💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 775
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 305
Симеон много добре си играе картите. Неделчо също. Стратегиите си, не са длъжни да ги споделят. Ние виждаме и чуваме какво говорят пред камерите (единия повече от другия), но до сега не чухме как се наговарят в действителност, че ще номинират Рабухчиев, Борис, Стратимир и т.н. За Симеон е добре дошло, че няма да ги има и тримата. За Андрей също.
Много повече искам да гледам на финал Стратимир, Неделчо и Андрей, отколкото останалите трима. Стратимир подхожда повече за битка с Андрей. Симеон е тромав.
Като цяло, най-слаб сезон, с най-много издънки (продукция) и сакатлъци (слаби играчи). Сезонът на бърза помощ.
Последната, финална седмица, отегчи драгия зрител. Нищо повече.

# 1 306
Наистина е много нагласено предаването, но са водени от 2 цели: 1) да има и по-слаби - "relatable" участници на късните етапи, за да не става строго спортно предаване. Имаме ги - Неделчо и Паулина. 2) да има жени в късните етапи - и заради шоуто, и заради някакъв своеобразен феминизъм. Тук отново Паулина играе роля.
Според мен могат да си решат проблемите с някакви квоти, както е във Фермата и предполагам, че ще го включат в някой следващ сезон.

Предполагам, че днес може и Елизабет да отпадне, очакванията ми са битката да не е контролирана. Достатъчно я плъзнаха към елиминации с две игри, в които нямаше шанс да победи заради ръста си.

# 1 307
Предполагам, че днес може и Елизабет да отпадне, очакванията ми са битката да не е контролирана. Достатъчно я плъзнаха към елиминации с две игри, в които нямаше шанс да победи заради ръста си.
Е, не мога да повярвам Grinning
Снощната игра беше за баланс! Нещо в което се предполага, че тя трябва да е най-добра от всички там!

# 1 308
  • Сред мелниците
Много ама много се зарадвах снощи Паулина, като победи хитреца - дето се кри 3 месеца под полите на всички жени и добута до 3 дни преди финала. Най- харесвам мишки дето се имат за лъвове.

пп Симеон "уж" му тъжно , но вътрешно му олекна вече се вижда със сто бона в джоба без съперници!

Мани се кри, да.
Борис даде всичко от себе си в игрите на племената,  в които беше.  Целият е в рани.
Което ги спаси от елиминации и лоши условия на живот.
Затова не беше номиран. 
Надявам се, че долавяш разликата.
PS
И не Поли победи. Нито сега нито в предната си "победа".

# 1 309
И аз очаквам довечера Стратимир да отпадне, но имам малка надеждичка, че Бета най-накрая ще си ходи - крайно време е. И все пак ми се иска малкото зло да отпадне от Симеон или Поли. А може и от двамата едновременно и то в игра, в която се предполага, че ще е добра.

# 1 310
  • Испания

Борис благодари на всички, които са му писали.

# 1 311
Ах Неделчо ах,какъв ще си ми мамин победител само! 😂
Вече съм за Неделчо аз, криво-ляво уцели стратегиите,нагласи ги и е ето полуфиналист е човека.
Не мога да простя На Морунов,че така ме заблуди значи 😉
Като го гледах на визитката,викам-ето моя човек,силен,трениран,чаровен мъжкар с благородна професия. Пък то в отборните битки много добре и до там. Ни мъжкарство,ни съобразителност,ни акъл.Прибра саби и грошове надълбоко и забрави за тях,страх ли,пазене ли,не знам.
За довечера с една идея повече ми се иска Стратимир да победи,но се съмнявам.
Дано да няма гавра като снощната. При все,че Поли я понасям повече от Борис,беше адски нечестно.

# 1 312
  • София
Миналите сезони някой пак игра с тая верига, някой помни ли кой беше?

# 1 313
Миналите сезони някой пак игра с тая верига, някой помни ли кой беше?
Мисля,че пилота миналата година беше с вериги,забравих му името.

# 1 314
Струва ми се, че новият потребител е този, който в един момент ни се скара, че не осъзнаваме, че участниците не стоят на реката, въпреки че никой не спореше с него/нея. Нито Милена не е стъпвала във фитнес зала, нито кануто на Паулина е било "леко като перце". Играта може да е била манипулирана и кануто на Паулина да не е било "леко като перце", няколко неща могат да бъдат верни едновременно. Очевидно кануто е много по-леко от това на Борис, но тя се изпоти толкова много, че и клинът и тениската ѝ си смениха цвета. Може би гримьори са спрели битката, за да я залеят с вода? И Елизабет и Паулина изглеждаха силно затруднени от тази битка, от трите жени, носили кану, само Кремена се справи с "лекота".

Паулина имаше моменти, които го дърпа с 1 ръка и мина доста по-бързо от Елизабет и Кремена. Отделно си го изкара без проблем от пясъка. Поне от моя гледна точка се виждаше, че тя няма такъв проблем като го дърпа с 1 ръка. При Елизабет и Кремена според мен беше по-тежко и се виждаше при самото бутане колко трудно се движи, а не хоп с 1 ръчичка и то си се движи без проблем.
Пък може и Паулина да е някакъв силов атлет и аз да бъркам. :Д
Много вероятно е и след хейта, който получиха след битката на Елизабет и Кремена, кануто да е било доста по-леко, а Борис видяхме как го озориха. Аз както казах изобщо не им вярвам нито на минутите, които казват, че играят дадени играчи, нито на килограмите.
Реално могат да си ги нагласят тия неща както искат. И Тодор го беше казал това нещо, че както им е удобно така ги редят игрите. Най-нормално е да си бутат дадени участници, които са си предвидили по 1 или друга причина да стигнат до определен момент.
Мани е съвсем ясен пример, както и Паулина. Ако това състезание беше дори леко честно и имаше някаква равнопоставеност, Мани щеше да е аут първата или втората седмица. Ясно се вижда и какви нагласени игри и даваха, имунитета за 2 седмици за 100 гроша и прочие.

И тук идва въпроса, ясно е, че нейното ще е по-леко от това на Борис, оставяме и предимството, но трябваше ли на Борис да е заровено според техните думи 2 пъти по-дълбоко(вероятно и повече) и освен по-тежко, да имаше допълнителна 20кг. тежест и още 30кг. при крана ?
Предимството и също беше огромно за 150 гроша. Виждали сме преди какви смешни предимства дават, които се наваксват още на първите 30 секунди - минута.
Ще видим и днес какво ще е това на Елизабет и то за 300 гроша, но очаквам да е много по-малко/слабо от това на Паулина.

# 1 315
Относно Битката днес мисля че отпада:

Скрит текст:
Мисля че отпада Елизабет

Симеон е от дястана страна на Паулина, може да се види тук:

в същото време една друга ръка в синьо е точно зад Паулина, която мисля че е тази на Стратимир

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 17:28 от mbivanov

# 1 316
  • Сред мелниците
Не съм от риалити-почитателите, гледала съм само Фермата и миналата година ИВ. Тогава бях от малцинството, което подкрепяше Катя. Въпреки, че в началото ме дразнеше много, после ми сработи неврологичното увреждане , което тепърва ще се уточнява.  Simple Smile)
На живот и смърт приех обидите към нея в самото предаване и тук в темата.
От тогава останах с предубеждение към някои от пишещите тук. Сгрешила съм. Тази година  единомислието ми с тях е впечатляващо.

Днес ви четох и макар да сте се редактирали и да са ви трили, останало е достатъчно.  Отвратително е , което се случва! И тази вечер ще се случи отново.
Не става дума  на кого симпатизираме. Това винаги  е лично.
А за това, че Телевизията е наистина голяма сила.
 В ръцете на някои продуценти  тя може да навреди, колкото пласьор на дрога  пред училище.
И не ми казвайте, че децата сами са си виновни.

# 1 317
Прочетено от ФБ
Скрит текст:
Довечера Стратимир и Неделчо отпадат. А Елизабет утре от Паулина.

# 1 318
  • Варна
Прочетено от ФБ
Скрит текст:
Довечера Стратимир и Неделчо отпадат. А Елизабет утре от Паулина.

Скрит текст:
изчака ми се чакалката да очаквам Неделчо да отпадне. Тази седмица всеки ден го чакам да е аут и все е вътре в играта.

# 1 319
Хич не бутат Елизабет, неее. Трите грации - Манка, Поли и Бета - изобщо не са любимки на продукцията. И шоуто изобщо не е нагласено.

Общи условия

Активация на акаунт