Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ето какво ми отговориха на мен в месинджър  -"Здравейте, ако все още не сте получили обаждане от колеги, че няма да може да се изпълни вашата поръка поради не достатъчно количество, може да я очаквате. Колегите ще работят през уикенда, за да изпратят всички поръчки в понеделник на куриер. Очаквйате смс и обадажне от страна на спидиторската фирма Спиди."

# 391
  • Ланкър, планините Овнерог
Никаква консистенция нямат Лили в комуникацията за поръчките.
На едни едно, на други друго.
Не знам вече....
И аз си искам продуктите на Нюкс и Юриаж ама ще пия студена вода явно.
И липсващият ми продукт е Нюкс. Аз хубаво се похвалих, ама нека дойдат първо нещата.

# 392
Извинете, но ще напомня - докато не пипнете кашона и касовия бон и да направите лична проверка, не се знае какво и как ще е доставено и калкулирано. Дано всичко е според очакванията ви.
  Аз не вярвам, че ще успеят да ми изпълнят в цялост поръчката, очакванията ми са за още по-голяма кашотина и ядове от това, което получих първия път. Не съм оптимист в случая и това си е.

Иначе от Лили си спомням, че съм си купувала приятни интимни кърпички в черна опаковка , тяхна марка , на изгодна цена. Не съм ги виждала отдавна, не мога да покажа снимка.

# 393
Те техните кашони имат ли преглед?
Може ли да се види какво има и какво не и да се откаже евентуално поръчката на място при куриера?

# 394
Винаги имат преглед поръчките им.

# 395
  • Сливен
ако се откаже пратката след като се отвори се плаща транспорта към Лили,ако се откаже без да се отвори нищо не се дължи.

# 396
  • Г. О.
Здравейте. Имате ли сполучлива покупка на крем за ръце(от ДМ), които са много сухи и напукани? Моля ви, препоръчайте ми.

# 397
Има ли опис на изпратените неща на пратките на Лили?

# 398
От дм и от лили днес са ми тези покупки. Не съм ползвала нищо, освен лаковете по марки. Имам надежди за олиото за грим. Дано не се изложи.

# 399
Здравейте. Имате ли сполучлива покупка на крем за ръце(от ДМ), които са много сухи и напукани? Моля ви, препоръчайте ми.

Здравейте, препоръчвам ви крем GLISOLID в червена, кръгла кутийка. Той е с висок процент глицерин и увлажнява дълбоко кожата, като никой друг. И допълнителен трик, който можеби знаете, ако са напукани ръцете, намазвате вечерта по-дебел слой от крема, масажирате хубаво, слагате памучни ръкавици и спите така. На сутринта кожата е коприна.
Успех!

# 400
  • София
И от мен един глас за Glisolid.  Страхотен крем за ръце!
Препоръчвам да го купите от ДМ, защото цената на крема в Лили е с 2 лв. отгоре.

# 401
  • Ланкър, планините Овнерог
На мен и Глизолид не ми помага, никой крем не ми помага. Спя с памучни ръкавици и солидно омазана с крем. Зимата съм си зле.
За прегледа на пратките. За такива с НП има, но ме съмнява да има за предплатени пратки. При Спиди се таксува допълнително преглед, ако няма НП.

# 402
Не е от Дм и Лили,но е най-доброто,което съм ползвала - не харесвам да ми е мазно и съм с много суха кожа(бях стигнала до нацепване) това ме спаси!

# 403
  • София
На мен супер ми действа класическия крем Нивеа и крем Липобаза(от аптеките).

# 404
Крем за ръце пробвайте и арника чудна е.Помага за много неща.
За София къде се предлага в момента Wetnwild
Скрит текст:
Питах ги аз за Пловдив, отговориха Пловдив Север-където и да е това😄.Януари ще зареждат и още магазини.

Общи условия

Активация на акаунт