Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 435
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Кой не е на млада възраст сега?! Flushed Я да не се обиждаме...

# 646
Аз на такива мъже им викам приятелки Wink
Ама на тях казваш ли им го, че са приятелки или на ум само?😀

# 647
Е то щото е далече от акъла да се сетят.

# 648
Е то щото е далече от акъла да се сетят.
Интересно ми е дали им го казва в лицето😀

# 649
Едва ли, рискуват приятелката да избяга в този случай.

# 650
  • София
Казвам им го, аз нямам нужда от такива приятелки Wink

# 651
Казвам им го, аз нямам нужда от такива приятелки Wink
Какви са им функциите на мъжките приятелки?

# 652
  • София
Ами нещо като приятелка с привилегии, само дето привилегиите са да носят кафенцета и чайчета на жените, да им правят комплименти, да им изслушват проблемите, ако може да ги черпят и да махат доволно с опашка около тях Wink

# 653
Ами нещо като приятелка с привилегии, само дето привилегиите са да носят кафенцета и чайчета на жените, да им правят комплименти, да им изслушват проблемите, ако може да ги черпят и да махат доволно с опашка около тях Wink
Чак ми се прииска и аз да ти стана приятелка😀тоест използваш ги както ти е удобно безплатен сървиз🙂

# 654
  • София
Нещо като салонни кученца?

# 655
  • София
Скрит текст:
Чак ми се прииска и аз да ти стана приятелка😀тоест използваш ги както ти е удобно безплатен сървиз🙂

Както казах, аз от такива нямам нужда. Виж, Сандро сам се цани за такава роля обаче Joy Май и ти Joy

# 656
  • Агент под прикритие
Какви са им функциите на мъжките приятелки?
Емоционални тампони, източници на безплатно внимание и валидация. Ей такива неща... Grinning

# 657
Нещо като салонни кученца?
Или да им чистят обувките с мокра кърпичка😂
Аз съм го правил някога признавам хахах

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 13:17 от mado

# 658
Четкане на его и в някои случаи резервен вариант. Освен за обичайните разни услуги и запълване на емоционални липси и дупки. Има си жени поддържат цяла групичка от такива, но рядко ги огрява за нещо повече от изброените неща.

# 659
Спорд мен по-подходящ термин за подобен тип мъже е "женски приятел".
"Мъжка приятелка" е жена дето може да бута кола по 15 градуса нагорнище в продължение на 3 километра ако свърши бензина, да замести трима бетонджии и двама куфражисти като се лее сто квадрата плоча, да изпие 750 грама ракия и да се прибере като Пепеляшка в къщи с мотор след полунощ.

Общи условия

Активация на акаунт