Кауфланд - тема 52

• 55 487
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Разбрах, че от тиганите на Брио не сте доволни, а тавата за мъфини дали е хубава? Имам мерак за такава, но още не съм си взела и сега като видях тази си я набелязах. Ако не става обаче хич няма да я взимам.
И някакъв сушилник за чинии има, на който пише "ново" и ще го погледнем на място.

# 676
Чела съм в групата за прахосмукачки роботи, хора с по две котки и много доволни.
Долче, само дървени и силиконови прибори ползвам, в началото беше супер тигана и покритието, но от както се появи кафявото петно, започна да лепне. Драскотините може да са от кокали, че често правя пържоли, а може да са и от гъбата с която съм се опитвала да махна залепеното и загоряло, което трудно пада дори и след киснене.
Иначе съм го ползвала на всякакви температури, и високи и ниски, стъклокерамичен ми е готварският плот.
Освен да вземеш този за палачинки и да пробваш. Simple Smile
Моят сигурно е още в гаранционен срок, може и да направя рекламация.

# 677
Какво ще кажете за зехтина Коста Доро - 1л. за 9.99 лв.?
Не съм ползвала и се чудя дали си заслужава.
Взех от зехтина, хареса ми. Видях, че в новата брошура пак го има. Явно имат големи количества от него...

# 678
  • Mostly in my mind
Коста Доро е перманентно на промоция в К. Аз не бих си взела от него.

# 679
Коста Доро е перманентно на промоция в К. Аз не бих си взела от него.
Искаш да кажеш, че не е качествен, но на тая цена няма как да е супер зехтин.

# 680
  • Mostly in my mind
В К има и на Terra Creta. Те са изпитано добри. Simple Smile

# 681
На мен ми харесва Коста доро. Това че е на промоция нищо не значи, защото в Италия тоя клас зехтини са по 4-5 евро в супермаркетите, на борсите им сигурно са с 1-2 евро надолу...

# 682
  • Mostly in my mind
И какво излиза? В К пак правят лъжливи прИмоции. Simple Smile

# 683
Казвам че това е нормална цена, явно се внася повечко и за това трябва да го продават с промоция често.
(Не са лъжливи цените, такива са приетите в БГ, който иска купува, френските масла също са по 2 евра, а тука ги продават по 10 лв.)

# 684
  • Варна
fsyyy, имам печката на Ноma, от почти две години. Като духалка е. Стопля добре на 2 степен, ползвам я основно, когато къпя малката. Включва се с въженце (висящо), предполагам това означава безконтактното вкл./ изкл.

# 685

Ето ги моите тигани Брио. Има леко потъмняване, но са супер.

# 686
Някой взе ли от свинския врат, който е до днес на промоция и хубав ли е?

# 687
За формичката за мъфини не мога да кажа нещо особено. Имаме такава, става. Но след това взехме силиконови и вече използваме само тях - много по-добри са.

# 688
Коланът е безполезен. Това е причината да го рекламират сега като някаква спортна принадлежност. Нищо гъвкаво не помага за стойката дори и при постоянно носене. Една дървена пръчка или точилка с 2 въжета ще има по-голям ефект.
Скрит текст:
Лампата съм я ползвал в коридора където се мотат постоянно пенсионери и ги мързи да гасят лампата. Свърши си работата. Консумацията спадна.
Скрит текст:

# 689
Някой ползвал ли е уреда за сушене на плодове от новата им брошура и преди са го пускали. Мислим да вземем един, но за сушене на месо. Приятели ползват такъв за сушене на плодове и месото си става като домашната рибица. Чудя се дали и с този уред ще е същото.

Общи условия

Активация на акаунт