Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 520
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Хайде пак обещания, годежи, брачно ложе...Кой говори за такива условия?

# 331
  • София
То понеже на 20 много знаят какво е чувства и какво е сърбеж. Не знам, аз лично си харесвам и тялото, и физиката достатъчно много, че да не ми е обидно, че някой ги е пожелал, дори само тях. Характерът е по-специфично нещо, там приемам, че може да има повече разминаване. Но тук клоним повече към еднократни забивки, не ПсП. При ПсП се очаква, че достатъчно харесваш другия, че да искаш да повториш и подесетиш. Пък ако редовно някой се обслужва с друг, когото грам не харесва като човек, това пак говори повече за него, отколкото за другия.

# 332
Лъвче, брак още не съм сключила с никой, но нямам отношения, в които да съм се чувствала използвана само за това, без значение дали са продължили няколко месеца, или няколко години. Даже честно казано, имало е хора, с които съм се чувствала повече използвана за пари, отколкото за секс.

# 333
Както казва един приятел - "Всяка жена става за секс." То големият комплимент, че някой ме пожелал (ама само за това).

# 334
  • София
Аха, значи, ако каже "обичам те", се брои дори и една нощ да е, тогава не е използване, а ако нищо не каже, тогава е използване. Ето, затова мъжете се обясняват в любов винаги, защото иначе никоя няма да им пусне, защото ще се чувства надуваема кукла. После жените плачат, че мъжете ги лъжат. Естествено, че ще ги лъжат, и аз да съм мъж, и аз ще го направя, ако това е начинът да ме огрее поне веднъж! После ще си я пиша в черното тефтерче. Не че ще я уважавам, но поне тя ще си мисли, че е имало нещо повече от обичайното.

# 335
  • София
Лъвче, брак още не съм сключила с никой, но нямам отношения, в които да съм се чувствала използвана само за това, без значение дали са продължили няколко месеца, или няколко години. Даже честно казано, имало е хора, с които съм се чувствала повече използвана за пари, отколкото за секс.

Това е много хубаво. Но погледни в съседната тема, където авторката се чудеше как можел да й се врича в любов, пък накрая се оказа, че просто е идвал да я оправя по един уикенд в месеца.

Използването обикновено не опира до тая и оная конкретика, а до това, някой да те залъгва за да получи нещо, което иначе не би му дала. Аз ако желая някой мъж, няма да искам да ми обещае цялото бъдеще, за да бъдем заедно. Ако иска, чудесно. Ако не, и това не ме устройва, довиждане. Но в нито един сценарий няма да бъда обезценена от това, че съм осъществила желанието си. Разбира се, ако някоя жена би се почувствала така, това е нейната реалност и тя не трябва да прави неща, които биха я наранили.

Лори, затова си лягаш с тези, които и ти желаеш, а не с всеки пожелал те Wink Но вярвай ми, има голяма разлика между това да бъдеш пожелана, само защото си от женски пол, и това да бъдеш пожелана, защото предизвикваш истинско желание.

# 336
Откъде значи това? През целия разговор изопачаваш думите и си правиш разни изводи.

# 337
  • София
А какви са изводите?
За моите изводи мога да цитирам ключовите думи, които се повтарят в почти всички постове.

# 338
Ееее, стара истина е, че някои мъже се пробват да лъжат заради секс. Открихме топлата вода.
Този номер не минава при всяка. Не си спомням да съм била "прелъстена и изоставена".

# 339
Да, точно така, Андариел. На първа среща ми казват, че ме обичат, и аз вече съм готова. Честно... чак такива кухендерки не сме били, дори на по-крехка възраст.

# 340
Добре де, Лъвице, това истинско желание към тялото на другия защо е съпроводено с нежелание за нещо повече между тях? Thinking

# 341
  • София
А трябва ли да е съпроводено? По-скоро тръгва от собственото тяло, защото то реагира на стимула - този, когото си харесала. А си го харесала през сетивата. Не е нужно да има нещо повече, все пак сме телесни същества.

Само да питам - ако за мъжете може да важи принципа "харесвам я, но само за с...", защо за жените да не важи същото "харесвам го, но само за с---"? Забранено ли е? Жените някакви извънземни ли са, какво?

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 13:02 от Andariel

# 342
  • София
Добре де, Лъвице, това истинско желание към тялото на другия защо е съпроводено с нежелание за нещо повече между тях? Thinking

Причини много. Може да имате несходства в характерите. Може единият на не търси сериозни отношения - има хора, които ти е ясно, че не са за един мъж/жена, и аз с такива не бих имала сериозни отношения, защото ми е ясно какво значи това. Може вече да сте на друг етап в живота си - след развод, семейство, деца. Или пък обратното, да сте млади, да гоните учене, кариера, свобода. Последно в тийнейджърството ми се струваше обидно някой да не ме хареса - после осъзнах, че не мога да се харесам на всички, а не е и нужно. Много пъти изобщо и не опира до мен, а до лични обстоятелства и дори дефицити на другия.

# 343

Това е много хубаво. Но погледни в съседната тема, където авторката се чудеше как можел да й се врича в любов, пък накрая се оказа, че просто е идвал да я оправя по един уикенд в месеца.
Хаха, стига бе, как любов и един уикенд в месеца. Че аз ПсП си ги представям поне 2 пъти в седмицата.

# 344
  • София
А, те не са били ПсП. Обещания за любов, 6 месеца "връзка", която се оказа е**не от дъжд на вятър и нежелание за елементарна комуникация от негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт