🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Дървото Деси Добрева, сериозно ли? Повръщащо човече. Много слаб финал, много скучен. Петя пък как не изпя нещо друго. Аман.

# 421
  • София
Петя е като клонинг на Галена в момента.
Като цяло за мен тази вечер е разочарование. Трябваше да оставят хората да пеят самостоятелно, вместо да правят реклама на известни имена, нуждаещи се от рефрешване на кариерите заради пандемията.

# 422
Деси обувкуте ли метна? Малко ми е като на две ракии Simple Smile

# 423
Деси как се провиква, като че е в кръчма!😀

# 424
  • Испания
Петя не може да надвика музикалния съпровод.

Този аранжимент е на Ку-ку бенд. Дали са платили, за да го използват?

# 425
Деси обувкуте ли метна? Малко ми е като на две ракии Simple Smile

На мен ли ми се дочу, или в края на песента Деси каза Петя Добрева?

# 426
На мен пък ми харесаха Петя и Деси.

# 427
На мен много, много ми хареса изпълнението на Деси и Петя. Деси пя доста добре, но Петя определено извади сериозен глас. Само това подскачане на Деси ми дойде малко в повече, но като цяло си беше супе

# 428
Аз гледам малко със закъснение. Изпълнението на Рая и Виктория много ми хареса, много нежно. Но защо стилистите са го причинили това на Рая?! Че е ексцентрична- екстрентична е, ама да го бяха подчертали по друг начин.
Има порцеланова кожа, хубав нос, хубави устни, усмивката и е хубава - има хубави черти момичето, трябваше да наблегнат на това...

# 429
  • Испания
Рая и Лидия да си ходят.

# 430
Вики се държа най-адекватно от известните певци. Голяма излагация тази вечер.

# 431
Петя и Деси едвам надвикваха бенда. Петя почна чудесно, после определено се притесни, когато Деси взе да подскача и да владее сцената. Стана неловко

# 432
Аз пък си мисля, че изпълнението на Рая беше най-добро. Не, че стандартът беше висок 😁 общо взето това, че Виктория се държеше на място и само като допълнение, а не като основния фокус, беше достатъчно да стане едно приятно изпълнение. Чисто гласово, мисля Деси Добрева също остави Петя да бъде на фокус, но малко пресоли манджата с подскачането, което беше прекалено очеизбодно сравнено с по-статичното поведение на Петя.

# 433
  • София
Ръцете гореее! Безвкусно и неуместно поведение на Деси.

Рая и Вики бяха най-добре.

# 434
  • Испания
Много тъп финал. Чудят се с какво да запълват времето. Можеше да го направят по-кратко, по-стегнато и по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт