Кауфланд - тема 52

• 57 097
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Аз писах за тази,която Станислава беше пуснала,имаше и снимка на предишната страница. Други не съм купувала от К и нямам мнение.

# 661
Dolce miele,не знам на % ли си за тази прахосмукачка,но позволи и на нас,които също сме я ползвали,да имаме мнение,макар и отрицателно. За това не става,за онова не става,ама за това пък струва ли си да я пускаш... 🙄😂
Всеки има право на мнение, разбира се. Аз също. 🙂 Не съм забранила на никого да има свое мнение, нито съм на %, нито съм казала, че прахосмукачката Айко е уау... Просто е добре човек да има реалистични очаквания към подобен тип прахосмукачка. Може да е полезно за други потребители.
А, да, имали сме и котки и аз поне никога не съм се сещала да пускам прахосмукачка специално за около тоалетната им. Просто съм считала за по-трудно да вадя всеки път прахосмукачка за тази цел (че и не е стояла наблизо).
Конти, аз не помня някой да е хвалил прахосмукачката, която е около 55 лв. 🙂 Напротив, в момента се сещам само за отрицателни мнения.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 22:53 от dolce miele

# 662
Понеже и аз не помня за тази от 55 лева някой да е казал добра дума, не я и отразявам по брошури. Но в някои от постовете и аз не успях да разбера дали се говори за нея или за вертикалната, която пък следя с интерес. Simple Smile

# 663
  • София
Прочетох внимателно дискусията за прахосмукачките, защото възнамерявам по-нататък да си купя евтината вертикална, която се появява в брошурите -50% на цена около 35 лева. Аз лично доста се оплетох обаче, защото ми се струва, че мненията са и за нея, и за тази в следващата брошура, която е около 55 лева и не е вертикална. Сега нямам представа кой от коя не е доволен. Smiley
Моята е вертикална Айко от 35 лв.

Камъчетата от котешката тоалетна са много по-дребни и леки от ориз. Wink Иначе контактът и мястото на самата прахосмукачка са непосредствено до котешката тоалетна. Идеята беше да замени метлата и лопатата, които използвам няколко пъти на ден, но не се получи.

# 664
  • Стара Загора
Специално за котешката тоалетна ползвам акумулаторна ръчна прахосмукачка от Лидл взета. Води се за кола. С нея ми е най-удобно.
Май и в Кауфланд пускат такива.

# 665
И аз за Айко си дадох мнението. Килим имам само един, взех я за вътрешно стълбище с пътеки. Голям зор, не обира косми с гумата, и бързо загрява освен това. Веднъж ми се наложи да я чакам да се отблокира. Общо взето стои и почива. Имам робот. Някой писа, че няма да му върши работа. Не съм съгласна. Не се виждам без робот. Имаме животни.

# 666
И аз за Айко си дадох мнението. Килим имам само един, взех я за вътрешно стълбище с пътеки. Голям зор, не обира косми с гумата, и бързо загрява освен това. Веднъж ми се наложи да я чакам да се отблокира. Общо взето стои и почива. Имам робот. Някой писа, че няма да му върши работа. Не съм съгласна. Не се виждам без робот. Имаме животни.
Мисля, че просто тази прахосмукачка не е подходяща нито за стълбища, нито за пътеки.  Това имах предвид в предишните си постове.🙂 Докато има роботи, които се справят поне с килимите с по-къс косъм (а може и да има модели, които се справят и с по-дългокосместите).

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 23:42 от dolce miele

# 667
Аз също от Айко съм доволна. Няма да говоря повече за нея. Писала съм си мнението.

# 668
Аз сума ти време мислех, че имам подобно Айко, то Sang било, сега погледнах Joy

Проблемът ми с тоя тип прахосмукачки е, че ми се пукат пластмасовите тръби там, дето влизат една в друга и трябва да се подменят с метални. Пък ако има килими, ясно къв напън ще е... щом аз на ламинат успях да ги спукам Flushed

# 669
  • Пловдив
Да питам още нещо. Сега в 50% брошура за намаление има Еспресо машина - тази:
Скрит текст:
Какво ви е мнението за нея, ако я имате? Всички хвалиха ето тази:
Скрит текст:

Аз кафе не пия, не разбирам, но мъжът ми пие, но и той не е спец в тия машини. Благодаря!

# 670
И на мен ще ми е интересно да чуя, щото като параметри са еднакви. Първата ми е по-красива, ама имам втората. Но си я обичам де Satisfied

# 671
Коментирали ли сте тези?

# 672
  • На изток от Ада
Ayco е слаба , за пречката говоря.Праеим в на доста градуса за да топли хола  . В ап сме няма Северна страна и сме в Стара Загора. Подарък беше.

# 673
  • варна
някой купувал ли е безжичните слушалки ? чуват ли се ?имам едни за музика стават ,обаче когато говоря има ехо ,,,

# 674
Сега загледах снимката на пчеката за баня и се зачетох. Какво означава безконтактно включване и превключване?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт