🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Деси Добрева не я понасям, Петя не я харесвам. Май ще изключа звука.

# 406
Това вече е прекалено!!!! Ние кого слушаме тази вечер егати - ивестните изпълнители, дето си ги знаем или кандидадите за гласа на България? Прекрасна песен, обаче Борис не се чу. Мария има невероятен глас и така го заглуши, че Борис все едно изобщо не беше на сцената. Да не говорим, че той очевидно много добре видя какво се случва и доста се притесни. Устата му съхнеше непрекъснато, опита се да покаже гласа си на няколко пъти, обаче....... Страшна глупост -  много ме е яд.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 20:54 от Lady Cassiopeia Duval

# 407
Същото идвам да напиша и аз. Това си беше изпълнение на Мария Илиева. Борис тотално се изгуби тук. Лош избор на песен.
Георги и Миро ми харесаха най-много засега.

Харесвах и Иван, но мисля че показа каквото показа и няма да продължи напред.

# 408
  • София
Скрит текст:

Сетих се - Кабаре копира. Лайза Минели

# 409
  • Варна
Рая пя добре, но дори камерата я беше страх да я снимат и даваха основно Вики. Не знам на кого му е хрумнало, че без вежди е мноо куул! Мария пя супер, но горкия Борис не се чу изобщо.
Никой не ме е питал, но гледам с вас финала, та извинете ме! Simple Smile

# 410
  • София
Мария буквално се опита да затапи Борис. Не можах да разбера защо вместо да го подкрепи, го надвикваше и заглушаваше.

# 411
Мария наистина надвикваше Борис. Никаква емоция не усетих в този дует. Сякаш тя излезе, за да покаже колко е велика и толкова.
До момента Виктория се справи най-добре с ролята си. Чакам Деси и Петя.

# 412
  • София
Пеенето с известни е много лоша формула. Хората гледат и слушат известния, а не състезателя. Все едно да отидеш на среща с потенциално гадже и да вземеш за компания приятелка, която е по-хубава и по-забавна от теб. Познай коя ще впечатли потенциалното гадже!

# 413
  • Испания
Още като чух, че ще пее с Мария, ми беше ясно какво ще се случи. Мария я друса грандоманията, та знае ли се.

# 414
  • София
Таз мария защо не го остави да попее малко поне сам?

# 415
Мария Илиева демонстрира върховно его. Вместо да подкрепи Борис, тя не му даде възможност за изява. Много грозно! Миро, Наско и Вики свършиха перфектно работата си. Иван няма място на финал. И днес беше фалшив.

# 416
  • Испания
Подозирам, че и Десислава може да направи сега същото, но да видим. Дано да не позная.

Петя реве без сълзи. Като Галена.

# 417
Деси да заглуши Петя? Не би следвало да е възможно, но знае ли се Simple Smile

# 418
Пеенето с известни е много лоша формула. Хората гледат и слушат известния, а не състезателя. Все едно да отидеш на среща с потенциално гадже и да вземеш за компания приятелка, която е по-хубава и по-забавна от теб. Познай коя ще впечатли потенциалното гадже!

Не съм съласна. На финала на Х фактор, когато пя Славин с онзи, дето все не мога да му запомня името, буквално взривиха залата. А той е в пъти по-известен от нашите звИзди. И наистина направи това, за което дойде - да го подкрепи и да му помогне да спечели. Ако искаше да го надпее, щеше да го отвее, без изобщо да се напъне. Това е професионализъм. А не, като нашите - видели сцена и айде да си покажем гласовете, без да мислим за човека, когото представяме.

# 419
  • Испания
Защо избират песни, които дошлите да ги подкрепят, ги пеят многократно? Не би трябвало да е така, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт