🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Испания

Шестимa финалисти продължават напред към големия финал на “Гласът на България” - тази неделя, 12 декември, по бТВ

От всички сезони ми се е случвало да се връщам и слушам многократно само двама изпълнители: Тино и Борис Христов. Сега пак си пуснах Борис. Безупречно изпълнение в събота. На запис, на живо - няма значение. За разлика от другите, които буквално окапаха на живо.

# 346
В момента финалистите при Цитиридис.

# 347
# 348
Благодаря за линка.
Харесаха ми, с изключение на пеенето и думите  на Рая, която заключи  и отсече, че хората са злобни. Не знам защо реши да се “ защитава” така.
 Оказа се, че Галена се познава с Петя ( поне аз не знаех това) - Петя пее в заведението на мъжа на Галена. Това добави и тези гръмки патриотични слова на Галена, според мен.
Иначе, Петя наистина е добра и с прекрасен глас, показа го и тук.

# 349
  • Испания

Харесаха ми, с изключение на пеенето и думите  на Рая, която заключи  и отсече, че хората са злобни. Не знам защо реши да се “ защитава” така.

Според моите наблюдения баща ѝ ѝ набива в главата, че е изключително талантлива. Както писах, за мен има нещо нездраво и в нея, и в него.

Оказа се, че Галена се познава с Петя ( поне аз не знаех това) - Петя пее в заведението на мъжа на Галена. Това добави и тези гръмки патриотични слова на Галена, според мен.
Иначе, Петя наистина е добра и с прекрасен глас, показа го и тук.

Чудесно! Още повече се надявам да не спечели тя.

# 350
Според мен Петя ще е поне финалист.Рая не ми допада,откъдето и да я погледна и слушам.Много възрастна изглежда.С повече от десет години.

# 351
Според мен Петя ще е поне финалист.Рая не ми допада,откъдето и да я погледна и слушам.Много възрастна изглежда.С повече от десет години.
Е то финалистите са ясни. Сигурна съм, че Петя ще спечели, Галена ни подготви вече.
Не е въпрос как изглежда Рая, а  пеенето й, отношението,въздействито.За мен,  тя няма нищо от това.

# 352
  • София
На мен Петя не ми допада и се надявам да не спечели.

# 353
  • София
Аз искам някой от мъжете да спечели. Дано изберат въздействащи песни.

# 354
  • София
И аз май искам някой от мъжете да е, дори клоня към Иван, макар че миналия път изглеждаше странно. Той поне е от клубното пеене.Жените по-скоро ме дразнят вече - малката (тя вече не е и малка, прави се на малка) заради фасоните, народната певица заради близките връзки, третата дори не съм я забелязала коя е. От мъжете някак са ми пресилени другите двама и по пътя на изключването остава Иван.

# 355
  • Испания

Цитат
Двама от бандата - Иван Иванов и Никеца, които си поделят фронтменството, са известни и с други проекти. Никеца е в главната роля в "Исус Христос Суперзвезда" на пловдивския театър, а Иван е сред финалистите на "Гласът на България".

Никеца го харесвах много, когато участваше в "Гласът", но тогава отпадна. Който е талантлив, успява да си намери място под небето.

# 356
Менторите бяха при Светльо Иванов. Той все пак призна след големи молби, че неговият фаворит е от отбора на Галена.
Вече нямам търпение да почва финалът.
Не мога да се отърва от усещането, че гледайки Иван все едно виждам шведския кинорежисьор Ингмар Бергман.
Скрит текст:

# 357
От колко часа е финалът?
На живо ли ще бъде?

# 358
  • Испания
От колко часа е финалът?
На живо ли ще бъде?

От 20 часа. Да.

Мъжът на Галена ѝ купил мястото в "Гласът на България"?

Та нищо чудно фаворитът да е от отбора на Галена.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 20:02 от Smileys 🙈🙉🙊

# 359
  • София
Почнахме с крещене и врякане, такова ме какво говори Бенчев само той си знае.
Дайте да събираме капачки за пари за заплата за по-добър звукотехник.

Общи условия

Активация на акаунт