цвят го купувам.

Колан за изправяне на стойката имам, но никаква работа не върши.

# 593
Не съм имала проблеми с кайма или месо от Лидъл. Натопено във вода, почти всяко месо изпуска кръв и оцветява водата. Е, не чак така, че ръцете ти да станат розови...това е странно.🙂

# 594
  • в сърцата на децата <3
Не съм имала проблеми с кайма или месо от Лидъл. Натопено във вода, почти всяко месо изпуска кръв и оцветява водата. Е, не чак така, че ръцете ти да станат розови...това е странно.🙂
Е аз съм селско чадо, различавам боя от кръв Simple Smile А и месото остава червено дори като се сготви, определено не е кръв. Както казах - беше отдавна, но ми държи влага. Предпочитам да купувам месо от Попов и да си го меля вкъщи.

# 595
Съгласна съм, че е най-добре човек да си мели месото вкъщи, стига да има възможност. 🙂

# 596
  • На изток от Ада
При нас няма макадамия или в единия К . Днес специално проверих в Стара Загора сме .

# 597
# 598
Търся отзиви за мултикукара- сравнен с този на лидъл

# 599
  • На изток от Ада
Търся отзиви за мултикукара- сравнен с този на лидъл
Този на Лидл е май нов не съм го засипала от няколко години следя брошурите. Той е с повече функции. Аз бих взела този на Лидл .

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 03:42 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт