Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 523
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Всичко е окей ако го искат двама и не вреди на трети.

# 451
  • София
Или трима? Thinking

# 452
  • Пловдив
И 5 да са, независимо от един или от няколко пола. Докато всички участници са пълнолетни и участието е доброволно никакво значение няма за останалите.

# 453
# 454
  • София
Абе кой колкото може да поеме Joy

# 455
Да няма само накрая...ох не мога, много са ми... Че както знаем на чужд г....з и 100 х... са малко, ама за собствения май е по различно.

# 456
Иии ПсП-то изведнъж взе да изглежда някво невинно занимание за девственици. БГ мама рулз.

# 457
Да няма само накрая...ох не мога, много са ми... Че както знаем на чужд г....з и 100 х... са малко, ама за собствения май е по различно.

Има жени, които могат много. Наистина много.

# 458
Абе кой колкото може да поеме Joy
То по това се познава кой колко ти е приятел. Дали само до половината, дали три четвърти...

# 459
Бе той рамена няма, така че къде половината, там и другата половина....

# 460

А има и жени,които не могат да получат всичко, което искат от един единствен мъж. Ми това е, не сте толкова разноцветни и всеизпълващи,затова получаваме, различни неща от различните.
Ся, чакам гиотината да се стовари.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 15:47 от happy doc

# 461
То и за мъжете важи същото. Не може да се получи от една жена всичко. Някоя е приятна компания. Друга готви и мие чинии много добре. Трета има много хубави гърди. Четвърта пък люби много хубаво....

А има и жени,които не могат да получат всичко, което искат от един единствен мъж. Ми това е, не сте толкова разноцветни и всеизпълващи,затова получават различни неща от различните.
Ся, чакам гиотината да се стовари.

# 462
По принцип за всеки човек, важи това, но жените сме по- креативни и въплъщаващи различни образи в един, което е напълно достатъчно да задоволи един мъж.

# 463
Ммм не. Това е за вярващи мъже, които се вълнуват от образи...

Я влез в образа на 20 годишна 177 см 55 кг с големи натурални гърди и освободено и добродушно поведение, с голямо и добро сърце например.

По принцип за всеки човек, важи това, но жените сме по- креативни и въплъщаващи различни образи в един, което е напълно достатъчно да задоноли един мъж.

# 464
  • Пловдив
Я влез в образа на 20 годишна 177 см 55 кг с големи натурални гърди и освободено и добродушно поведение, с голямо и добро сърце например.
Ти какво предлагаш насреща за да получиш нея?

Общи условия

Активация на акаунт