Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Ако колега хареса съчетанието на цветове в дрехите ми, ще го помисля за педал.
И аз тва си помислих, ама викам много грубо идва.

# 586
За елегантния панталон! Flushed
По-достоверно трябва... Кажи за свежата кожа, за прекрасната коса. Чак толкоз за чужд панталон никой не би завидял. Joy
Това със свежата кожа ще го пусна след като се върне от морето. Вие се смеете, но тези млади жени имат нужда от "независимо мнение", а аз от привилегии.

# 587
За добре поддържаните кожички на ръцете една добра дума няма ли да има?
Или на краката?😀

# 588
Сашо го е напекла жегата и го е налегнала скуката, та е решил да се позабавлява за сметка на Бгмамите😂👌🏻

# 589
Не въпрос за скука.
Работното място се е превърнало от място за доказване и изкарване на пари в място за развлечение. Излишни приказки, излишни погледи и ето и там се появява институтът на "привилегията". Защо се стремя да имам привилегии? Защото колежките ми са привлекателни, а някои от тях и доста свестни, като тази, с която си пиша.

# 590
  • София
Докато той лафи злободневни офисни теми с разстроената колежка, жена му е две гърди напред с колегата.
Ако ме разбира. Вакуум нищо не търпи Wink

Ще те държа в течение, ако се появи тема - умирам от скука с мъжа ми.

# 591
Докато аз готвя в къщи и чистя, никой мъж не може да ме измести. Това е предимството да си вземе жена недомакиня, която кисне пред Нетфликс.

# 592
  • София
“Блажени са вярващите”

# 593
“И тяхно е царството небесно.”

# 594
  • София
“И тяхно е царството небесно.”
И всяка доместина сменява мъж Joy

# 595
  • София
Ако колега хареса съчетанието на цветове в дрехите ми, ще го помисля за педал.
"Тоя сутиен много добре се съчетава с тая рокля".
Дали ще ми оценят набитото око.

Ахам, мъжът й особено ще го оцени високо и силно. За симетрия ще има и второ набито око. Wink
Вие внимавайте с ухажванията на колежките, че да не бягате да се криете под бюрото като в карикатурите.

# 596
Ето ти един съвет, предложи на колежките масаж и ще се изненадаш приятно, ако предложиш на жена ми масаж и ей ти привилегии😀

# 597
Масаж не, много директно ми се струва. Да вземе да чисти и офиса, както освен кафета да прави и палачинки, дали няма да има повече ефект?

# 598
Масаж не, много директно ми се струва. Да вземе да чисти и офиса, както освен кафета да прави и палачинки, дали няма да има повече ефект?
Бе туй всичкото за едната му привилегия ли?🤣

# 599
Ми де да знам, колегата така мисли, че ще му вържат, давам идеи само Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт