Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
И аз да си кажа за Лили. Направих поръчка сравнително бързо и лесно вечерта на черния петък, но понеже нямам профил си влязох през профила от Facebook или Google (вече не помня). Имам имейл с номер на поръчка, но сега отново като вляза с един от тези профили ми се изписва, че няма поръчки. Дали въобще имам поръчка според Вас? Днес смятам да им пиша в отговор на изпратения от тях имейл.

# 361
  • Варна
Взех една много сладурска мини палитра на Essence, нова от DM. - I like it Mauve. Тя е за подарък и нямам суочове.

Състои се от 6 цвята ( 3х леки шимъри, даже бих казала сатен и 3хмат)
Палитрата е в студена, маув гама
Телeсен цвят
Студен розов маув
Сив (бетонен) мат
Лилав (лавандулов) шимър
Тъмен(ливав със сивкаво) шимър
Светло лилав шимър.
Суочнах я набързо в магазина, но държах много покупки и не снимах.
Компактни и тънки. Изкушавам се, но чак палитра в студената гама през Януари.
Имаше заредени Bronze it that way and I like to Mauve it, mauve it
Тук има видео, в което показват всичките.
https://www.youtube.com/watch?v=8LhOnomRKY4

Тук показват грим с всяка една
https://www.youtube.com/watch?v=j6xSRRqNLs0

Цената беше 6.45лв.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:42 от viksdesire

# 362
  • Варна
Кок точно чадъри от ДМ са хубави?
Ако някой може да помогне със снимка 🙏

Дали издържат на гаден вятър, че за Варна инак не става...

# 363
Момичета и аз в кюпа с анулираните поръчки. Направих две поръчки /започваащи с 44 и 46 номера/ на 26.11, и вчера ми се обадиха да кажат ,че поръчката с № 46 се анулира. Попитах какво става с другата, не могат да кажат. Страшно съм разочарована от цялата история която ни скалъпиха. Голяма радост беше при поръчването на любими продукти на половин цена, и после - О Боже, какво страшно разочарование ! Изиграха ни страшно кофти номер ! Тия хора въобще дават ли си сметка как си сринаха реномето и колко много хора подведоха. Утре е последния им даден от тях срок, та ще видим дали ще имам поне другата поръчка. Лошото е, че хората които отговарят на тел. не могат да дадат никаква информация какво се случва с поръчките. Ами дайте тел.на тоя склад/по дяволите/ , та там да се отнесем с въпросите !!

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 14:43 от Lioness77

# 364

Дали издържат на гаден вятър, че за Варна инак не става...
Аз съм доволна от сгъваемите, както и от големите, доста са здрави и рядко се огъват при дъжд, сняг и вятър. Големите са по-красиви според мен, но все така практични.

# 365
Имам от сгъваемите чадъри на ДМ. Ползвам го вече 4г. Доволна съм.
Отначало съжалих, че не направих поръчка от Лили. Но, явно по-добре, че не съм. Това чакане, следене, отказване… Дано да има следващ път и да го направят качедтвено.

# 366

Тези имам в момента пред мен, но всички чадъри от ДМ са качества и, а и като цена са повече от приемливи (около 10 лв)

# 367
Утре ще получа поръчката от Лили. Сумата за плащане е по-малка, вместо 140  е 108. Номера на поръчката е 459ХХ, за справка , ако някой още се интересува.

# 368
Моята поръчка започва с 49.. и нямам нито доставка нито обаждане. Имам два крема на Биодерма и се съмнявам, че ще получа нещо.Sad

# 369
Препоръчайте ми червила в класическо червено, праскова и нюд, подходящи за ежедневен грим. Да не са матови, нито много лъскави. Не знам какво да търся в дрогерията и ако имам няколко марки с номерца вместо да се лутам, ще ми е от голяма полза.Hands Pray

# 370
  • Бургас
Днес си взех на Лореал от нюд серията 179.
Миришат хубаво на Лореал червилата,перфектни са като грижа за устните,не стои матово...
15 и нещо са в ДМ.
В Лили са по-скъпи.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 18:53 от mariqivanova799

# 371
Приятелка ми показа вчера червило на Wet&Wild, вижда ми се разкошно!

# 372
  • Бургас
Кой номер е?

# 373
А на голямата ми любов Fenty Uncuffed знаете ли двойник?
Скрит текст:
Търсих на Nyx варианта, но го няма зареден...
Скрит текст:

# 374
Писах на приятелката ми, като прочете и ми отговори кой номер е червилото, ще го напиша.
Into the flesh било.
Cappuccino NLo изглежда същия цвят като Uncuffed
Скрит текст:
Не мога да докарам цвета, по-розов оттенък има. На живо е точно този цвета като на показаното от теб, но ти си го виж в Лили.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 19:38 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт