Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 406
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Много бе, мен ми е достатъчно да може да ме носи като се напия, ама предвид нужните дадености за целта, няма да става за друго Simple Smile

# 661
Не е много.
Няма да ми ходи само на фитнес, да ми подскача на разни зумби, да допринася за глобалното затопляне без никаква файда.

# 662
Жените са напълно наясно, че тези мъже ги харесват и ги използват като изтривалки а пък те си мислят, че някой ден ще имат шанс. Ама не остават си само със слугуването.🙂

# 663
Намерих си темата! 😁

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:14 от Анонимен

# 664
От млади и хубави познати ли ревнува? А от мъжа ти? Flushed

# 665
От млади и хубави познати ли ревнува? А от мъжа ти? Flushed
От всички ме ревнува, да си ревнува жената (на една възраст сме)! Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:09 от Анонимен

# 666
Абе тва си е малко като игра с огъня, уж само приятели, пък после.... ох ах, ква я мислехме, пък тя ква стана.
Или накратко, не е за всеки тая работа.

# 667
Абе тва си е малко като игра с огъня, уж само приятели, пък после.... ох ах, ква я мислехме, пък тя ква стана.
Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:14 от Анонимен

# 668
  • София
Ще се наложи да избереш какво да правиш, защото ако не избереш ти, ще избере той или ще се случат някакви неща, които ще решат нещата, а може и да не ти хареса. Ако не си готова да си развалиш семейството окончателно, по-добре прекратявай авантюрата. Плащаш ли цената или не я плащаш?

# 669
Ще се наложи да избереш какво да правиш, защото ако не избереш ти, ще избере той или ще се случат някакви неща, които ще решат нещата, а може и да не ти хареса. Ако не си готова да си развалиш семейството окончателно, по-добре прекратявай авантюрата. Плащаш ли цената или не я плащаш?

Аз не съм омъжена, никога не съм приемала предложенията за брак, въпреки че винаги са ми предлагали сериозните партньори.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:10 от Анонимен

# 670
  • София
Написала си "в семействата НИ не вървят...". Сега казваш, че и твоето не върви. Оставам с впечатление, че имаш семейство, а в същото време пишеш, че не си омъжена.
Ох, да, вечното оправдания, той, горкият, само заради децата, колко е нещастен! ВЕрвайте ми! И ти му вярваш, което е най-лошото.

# 671

Ние сме си един за друг, просто се разминахме. Знам, че трябва да го преживея, но ми е много трудно... Disappointed Relieved

И как мислиш ще стане, като си гукате непрекъснато в чата ли?
Ако искаш чети из темите, и аз имам една такава приятелка, дето все се разминавахме с нея, ама и отрязах всякви опити за контакти. Ако искаш да продължиш напред, режеш всичко с миналото за него.

# 672
И колко години смята да изкара пишейки и нямайки отношения нито с жена си, нито с теб (ако му вярваме за жената)? Thinking

# 673
Докато жена му случайно не забременее.Rolling Eyes

# 674
Написала си "в семействата НИ не вървят...". Сега казваш, че и твоето не върви. Оставам с впечатление, че имаш семейство, а в същото време пишеш, че не си омъжена.
Ох, да, вечното оправдания, той, горкият, само заради децата, колко е нещастен! ВЕрвайте ми! И ти му вярваш, което е най-лошото.

Имам семейство, но нямам брак

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт