Кауфланд - тема 52

• 57 109
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
RebelHeart, благодаря ти, наистина съм се объркала.

# 631
  • Бургас
Фитнес гривната измерва ли правилно кръвното?
Тази,която е на 20лв в моментал Хубава ли е?

# 632
Фитнес гривната измерва ли правилно кръвното?
Тази,която е на 20лв в моментал Хубава ли е?

Не става.

# 633
Много изнервен персонала... Как може на витрината да сложат двама човека в събота???
Едната служителка вика на клиентите " в един квартален магазин работят 3ма човека най- малко. Ние тук 2ма на една витрина "

# 634
Аз си взех не оправда очаквания ми и я върнах .
Баба си взе и изгоря на първия месец - върната за ремонт

Исках вертикалната прахосмукачка на Айко, която пускат на 50%, но я няма този път в брошурата.

# 635
Аз днес за първи път чистих с голямата ни прахосмукачка от месеци насам. Всеки ден ползвам тази на Айко и ми е любимият уред у дома. Само чакам пак да я пуснат и ще взема и за вилата.

# 636
Явно ние не сме случили . Сега мисля да си взема ровус на външен вид като тази на Айко но все още я мисля.  Имам на ровус Виктор Вак но ми се иска някаква по лека за по бързо чистене

Аз днес за първи път чистих с голямата ни прахосмукачка от месеци насам. Всеки ден ползвам тази на Айко и ми е любимият уред у дома. Само чакам пак да я пуснат и ще взема и за вилата.

# 637
И аз я имам и ми върши чудесна работа.
Взех и на свекърва ми, брат ми и майка ми- те също са доволни.
Сега исках да взема за бабата на мъжа ми, но няма...

# 638
Явно ние не сме случили . Сега мисля да си взема ровус на външен вид като тази на Айко но все още я мисля.  Имам на ровус Виктор Вак но ми се иска някаква по лека за по бързо чистене
Бройката ви е некачествена или работата на прахосмукачката?
Аз я дебна от месеци и ако трябва някой да ви оттърве от мъките, аз съм човека.

# 639
Моята я върнах и си взех парите , на баба е изпратена на ремонт чакаме да я върнат . Иначе бих ви я изпратила

Бройката ви е некачествена или работата на прахосмукачката?
Аз я дебна от месеци и ако трябва някой да ви оттърве от мъките, аз съм човека.

# 640
  • София
Мнение за тези уреди

# 641
Имам сокоизтисквачката от доста години. Не я ползвам. Иначе върши работа. Питай какво конкретно те интересува. Аз не пия много сок, а за другите е по-лесно да си купят кутия.

# 642
Полина, покажи снимка на тигана ти Брио и ще ти кажем от коя серия е 😃
Леми, мерси за снимката. А на какъв вид котлон използваш тигана (газов или?), на висока температура ли, с какви прибори? Покритието, когато беше нов, беше ли наистина незалепващо? 🤔 Виждам драскотинки, те са от приборите или от костици от месо и риба? По принцип, тиган за палачинки използвам само със силиконови шпатули, а като температура- възможно най-ниската, която върши работа. Стъклокерамичен ми е котлонът. Принципно, интересува ме дали за палачинки и омлети (такива неща, в които няма костици или нещо твърдо като съставка) би ми вършил работа...при употреба на по-ниски степени и със силиконови шпатули? 🤔 Ама, ако е залепващ още като нов...🤔
Искам тиган за палачинки стандартен размер, иначе имам един 28 см, чудесни палачинки и омлети стават в него, но не ми се правят все палачинки ХХЛ размер.😁 Не че не мога да правя палачинки и в по-дълбоките тигани😁, но те са ми доста по-тежки...Ще ги погледна на място и ще преценявам...не ми се дават много пари🤔🤔
Междудругото, от захар се надраскват и иначе хубави тигани- това го научих преди години от опит (топях масло, кристална захар и шоколад за шоколадови лави) 😆 Оттогава, когато правя нещо със захар, не слагам в съд с незалепващо покритие, а в метален или емайлиран. 😃
Соул, и аз тъжа за Брио Металик серията...Сега само бретер от този тип мисля, че пускат...Още ме е яд, че не забърсах един тиган за палачинки от серията, както и втора касерола (майка ми загори нашата, използваема е още, но не е така незалепваща, както беше преди). 😬
Имаме парочистачката. На нас ни харесва, основно пода минавам с нея след като е почистено с прахосмукачка. За прозорците не бих използвала точно парочистачката, може би само за первази, не и за стъклата (почиствам по друг начин). За фурна, котлони, мивки, баня също върши добра работа.

# 643
Не че ми е важно каква серия е, но ако мога да съм полезна, снимах.
Бриото:
Скрит текст:
Сега видях, че отзад пише, че става за индукция, ако правилно разбирам. Котлонът ми е стъклокерамика.
А за малки палачинки миналият месец взех този от Джъмбо, не знам каква марка е, не помня такива неща, снимах отзад да се види как изглежда. Имаше различни размери:
Скрит текст:
Не залепва, добър е. Не знам защо изглежда замазан отзад на снимката, засега си е като нов.

# 644
Аз имам първия показан. Доволна съм. Аз го мия само на ръка

Общи условия

Активация на акаунт