🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания
Може ли някой да качи линк към коледната песен от снощи, изпята от всички, че не мога да я намеря?

Заповядай!

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 16:48 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 151
  • София
Смайли - благодаря за линка. Много приятна песен, пълна с усмивки и коледно настроение 🎄

Ето ги моите фаворити от всеки отбор. Подреждам ги започвайки с най-любимия:

1. Отбор Галена - Петя
2. Отбор Любо - Джейми
3. Отбор Лечев - Борис
4. Отбор Дара - Лидия

# 152
  • София
Аз не бих гласувала за певица на народни песни, която пее само това, в този конкурс.
И си мисля, че ако не покаже и нещо друго, едва ли ще е победител, колкото и да е добра.
Щото рокаджиите показват нещо друго. При тях явно основния критерии е кой може да се дере повече.
Естествено е оперната певица да си пее операта, народната фоклопа и т.н. да не ги изреждам всички.

# 153
Христина не ми харесваше като поведение, но изпълнението и ми хареса повече от това на Георги. Петя и Екатерина бяха огън, признавам им.
Доволна съм от отборът на Лечев, въпреки, че харесвах Ричард.
За мен досега отборът на Любо е най-силен.
Фаворити са ми:
Борис- отбор Лечев
Петя- отбор Галена
Христина - отбор Дара
Стефан - отбор Любо

# 154
  • София
Лидия и Петя,но гласът на България за мен  е Борис Христов! Всичко друго е компромис Simple Smile

# 155
  • София
Според мен за който и музикален формат да става въпрос, изпълнителят трябва да има разпознаваем глас и харизма. За мен харизма в този сезон има само Борис, а гласът му е разпознаваем.
Нищо не струва да имаш само гласови данни. Затова и хората се чудят защо не харесват Михаела Маринова, при положние, че пее страхотно. Харизмата при нея е под нулата.

Когато се появи за първи път Борис на сцената, подскочих като чух името му - Борис Христов. Е, имало е защо.

Само него и Иван се върнах да ги чуя още по няколко пъти.

Не гледам Цитиридис, но попаднах на гостуването на Борис при него.

Това не може да го направи всеки музикант.
Сериозно? Нали не мислиш че не е имало подготовка? Grinning
На това и професионалист би се затруднил особено със свиренето "по слух".

# 156
1. Отбор Галена - Петя
2. Отбор Любо - Джейми и Стефан - не мога да излъча "по-добър".
3. Отбор Лечев - Борис и Рая. Няма как да се сравняват, стиловите различия са твърде големи. И двамата заслужават и това е.
4. Отбор Дара - Лидия
Като фаворит за финалист клоня към Петя.

# 157
  • София
От 4 отбора (12 участника) в следващия кръг ще избират 6 участника, които продължават. Само, че не разбрах как точно ще ги изберат?

# 158
  • IC 1101,Abell 2029
Нов за нас етап ще има след нокаутите.Това са тъй наречените крос-битки.Ще има 6 крос-битки от 12-те участника.Крос-битката представлява следното.Някой от менторите избира кой участник
от неговият отбор срещу кой участник от отбор на друг предварително определен ментор ще срещне в крос-битка.Така двамата участника един след друг излизат и си пеят песните,като зрителите определят кой заслужава да бъде победител в тази крос-битка.Крос-битките са много интересен етап,който бе пробван в 16-ят сезон в Америка,но се провали там с гръм и трясък и за следващият сезон бе отменен.Провали се защото участниците в отбора на най-обичаният там ментор излизаха победители в крос-битките не толкова заради качеството на своя талант,а заради симпатиите към ментора им.Но тук при нас със сигурност няма да има подобно нещо,защото жУрето си ни е достатъчно недолюбвано.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:50 от alex_bg

# 159
  • София
Нов за нас етап ще има след нокаутите.Това са тъй наречените крос-битки.Ще има 6 крос-битки от 12-те участника.Крос-битката представлява следното.Някой от менторите избира кой участник
от неговият отбор срещу кой участник от отбор на друг предварително определен ментор ще срещне в крос-битка.Така двамата участника един след друг излизат и си пеят песните,като зрителите определят кой заслужава да бъде победител в тази крос-битка.Крос-битките са много интересен етап,който бе пробван в 16-ят сезон в Америка,но се провали там с гръм и трясък и за следващият сезон бе отменен.Провали се защото участниците в отбора на най-обичаният там ментор излизаха победители в крос-битките не толкова заради качеството на своя талант,а заради симпатиите към ментора им.Но тук при нас със сигурност няма да има подобно нещо,защото жУрето си ни е достатъчно недолюбвано.
Много рискована система. Така могат да излязат примерно двама добри изпълнители, от които един да отпадне, а послев друга крос-битка да излязат двама с по-слаби изпълнители и така единия от тях да победи за сметка на отпадналия в първата битка. Според мен, трябваше да направят един общ концерт и зрителите (ако въобще нещо зависи от тяхното гласуване) да изберат първите 6 по броя на гласовете.

# 160
  • IC 1101,Abell 2029
Доста по-малко вероятно е да излязат на крос битка двама добри изпълнители защото както писах...менторът избира.Т.е за някой свой добър изпълнител той ще избере някой по-слаб от противниковият лагер за да може да спечели крос-битката.

# 161
# 162
Галена за случая се е облякла ужасно. Като овдовяла госпожа ми е.

# 163
  • София
Водещият редовно бърка членуването в устната реч. Слага пълен член навсякъде, ама навсякъде! Любо не спря да сипе суперлативи, еднообразен е.
Съмнявам се всичко да е ей така, жребий. Няма начин да не са се наговорили.

# 164
  • Испания
Водещият говори така неправилно, както почти всички по телевизията. А Любо не знае, че не се казва на кой, а на кого. Ужасно говорят всички.

Разбира се, че тези дуели са говорени, говорени и преговорени.

Общи условия

Активация на акаунт