Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 449
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
И ще ядеш сам вместо в приятна компания. Тц тц тц. Странни решения взимаш.

# 616
Масаж не, много директно ми се струва. Да вземе да чисти и офиса, както освен кафета да прави и палачинки, дали няма да има повече ефект?
Да предложи на някоя дето носи токчета цял ден масаж, да видим ще му откаже ли😉

# 617
Въпросът е дали масажът ще прерастне в нещо друго или пак ще остана с гол в ръката нож. Привилегията е именно това да има секс.

# 618
Такааа... Към съфорумките, работещи в офис: ако довечера мъжът ви ви изненада с комплименти и масаж, да знаете, че е чел тази тема и взима превантивни мерки.

# 619
Въпросът е дали масажът ще прерастне в нещо друго или пак ще остана с гол в ръката нож. Привилегията е именно това да има секс.
Ти пробвай точно с тая цел те съветвам

# 620
...ако довечера мъжът ви ви изненада с комплименти и масаж, да знаете, че е чел тази тема и взима превантивни мерки.
Моята наистина ще се изненада. И няма да е някоя червена лампа дето ще светне, ами цяла новогодишна елха.
Сто процента след това ще има 24/7 видеонаблюдение и джи-пи-ес тракинг. Плюс кирки, лопати и туби с киселина.

# 621
  • Агент под прикритие
И ще ядеш сам вместо в приятна компания.
... и точно както взривената планета Алдеран в началото на Star Wars: A new hope, нищо ценно не е изгубено. Grinning

# 622
...ако довечера мъжът ви ви изненада с комплименти и масаж, да знаете, че е чел тази тема и взима превантивни мерки.
Моята наистина ще се изненада. И няма да е някоя червена лампа дето ще светне, ами цяла новогодишна елха.
Сто процента след това ще има 24/7 видеонаблюдение и джи-пи-ес тракинг. Плюс кирки, лопати и туби с киселина.
Що бе? Мен след масаж повечето пъти ме огрява но бая трябва да се постарая без ръце оставам, дресирала ме е добре😀😁

# 623
Е на тебе не ти ли дава с предимство, или се редиш на опашката ?

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 17:26 от rf22

# 624
Е на тебе ме ти ли дава с предимство, или се решиш на опашката ?

Rf22, какви са тези злобни коментари? Не го очаквах от тебе😂

# 625
Ми то от историята на Мадо, една и съща ,една и съща, главата ни заболя. Та,...да

# 626
Е как една и съща, първо беше само сфирка, след тва станаха няколко автобуса хора, като вече дава на нашия да снима самия акт.
Някой яко фантазира тук, ама карай де, поне е забавно за форума.

# 627
Новини от днес. Много е вероятно с една от колежките ми да ходя на море другата седмица. Сега гледам учебни клипове за масажисти.

# 628
  • София
По-добре си вземи предпазни средства, за да не станеш татко на бърза ръка.

# 629
Жена ти кво мисли по въпроса или я забрави във фантазията си?

Общи условия

Активация на акаунт