💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 348
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Искаш да кажеш, че ако видиш мъжа ти да го прегръща 20 годишна симпатяга, да му казва мишленце, да го успокоява като го гали по рамото, да му стои в краката и т.н. ще породи едно умиляващо усещане, че мъжът ти си има толкова добра приятелка или сестричка?

Направо си го цунка по врата като го пращаше на битка с Морунов.

# 136
А според мен Симеон е сложил последното парче и ръката му е останала на пъзела. После прегръща Поли и ръката му е на гърба ѝ, т.е. оператора може да снима от всеки ъгъл. И кръгчето нищо не показва, размазано петно, което едва ли не се движи все едно "дупката" е подвижна.

# 137
  • London
Елина и Борис са си паснали много добре.

Ама са много готини. Bowtie

# 138
Аз мисля, че си решиха пъзела, както мисля, че Димо не бутна змейката на Стоян. На това му викам кьор фишек новини, кликай народе....
Ти изгледа ли видеото?

Скрит текст:

# 139
  • София
Рабухчиев вече има един глас в анкетата - олекна ми. People Dancer

# 140
  • London
Нищо не доказваш с това видео..... дупка има докато все още пъзела не е решен и мушкат парчета. На последната снимка пак не можеш да докажеш нищо..... снимка след самия финал на играта и празно място  има ли? Ако няма.... хвърляш буря в чаша с вода.

# 141
А и да има едно липсващо парче, какво? Бойците изоставаха с поне 5-6. При оставащо 1 парче, няма как да не го сложиш по-бързо. Освен ако не са били прецакани от продукцията с липсващо парче,  което би било супер нечестно.

# 142
Или парчето е паднало на земята? 🤔 😜
Защо веднага да са прецакани сините?
Клипчето ми го прати дъщеря ми. Честно казано аз не успях да видя дупката докато се прегръщат. Затова и питах дали вие виждате нещо.
Може и да е под вола теле, но май не е имало толкова много "неточности" в предишни сезони.

# 143
Аз не мога да разбера, защо се обвиняват приключенците за гафовете и монтажите на продукцията. Всеки що годе интелигентен човек е наясно, че когото посочи продукцията, той ще спечели. Тъй че, голяма драма няма с този пъзел. Така са решили, така са направили. Все едно не видяхте пъзела на Валентин. Ама понеже са сините, дайте да ги оплюем. Дори така да е било, какво трябваше да направят-сериозно питам?
Да си решат пъзела например или ако не могат, да опитват докато някой от двата отбора не го нареди правилно.
И хайде да не се обиждаме на интелигентност, моля! Stop
Къде пък точно видяхте да Ви обиждам. Казах това, което всички знаят. В поста си коментирахте липсващо парче, сега че е неправилно. Значи според вас, от продукцията не зависи нищо, водещите нищо не са видели и сините са прецакали и Тупарев и бойците. Да бе да.  Ако е така, шапка им свалям. До сега никой не е успял да прецака игра на продукцията. Красима беше близо, но и тя не успя.
Дидис, разбира се, че не са прецакани. Това беше в теориите за конспирацията. Както и липсващото парче.

# 144
  • London
Как е опитала да прецака продукцията Красима? Мислиш това с крака ли? Не ми се вярва....

# 145
Как е опитала да прецака продукцията Красима? Мислиш това с крака ли? Не ми се вярва....

Исках да кажа, че те направиха всичко за да я изгонят, но за малко да им обърка плановете. Малко не и стигна. За съжаление

# 146
Два въпроса, тъй като не съм гледала предишни сезони:
Къде ще живеят финалистите - стопанство или резиденция?
Днес ще отпадне ли някой? Всеки ден ли ще си тръгва по един? Не мога да си представя как ще останат двама до петък.

# 147
  • Испания
Рабухчиев вече има един глас в анкетата - олекна ми. People Dancer

Съфорумката, която гласува за него, писа тук.

# 148
  • София
MG1722,
може финала да е между трима. Или трима или двама. Сезон 1 бяха трима, сезон 2 двама, не знаем как ще е този сезон.
Днес ще отпадне един.
Значи имаме една битка в която първия получава имунитет, а последния ще е директно номиниран за елиминационната битка. После ще има съвет и ще излъчат другия за дуела. И така. Значи ще останат 7
Утре същата схема и отпада 1, остават 6. По същия начин и в сряда, остават 5. И в четвъртък могат да спретнат игра в която имаме директно класирани на финал и съответно отпаднали или нещо такова. Не знам просто колко ще са финалистите за да е малко по-ясна схемата. Но по този начин до четвъртък ще са 5 човека. Ако финалът е между трима, то в четвъртък ще трябва само 2 да отпаднат. Ако пък финалистите са само двама, то може и в петъчния епизод да има две битки и да видим как някой остава трети (отпада от големия финал) и след това следва финалната битка. Все пак ще е 150 минути епизода.
За трета поредна година финалната, решителна седмица я пришпорват на макс. Това е едно от многото неща, които не ми харесват и не са замислени добре в това риалити. Нямам търпение за края, не защото се вълнувам особено кой ще спечели, а защото се отегчих и уморих и искам да се свършва, но пък от друга страна ще ми липсва купона в темата. Няма угодия. 😉

# 149
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт