Кауфланд - тема 52

• 57 134
  • 767
  •   2
Отговори
# 600
# 601
За мен филтри за кана, пилешки обезкостен бут и може би тиган за палачинки.
Какви всъщност са отзивите за тази серия тигани?

# 602
Тъкмо влизах и аз да пиша за отделната брошура за нехранителни. Четете и решавайте, да няма после оправдания от вида ама не си бях изпила кафето ... има ли някъде останало от еди си какво. То винаги ще има де такава е женската природа Simple Smile

# 603
Исках вертикалната прахосмукачка на Айко, която пускат на 50%, но я няма този път в брошурата.

# 604
Момичета в Кауфланд има ли в постоянния асортимент от онези пазарски чанти с дръжки и колелца, които ползват по-възрастните хора и на каква цена. На майка ми се е счупила количката за пазаруване и трябва да й взема нова.
Другата седмица ще е на 14 лв

# 605
Здравейте, парочистачката дали е хубава.

И какво почиствате с нея. Само такова *животно* нямам вкъщи и много й се чудя 😂🤗

# 606
Протектор за матрак ми трябва, ще купя.

# 607
Имам тигана за палачинки ,не ми харесва , лепне ми и това е, даже не изчаках намаление ,ми направо си взех друг.

# 608
За мен филтри за кана, пилешки обезкостен бут и може би тиган за палачинки.
Какви всъщност са отзивите за тази серия тигани?

Долче, за тиган от тази серия писах онзи ден, изкара няма и година, после ще ти го снимам, дъното му е като изгоряло. А и е много тънък и лек, като го купувах точно това ми хареса, но май не е добре за тиган.

# 609
Ееех, Брио Металика ми става още по-мил, като чета отзивите за другите серии. Трябва да го целувам преди и след всяка употреба. 😁 Спряха го гадовете, за да се купуват тигани всяка година.

# 610
  • Пловдив
Здравейте! Някой има ли Ел. Каната и апарата за кръвно? Доволни ли сте от тях? Апарата вярно ли измерва кръвното? Слагам снимки в скрит текст. Благодаря!
Скрит текст:
Скрит текст:

# 611
Соул, моята Металика я пенсионирах на вилата, но още ми служи, а колко съм я пекла във фурната 😸
И аз чаках да пуснат отново серията, но.....

# 612
Странното е, че държи толкова време, а грам мазнина не слагам. Ако е месо в тигана, ясно, но яйце да не залепне си е геройство. Иначе в Била преди Коледа бях загледала едни Силит, направо красавци, но нямам нужда сега.

# 613
Имам тиган за палачинки и дълбок тиган от тая серия от сигурно 2 години. Супер са. Мия ги миялната.
Имам и два ножа, само тях ползвам. Ще си взема още два.

# 614
Тази серия е нова, още си спомням обсъждането на тавичките brio, и някой пусна снимка с новата серия. Като че ли беше миналата зима.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 09:59 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт