Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 413
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
По принцип не вярвам, че не спи с жена си, но от друга страна нонстоп четем за асексуални мъже из темите. Може да му харесва така - онлайн любов.

# 691
По принцип не вярвам, че не спи с жена си, но от друга страна нонстоп четем за асексуални мъже из темите. Може да му харесва така - онлайн любов.

Heartbeat

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:19 от Анонимен

# 692
И пак вечния фетиш на жените-обвързан мъж като наркотик им действа! Свободните мъже-бляяк ъххх ужасс повдига им се- нулев интерес. Няма драма няма интрига и несигурност...

# 693
И пак вечния фетиш на жените-обвързан мъж като наркотик им действа! Свободните мъже-бляяк ъххх ужасс повдига им се- нулев интерес. Няма драма няма интрига и несигурност...

Simple Smile

# 694
Поредната глупост ясно е че жена без секс няма как да остане-радвай се. Само дето аз мойте приятели не искам да ги чукам или пък те мен, не обсъждам семейните им отношения нито въздишам по тях или си мисля за тях!

# 695
Поредната глупост ясно е че жена без секс няма как да остане-радвай се. Само дето аз мойте приятели не искам да ги чукам или пък те мен, не обсъждам семейните им отношения нито въздишам по тях или си мисля за тях!

Yum

# 696
Абе за завиждане сте, спор няма...

# 697
Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:20 от Анонимен

# 698
Няма такова животно бих казал извращение приятелство между мъж и жена! В даден момент както сама виждаш един от двамата винаги иска повече...

# 699
  • София
А, що да сме моралисти! Нали вече казах, че тази игра всички сме я играли в някакъв период от живота си - хем едно гадже, хем второ на ниво свалка, хем усещането да владееш ситуацията и да си като фаталната жена. Афродизиак невероятен, помпа самолюбието.

# 700
Simple Smile

# 701
И какво толкова, че се познавате отдавна? Thinking Гледай сегашното положение.

# 702
Simple Smile

# 703
Няма такова животно бих казал извращение приятелство между мъж и жена! В даден момент както сама виждаш един от двамата винаги иска повече...

Така е, досега винаги другата страна е искала повече. Аз не искам повече, бе. Искам да спре, не ме разбрахте...

Ако само си пишем, позволено ли е или не?
Не той така си мисли че си му навита щом пишеш

# 704
Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт