🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не знам, просто вече не ми е интересна след две изпълнения и снощното също. Вече имам чувството, че едно и също пее, дори не обръщам внимание.

# 331
zzrr,
Не става дума да си запознат с даден диалект или не. На мен лично родопският не ми е съвсем чужд. Не ги чувам думите, които тя пее. И причината не съм аз. И испански, например, не зная, но като слушам изпълнение на добър певец, чувам отделните думи.
Не отричам качествата на Петя, но не ме грабва.

# 332
Харесах много предишните изпълнения на Петя. Снощното не можа да ме развълнува, но тя самата се вълнуваше доста. И тук е от значение дали се изпълнява популярна песен. А и музикалния съпровод също. Петя пя и в шоуто на Николаос, но там музикалния съпровод беше никакъв и също не ме разчувства. Така че ролята на бенда е от голямо значение.

# 333
Аз искам да чуя от Петя "Притури се планината". Сигурна съм, че ще ми въздейства.

# 334
Заповядай. Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 17:33 от Amber*

# 335
  • София
Песните на Петя до сега бяха добре, но снощната беше адски безлична. И изобщо не става дума за това дали разбираме текста или не. Надявам се, ако ще пее народна песен на финала, да избере някоя силна, ама много силна - за да накара всички в залата и пред екраните да настръхнат. Имаме толкова силни народни песни - Зайди, зайди, Назад, назад моме Калино, Вземи огин запали ме, Лале ли си, зюмбюл ли си, Притури се планината и т.н. и т.н. А да не говорим какъв фурор може да направи с песента "Сватба" на Николина Чакърдъкова, която с тези зурни и тъпани направо взривява

# 336
  • Пловдив
Заповядай. Wink
Скрит текст:

Чудесна е. Явно много повече харесвам естествената Петя. И наистина песента има значение! Вече мисля, че просто песента снощи е била неподходяща, не че Петя и стила й са ми скучни.

# 337
  • София
Епизод след епизод изпълнителите все по-малко ми въздействат. Снощи - съвсем!

Доста хейтен е Даниел, но аз много го харесвам! Съжалявам, че отпадна. Бих го подкрепила на финал. Харизматичен, свеж, талантлив, със страхотна енергия на сцената. Разбира се, на една вълна сме и в музикалната част.

Харесвам и Борис, Лидия също, но най-вече с изпълненията им от кастингите на тъмно. Слушам многократно точно тях. Не изпитвам желание да прослушам повторно последващите им изпълнения.

Има нещо, което ме спира да харесам на 100% Петя Панева. Пее категорично, има прекрасен глас, но емоция до мен не достига.

Съжалявам за отпадането на Джейми и Стефан. Симпатизирах и на двамата.

Нямам големи очаквания за финала.

# 338
  • София
Не знам дали сами са си избрали песните. А журито къде дреме да им каже, че песните са неподходящи, нали всеки отбор си има треньор, на когото целта му трябва да е неговите певци да са по-по0най! Всички са професионалисти от журито, знаят колко е важна посента като избор да подчертае силата на певеца.

# 339
Заповядай. Wink
Скрит текст:

Благодаря, Амбър! Heart
Дори без музикален съпровод докосва. Аз гледах Петя при Цитиридис миналата седмица. Хареса ми как се държа. Каза, че си обича народната музика, не иска да пее друг стил и не би се ориентирала към поп фолка за пари и популярност.
Лидия пък ми напомня на Ариана Гранде. Също би имала голямо бъдеще. Борис и Георги и те са ми на сърце. Имам няколко опции за победител, които ще ми харесат.

# 340
Много силни участници този сезон,а слаб live.Избрали все умрелски песни,аз очаквам скучен финал.
Ако наистина те си избират парчетата.Наш много близък приятел участваше във фактора.От него знам,че им казват какво да пеят,но на сцената заявяват:той избра да изпее.....

# 341
  • Испания
Гласът не е Х Фактор. И в чуждите формати на Гласът питат участниците: "Коя тема/песен/парче си избра?", когато говорят с участниците преди репетициите. А не казват: "Избрах за теб... песен". Това, което правеха в нашия Х Фактор.

# 342
  • София
Жалко, че отпадна Даниел. Неговите изпълнения най-много ми харесаха. Лиготията му идв вповече, но по-добре това пред вкарани в калъп образи. В този смисъл и Петя, и Лидия са ми досадни.

# 343
Да,на всичкото отгоре при Даниел няма никаква драма.Тежко детство,разделен с родителите,или нещо от този сорт.Wink Как да блесне?Ами лигави се. Joy Запомниха го.И той като Шеки.По-добре лоша реклама,отколкото никаква.

# 344
Доволна съм, че Георги продължава, яд ме е, че отпадна Даниел, за него бях. Хич не ми е лигав на мен, харесва ми, че не е пълната скука, като Петя например. Нищо не ме грабва в нея, не е моят изпълнител.
За Джейми също ме е яд, Иван ми стои някак нечистоплътен, с някакво празно излъчване...неприятен ми е, без да знам точно защо.

Абсолютно, и аз се зарадвах за Георги и се разочаровах заради Даниел и Джейми. Чак днес гледах епизода, но спирам да гледам 😒 скука...

Общи условия

Активация на акаунт