Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 547
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Агент под прикритие
Лошо е, ако човек не знае, че партньор тип "всичко в едно" не съществува, но да създава (в главата си) гаджета тип "Франкенщайн", което след това да прилага на практика с взаимоотношения с различни хора, всеки отговарящ  малко или много на някое от парчетата по този Франкенщайн, си е сбъркано, да не казвам болно... Grinning

# 466
Приятелство с привилегии SunglassesHeart EyesHeart

Я влез в образа на 20 годишна 177 см 55 кг с големи натурални гърди и освободено и добродушно поведение, с голямо и добро сърце например.
Ти какво предлагаш насреща за да получиш нея?

# 467

Я влез в образа на 20 годишна 177 см 55 кг с големи натурални гърди и освободено и добродушно поведение, с голямо и добро сърце например.
Ами давай, дано ти се получи. Satisfied Scream

# 468
толкова висока, толкова слаба Scream и с големи "натурални" гърди е слабо вероятна комбинация...  Joy ако добавиш и кукленско лице, направо невъзможна, дори да е модел на Шанел...

# 469
  • Пловдив

За целта трябва да си 25-30 год., висок 190 см, стегнат, приятен в лице, разбран характер, с чувство за хумор. Поне прилично финансово.

# 470
Мечтите са безплатни.

# 471
  • По света и у нас
Желайте смело пък може да се получи Simple Smile. Ма като дойде мацката и иска секс по 5 пъти на ден, да не съм чула оплаквания Дмитри, абонирай се за виагра и това е.

# 472
  • Пловдив
А на колко е Дмитри-то?

# 473
  • По света и у нас
Дърто е, каза. Да си напише и завещанието.

# 474
Ама и финансово ли се очаква да са добре мъжете при ПсП? То съвсем на обикновена връзка започна да прилича тая работа.

# 475
  • Пловдив
Ама и финансово ли се очаква да са добре мъжете при ПсП? То съвсем на обикновена връзка започна да прилича тая работа.
Не се очаква в общия случай.

# 476
Еее, ако има и такова изискване, на мъжа можем да му викаме любовник, а на жената - метреса. Simple Smile

# 477
Чудят се кой какво трябва да сложи на кантара, за да получи другия, без да се прецака.
Като неудържимо привличане между двама души ми звучи. Grinning

# 478
  • По света и у нас
То затова всъщност ПсП-то цъфти. Той мераклия но примерно за 2 пъти всичко на всичко на седмица, а тя иска всеки ден по 3 пъти, но такъв атлет почти няма в реалния живот. И така щеш не щеш минаваш на ПсП.
То си е всъщност моногамна връзка за него защото го мързи та 2 не вижда, а за нея е оспокоение, че тя ако иска и тя може да се напъне и да си намери втори, но и нея я мързи, защото в крайна сметка ще гледаш същия филм с малки изменения. Това е в действителност ситуацията.

# 479
То па ,вие никакви изисквания нямате да това ПСП , аз имам много..., остава и в леглото да не е добър, ма за какво ми е ? Па и без пари, абсурд  просто Я, вдигнете летвата, както Димитрии

Общи условия

Активация на акаунт