Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 453
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • Агент под прикритие
Докато аз готвя в къщи и чистя, никой мъж не може да ме измести. Това е предимството да си вземе жена недомакиня, която кисне пред Нетфликс.
Аз "предимство" тук не виждам. На хората с твърде много свободно време им идват на акъла значително повече глупости в сравнение с тези, които имат някаква относително смислена ангажираност (кой каквото разбира под това), поне на хартия (статистика), но... ти си знаеш. Grinning

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 00:01 от Phoenix Wright

# 601
  • София
Ох, то и неговата не е лесна! Почти го съжалих. Може да му е това номерът в живота.

# 602
А не те ли е страх, че може и седемте внезапно, едновременно и безразсъдно да се влюбят в теб? Имаш ли план за действие, ако започнат да си дърпат плитките от ревност? Според мен е опасно да разпалваш офисни войни в женски колектив, ако имаш намерение да се позадържиш там.

# 603
  • София
Опасен чар. Героят на Тодор Колев се чудеше как да избяга от всички жени, които хем измами, хем бяха лудо влюбени в него след всичко.
В Дами канят и героят на Стефан Данаилов така бягаше от жените, които адски го харесваха и той обгрижваше в едно бунгало.

# 604
Това да прилагаш едни и същи номера на няколко жени, които се познават, е белег за липса на дори минимален опит със жените, да не говорим за какъвто и да е професионализъм. Абсурд.
Нищо чудно в разговорите помежду им всичките ти колежки да те вземат на подбив. Гледат ти сеира, просто. Simple Smile

# 605
Точно в този момент си пиша с една колежка по Вайбър. Мъжът й е навън. Успокоявам я след като една от шефките й направи забележка днес. Тъкмо й обяснявам, че онази й завижда за елегантния панталон, а тя ми отговаря, че аз съм забелязвал неща, които и мъжът й не сливал, а той бил човекът до нея в леглото. Продължавам да пиша, ще ви държа в течение. Не се знае, може пък утре да се събудим с тема "Падам си по колега."
не забравяй, най-правилното мнение за теб е това на жена ти. На нея каза ли и как и стои панталона?

# 606
За нея е важно вечер да не забравям да й го сваля. В противен случай ме обвиняваш, че не я желая.
И тук не говорим за изневери, а за привилегии.
А иначе колежката от снощи е харесала в два сутринта три от нещата, които съм й писал снощи.

# 607
Ето ти един съвет, предложи на колежките масаж и ще се изненадаш приятно, ако предложиш на жена ми масаж и ей ти привилегии😀
Стига па ти с тая твойта жена бе. Колчем я споменеш паля свещичка че не се е паднала на някой свестен човечец.

# 608
Много интересна ситуация се получи. Alexandro.sf се опита да подразни жените, а клъвнаха мъжете. Simple Smile

# 609
Щото е срам за мъжкото съсловие Simple Smile

# 610
Сефте пързалка... Simple Smile

# 611
  • Агент под прикритие
Такива като тоз другар на запад ги наричат Simps...  Bowtie

# 612
  • София
Аз на такива мъже им викам приятелки Wink

# 613
Колежките ме поканиха да обядвам с тях. След прочетените ваши мнения, измених стратегията - отказах им.

# 614
  • София
Щот си дзифтар и седем усти не мож нахрани.
Кавалерството ТИ умря.

Общи условия

Активация на акаунт