💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 397
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Малко остана! Щом изтикаха до този етап с пари, с кози, с линейки...все ми е едно кой ще победи.

# 106
Смайли, благодаря!
Айде и тази седмица и край!
Честно казано знам кой не искам да стигне до финал - Зъбета, Андрюша и Дечо.
И тримата са ми под линията на търпимост.
Зъбета си е повярвала твърде много /поне в момента на заснемане/ и си е въобразила, че играта ѝ на  "сладка и наивна" минава пред всички. Да, има физическа подготовка, но видно от представянето ѝ, изобщо не е най-добрата.
Андрей ми е мижитурка и дори бегаческите му способности не ме замайват до толкова, че да не виждам ... как да го кажа по-тактично? Абе льохманското му държание.
Дечо има мозък за пъзели и ребуси - факт. Плува добре - факт. От там на сетне физически е същата тъмна дупка, както и всеки средностатистически телезрител. Омръзнаха ми великите му конспирации и жалките му опити да замаже неосъществяването им.

melinda11, има ли някаква основателна причина да наблягаш на визуалните дадености на финалистите? Докато бяха един стадион участници, да си избираш, ама сега???

Реално погледнато конкурса "Мис Свят" е друго предаване... Joy

# 107
  • София
Преди време във форума имаше тема за неангажиращия флирт, и сума хора обясняваха как нямало нищо лошо в него, как бил добре за самочувствието и нищо не значел. Не знам в нейната си глава Елизабет как категоризира поведението си, или Андрей как го възприема. На мен ми се струва, че понеже Елизабет е дразнител за много зрители, те охотно му придават възможно най-негативната светлина. В крайна сметка, ако поведението й не е на място, Андрей е трябвало да я стопира ясно и категорично. Той е обвързаният и той слага границите. Той не го прави, а оттам насетне, за мотивите на двамата можем само да гадаем.

# 108
И аз харесвам Рабухчиев. Тихо и търпеливо момче. Като се смесиха с шампионите ги изби на лиготия, но няма как. Все още не мога да разбера ,Симеон ли е инициатор или Борис дърпа конците.

# 109
Симеон се изяви като тартора вече при Приключенците,особенно в лиготиите им  и горилските им изпълнения Animal See No Evil   Иначе Борис е сивия кардинал .

# 110
  • Испания

От минута 3:10.

От петък е.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 13:22 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 111
Ще се накефя Андрей да победи и то след двубой между него и Симеон.
Предаването е толкова режисирано, вадят се реплики от контекста и се създават излишни интриги и конфликти, така че хич не се вживявам в тоя биг брадър на плажа.

# 112
  • London
Уууу ще видя баничката на Стратимир задължително.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
  • Испания

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 15:33 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 114
Аз не разбирам логиката - значи за Елизабет е разбираемо да прекрачва границите с женен мъж, само защото е на 21, а за момчетата от Приключенците е непростимо да се забавляват и лигавят. Аз пък напълно ги разбирам и дори им се кефя - млади хора, изолирани от света, марионетки на продукцията, какво им остава да правят, да четат лекции по квантова физика ли. Или да се вземат супер на сериозно като Бойците, все едно подготвят стратегия за нов световен ред - то коалиции, отмъщение, пари... Направо са смешни.

# 115
  • London
Навсякъде ми излизат новини за Елизабет и Морунов, ако е вярно ще се окаже много глупав.Joy

# 116
  • Испания
Въпросното видео, дръпването и ставането на Морунов. За мен глупава реакция, но... той си знае.

# 117
https://youtu.be/IyhTkyH40Y4
ИЗЛЪГАХА ЛИ ПРИКЛЮЧЕНЦИТЕ В ИГРИ НА ВОЛЯТА ?
Това видео обсъждали ли сте?
Изпуснах ви уикенда.😊

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 16:16 от DiDi§

# 118
  • London
Красима за процедурата си по издължаване на лице и оформяне на устни, която е направила след игрите.

https://www.instagram.com/p/CW3K8OnMXMh/?utm_medium=copy_link

# 119
Уж гледах всички игри пък не забелязах да играят играта с Куба тази година   там където игра Йоанна  2 часа срещу някой (май Чудомир)...
Играха ли я тази игра за елиминация този сезон?
Някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт