💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 374
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 120
  • London
Не са я играли.

# 121
# 122
Беше ми интересна тази битка.

# 123
Това с кубовете не го ли играха слепешката в този сезон?
А в миналия Лазаринов го нареди.

# 124
Е играха я, но отборно със завързани очи и по 1 ги напътстваше.

# 125
  • София
Не разбирам, защо Елизабет тряжва да е обвинявана и плюта, че си пада по Андрей, и не знам си още кой.
Симеон като флиртуваше s Красима и двамата обвързани, но неговото поведение сякаш беше замазано от другите му издънки.
Ненавиждам в Елизабет злобния и отмъстителен характер и непрекъснатото плюене и обиди към опонентите, а и по своите, когато не и угодят. За това кого гали и целува да мисли гаджето и /ако го има/, а за галения да мисли жена му!

Но ако Морунов се е хванал на въдицата на пресметливата Елизабет, то явно е по-глупав от това, което си мислихме за него, когато сам се извади от играта.

А относно направеното от Симеон, ако това изобщо беше флирт и е неговия начин да флиртува, да вземе да се гръмне директно...
Аз лично го приех като обработка, предвид някаква си негова стратегия...  споменаването на Красима не беше коректно, защото тя не е участвала в това, независимо какво е било и как бихме го нарекли!

# 126
  • Козлодуй
Валентин беше изключително елегантен до Гала - върнах го от 10:55 часа за тези които връщат телевизията Simple Smile Каза, че се надушили с Туджаров още на кастингите и разказа куп истории от различни държави - страхотен е препоръчвам за гледане Simple Smile

Това с пъзела и ръката на масата от Симеон наистина е малко смущаващо Simple Smile

# 127
  • Испания
Няма защо да се връща, има го тук.

# 128
https://youtu.be/IyhTkyH40Y4
ИЗЛЪГАХА ЛИ ПРИКЛЮЧЕНЦИТЕ В ИГРИ НА ВОЛЯТА ?
Това видео обсъждали ли сте?
Изпуснах ви уикенда.😊
Ами да, и от самолет се вижда, че в пъзела на Приключенците остава дупка накрая. Close Поредната нечестна и незаслужена победа. Аз още тогава без да забележа дупката се усъмних, че са успели да наредят пъзела правилно, но след като Димо не отиде да го провери ми стана ясно, че има нещо гнило. Какво друго може да се очаква от селското тарикатче симчо?

# 129

Но ако Морунов се е хванал на въдицата на пресметливата Елизабет, то явно е по-глупав от това, което си мислихме за него, когато сам се извади от играта.

Надявам се Морунов да не очаква да са "заедно, докато смъртта ги раздели"Joy
В студените вечери ще има топло тяло, до което да се сгрее Joy

Най-вероятно е временна авантюра, защото не я виждам Зъбета да се "кротне"

# 130
# 131
Аз не мога да разбера, защо се обвиняват приключенците за гафовете и монтажите на продукцията. Всеки що годе интелигентен човек е наясно, че когото посочи продукцията, той ще спечели. Тъй че, голяма драма няма с този пъзел. Така са решили, така са направили. Все едно не видяхте пъзела на Валентин. Ама понеже са сините, дайте да ги оплюем. Дори така да е било, какво трябваше да направят-сериозно питам? Но пък ми е интересно, защо да си оставят едно парче, имаха предостатъчно време да го сложат. Каква е логиката? Те пак побеждават.  Хайде да помислим малко. Извод-липсвало е. Е кой тогава е трябвало да спечели-отборът с цял пъзел или този с липсващо парче. Е, ако са успели да измамят продукцията, евала.

# 132
Аз не мога да разбера, защо се обвиняват приключенците за гафовете и монтажите на продукцията. Всеки що годе интелигентен човек е наясно, че когото посочи продукцията, той ще спечели. Тъй че, голяма драма няма с този пъзел. Така са решили, така са направили. Все едно не видяхте пъзела на Валентин. Ама понеже са сините, дайте да ги оплюем. Дори така да е било, какво трябваше да направят-сериозно питам?
Да си решат пъзела например или ако не могат, да опитват докато някой от двата отбора не го нареди правилно.
И хайде да не се обиждаме на интелигентност, моля! Stop

# 133
  • London
Аз мисля, че си решиха пъзела, както мисля, че Димо не бутна змейката на Стоян. На това му викам кьор фишек новини, кликай народе....

# 134
  • Испания
Елина и Борис са си паснали много добре.

Общи условия

Активация на акаунт