💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 734
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 200
Андрей и Неделчо спят заедно и да не знае, че има грошове, никакъв шанс. Със сиг. Неделчо и е казал, питай за предимство да си купиш. Паулина не съм и очаквал да отпадне, няма кой да гледа козите Grinning.  Можеше да им дадат битка да издоят козите, а предимството на Поли да е , че едната е наполовина издоена Grinning

# 1 201
В това предаване всеки сезон има хора, които си мислят, че всички жертвоготовно трябва да им легнат и да отпаднат само като ги видят, защото те са самоопределили като силни играчи, а другите определили като слаби. И голямо тръшкане като някой се опита да играе за себе си, не за тях.

Не знам, кого визираш в този сезон. Аз съм гледала само първи и този, но емблематични в това отношение ми са онези Веселин и Март. Най-най, ама най-смешните човечета.

# 1 202
И все пак рекордът по прецакване е с Валентин. Другите прецакани поне имаха теоретичен шанс да се преборят, а той нямаше никакъв шанс - при гарантирано ненаредим пъзел шансът е кръгла нула. Това е просто изумително подсигуряване на стратегията, което те оставя без думи.м

# 1 203
Най-достойният топ 3 в този сезон ще е: Андрей победител, Елизабет на второ място, Неделчо на трето място. Достоен завършек на достоен сезон.

# 1 204
  • София
Не мога да повярвам,че Андрей води в тукашната анкета.
Ако не греша, Милен водеше в миналогодишната. Не всички гласуващи пишат в темата. А и ако любимецът ти е и любимец на Продукцията, имаш много по-малко поводи да се ядосваш, да го защитавш и следователно да коментираш. Smiley

# 1 205
О, и забравих. Сценката с бусчето и раниците явно беше, за да може Андрей да пренесе сабите? Rolling Eyes

# 1 206
Защо на Неделчо му бил по-лек варела. Ми той Димо си го каза, че всеки ще дърпа варел със собственото му тегло.Неделчо бил 77 кг( защо ли не вярвам, не му давам и 70, значи даже е прецакан) , а анаболния празноглавец 99 кг.Борис го прецакаха яко.

Абе то имаше и едни варели, високи 240 см, ама Братоев стърчеше над тях, та явно мерните единици са спорни в тва предаване...

# 1 207
  • София
И после Морунов се оправдава, че не могъл да използва сабите. ..Думи нямам.
Или не се е сетил да си взима раницата Иили не е искал да ги носи.
Ако си спомням правилно в  целия първи сезон всички участници си ходиха с раници на тези съвети.Дори ми е било смешно,защо ги носят като изобщо не са им нужни.

Ако го е мързяло да си носи раницата както Андрей го правеше на всеки съвет тази седмица, то поне можеше да ги сложи под горнището си с дълъг ръкав. То е достатъчно широко за да побере тези саби. Абе все някакъв начин можеше да измисли за да ги прикрие. Simple Smile
Все ми се мотае из главата нещо, че Морунов не можеше да използва сабите до определено време. И си мисля, че беше нещо свързано с последните 8 битки. Но може и да греша.

# 1 208
  • София
Аз съм за Неделчо. Не трябваше Бета да избира Стратимир, а козата. Тогава щях да съм твърдо за Бета в битката. За финал ми се искаше Неделчо инфлуенсЪр да е срещу Стратимир или Бета.

Козата, Симеон и Андрей ми се искаше да отпаднат. В тази поредност.

# 1 209
  • София
Мдааа, гаврата с Валентин ме изкушава да прегледам епизода, в който Тодор победи миналия сезон. Беше абсолютно сюрреалистично. Нищо чудно Любо да е бил със сбъркан пъзел като Вальо.

# 1 210
  • София
В това предаване всеки сезон има хора, които си мислят, че всички жертвоготовно трябва да им легнат и да отпаднат само като ги видят, защото те са самоопределили като силни играчи, а другите определили като слаби. И голямо тръшкане като някой се опита да играе за себе си, не за тях.

Не знам, кого визираш в този сезон. Аз съм гледала само първи и този, но емблематичен в това отношение ми са онези Веселин и Март. Най-най, ама най-смешните човечета.

В този сезон се прикриват по-добре, но задругата на Симеон се вписват идеално. Всичко беше цветя и рози докато номинираха Паулина, но тя като си купи предимство, я нахраниха пасивно, чак Стратимир ядосано, обясни вчера, че е за Боби. Днеска се поосвестиха и се сетиха да го играят спортсменски, ама то се видя. По-добре от предишни сезони все пак де, дори да е лицемерно.

# 1 211
melinda11 Хахаха помислих, че става дума за Моли или Доли. И се зачудих защо някой ще предпочете който и да било от играчите пред Моли или Доли 😃

# 1 212
  • Испания
Преди да каже за сабите Андрей вдигна глава и погледна Ралица, за да му даде знак на започне. Мислите ли, че преди това не са го обсъждали?

Ето това имам предвид: извади сабите, поклаща ги, за да види Ралица и другите, поглежда Ралица, за да му даде думата.

Бая ги повъртя, докато Ралица му даде думата.

# 1 213
Моли, Доли и черното коте са ми любимите участници - топ 3.

# 1 214
Преди да каже за сабите Андрей вдигна глава и погледна Ралица, за да му даде знак на започне. Мислите ли, че преди това не са го обсъждали?

Естествено, че са го обсъждали. Дори ,за да има драма взеха последните грошове на Елизабет за предимство

Общи условия

Активация на акаунт