Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 629
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Всички продукти на  Wet&Wild са страхотни! И цените са много добри!

# 376
Исках да пробвам и аз Cappuccino, но го нямаше в пратката от Лили. Бях хвърлила око и на Chocolate Milk. Беше си далавера на 50% 😅

# 377
https://www.pinkpanda.bg/produkt/nyx-professional-makeup--liquid … oft-spoken-lscl04 в пинк панда го има цвета ☺
А на голямата ми любов Fenty Uncuffed знаете ли двойник?
Скрит текст:
Търсих на Nyx варианта, но го няма зареден...
Скрит текст:

# 378
Някой получи ли си компенсиращия код или и за него трябва да им се молим?

# 379
Някой получи ли си компенсиращия код или и за него трябва да им се молим?

И аз се питам същото. Пращат го вече 3 дни 🤔

# 380
  • Ланкър, планините Овнерог
За кодовете ви ("ви", защото аз още нямам ни-как-во инфо какво се случва с поръчката ми) ето какво са написали вчера във Фейсбук:
"в момента кодовете се генерират и ще бъдат изпратени до края на месеца с валидност януари-март 2022.
Поздрави!"

# 381
Кок точно чадъри от ДМ са хубави?
Ако някой може да помогне със снимка 🙏

Дали издържат на гаден вятър, че за Варна инак не става...
Определено големите им са доста качествени. За последните 6-7 години, в момента ползвам втори подред от ДМ. Изпитани са точно във Варна.

# 382
Корекция на името на червилото, ето това е
Скрит текст:

# 383
Добре, днес стават заветните 15 дни , ни вест ,ни кост от моята поръчка .. ще се звъни днес 🤣

# 384
Добре, днес стават заветните 15 дни , ни вест ,ни кост от моята поръчка .. ще се звъни днес 🤣
То хубаво това - звъним, ама няма кой да го вдига този телефон.

# 385
Аз съм писала няколко имейла и писах и в месинджър, засега нямам отговори. Единствено това, че в месинджър ми казаха да им дам време- щели да проверят моя случай.

# 386
  • Сливен
те на всички така отговарят ,моята я отказаха "след проверката"

# 387
Моят случай не е като вашите.

Дописвам
Докато пишех тук, ми звъннаха от Лили. Казах аз какво искам, аргументирах се,  те казаха какво могат да направят, съгласих се с тяхното предложение и сега остава да го изпълнят. А, дано, че вече...

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 11:44 от *Камея

# 388
  • Ланкър, планините Овнерог
Чувствам се късметлия с Лили. Току що ми звъннаха да кажат, че са чакали до последно, за да могат да осигурят всичко по поръчката, но единия продукт няма да могат и да питат дали искам останалото. Нещата са 3 продукта на Нукс+шампоан Кундал. Искам си ги, та днес ще ми ги изпратят. Ще ми пратят кредитно за остатъка и ще върнат парите за неиздълженото по поръчката. Бря.
Как им бях набрала предварително, като ви четях как директно анулират или пращат по-малко без обаждане.
Сега остава да дойдат останалите неща без драма. Странното е, че току що получавам смс, че имам анулиране на плащане от Лили на по-голяма ст-ст от продукта, за който казаха, че няма да дойде.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 12:28 от Гита Ог

# 389
Никаква консистенция нямат Лили в комуникацията за поръчките.
На едни едно, на други друго.
Не знам вече....
И аз си искам продуктите на Нюкс и Юриаж ама ще пия студена вода явно.

Общи условия

Активация на акаунт