🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Изненадана съм. Джейми се представи много по-добре. Иван изглежда като изгубен, някакъв стреснат, все едно не е на мястото си на сцената и това не се случва с него, сякаш отсъства.

# 181
Не симпатизирам силно на нито един от двамата, но се изненадвам, че Джейми напуска. Кара ме да мисля, че гласуващите дават вота си само на база предварително изградени симпатии, защото няма никакъв шанс, ако си дори малко обективен да смяташ, че Иван се справи по-добре тази вечер.

# 182
  • София
Странен избор. Бях за Джейми.

# 183
Галена и Дара са с  меко казано странен стайлинг и прически…😀😀😀

# 184
  • Испания
Толкова са смешни тези рецитации на менторите, почти толкова, колкото нелепо изглеждат Галена и Дара.

# 185
  • София
Мисля, че Рая ще продължи. Аз не харесвам нито една от двете.

# 186
  • София
Аз смятам, че гласуват предимно близките им и ще зависи от това кой колко близки има и колко са склонни да изпращат смс-и. На финала ще се включат повече хора, но сега ще е точно кой колко ще похарчи.

# 187
  • Испания
Рая не може да надвика музикалния съпровод.

# 188
Джейми е много красив, освен талантлив.
Сега няма да го оставят на мира от рекламни компании да им бъде лице. Чудесно момче, музикант и баща за пример!
Мисля, че независимо че отпадна, тепърва успехите го чакат.

# 189
  • София
Тръпки ме побиха от изпълнението на Рая - като добавим и танцьорките, направо ми изглеждаше, като някакво фриик шоу

# 190
  • София
Нещо вече взе да ме отегчава Рая, много еднотипно всичко, визията й и тя вече е еднотипна уж в оригиналността си, дори легендата е клише - неразбраната гениална тийнеджърка.

# 191
  • София
Аз не мога да разбера такива хора, като Рая. Сами си избират да изглеждат отвратително, различно и неприятно, а се чудят, защо са самотни и защо хората ги отбягват, и не ги харесват.

# 192
  • Испания
Макар че не харесвам и двете, днес Христина е по-добра.

# 193
Нито Рая, нито Христина ми харесаха как пяха.

# 194
Жалко за Джейми! Аз пък мисля, че няма значение какво гласуват зрителите Нещата за решени предваротелно. Никой не дава отчет за гласуването, всъщност. Това го видях и в тазгодишната Евровизия. Що смс напускахме с детето за Вики, а и познати тук. 60%от тях се зачетоха на другия ден, когато нямаше значение вече.

Общи условия

Активация на акаунт