Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 437
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
По-добре си вземи предпазни средства, за да не станеш татко на бърза ръка.
чакай да видим ще му даде ли, че някой само чалъми правят...

# 631
  • София
Той да си вземе, че после може да е късно - ще получи две в едно, а може и три в едно - хем да я масажира, хем да стане татко, хем жена му да го набие.

# 632
Как избра една от седем? Останалите шест да не ревнуват?

# 633
Ето как с кафета и комплименти можеш да си направиш харем с привилегии. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 634
Ето как с кафета и комплименти можеш да си направиш харем с привилегии. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Толкоз лесно ли?

# 635
Много интересна ситуация се получи. Alexandro.sf се опита да подразни жените, а клъвнаха мъжете. Simple Smile

Щото жените се видяхте в ролята на колежки, пък ние на мъжете им.

# 636
Такива мазници, като Аlesando, в един женски колектив много бързо се разпознават , и обикновено стават обект на подигравки сред колежките. И ние си имаме такива, ама никой не ги взима на сериозно.

# 637
Мен ми е интересно, чрез такова подлагане дали все пак би го огряло такъв?

# 638
  • София
Би. Все някоя ще клъвне.
После, той ще се събуди и ще хване миялната и закуската.

# 639
Тя: Не правя секс без чувства.
Той: Добре, направи го с мен от съжаление...
 Simple Smile

# 640
  • София
Ще го вземе колежката, да й прави кафето сутрин, да й носи чантата до плажа, и тя да му се оплаква от тая и оная как я дразнят Joy

# 641
  • София
Я, да взема да питам мъжете тук по повод вица за чувствата. Наистина ли сте готови да е и от съжаление, но да се случи? Признавам си, аз не искам някой да е с мен от съжаление. Дори за веднъж да е, но не искам.

# 642
При мен винаги е имало достатъчно кандидатки, така че ми е непознато, а и би ми било крайно обидно. Обаче си има мъже готови на всякви унижения и безумия, само и само да го топнат.

# 643
  • Агент под прикритие
Аз си имам достатъчно занимания, за да дам приоритет на подобно нещо от съжаление. Освен това, задължително условие е естествения ентусиазъм в желанието за bedroom olympics на човека отсреща а.к.а genuine burning desire. Това е санитарния минимум, за по-малко от това, другите занимания ми стават по-приоритетни.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 13:04 от Phoenix Wright

# 644
  • София
А на млада възраст? Отиваш на дискотека, купон или някакво друго събитие и трябва да заковеш нещо.

Общи условия

Активация на акаунт