💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 673
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 590
Аз се чудя Елизабет с какви очи се събира с тези хора да гледа предаването?! Не й ли е неудобно да гледа какви ги бръщолеви по техен адрес? 🤭😆
Поли в началото е била много по-хубава,може би заради килата. Някак в лице сега с тези бузи не ми харесва.
Вече дори не се ядосвам на всичко нагласено. Гледам с едно око и не се връзвам хич.
Гаджето на Симеон,вече бившото де,я намирах в тикток. Доста голямо самочувствие има,но иначе е готинка.

# 1 591
Не разбрах какво означава "Симеон може всякакъв да е....ама може да ама далеч по-хубава жена до себе си."? Какво му е на това момиче? Нищо не знаем за него. Пък и за Симеон. И кой съди какво е красота, хубост и какво не е. Такива коментари са голямо разочарование.
Ако съдим по външен вид и от видяното до момента в предаването се учудвам, че Симеон изобщо си има приятелка. Но когато човек си избира дългосрочен партньор нещата не се свеждат само до красота и то субективна.

# 1 592
Aз да си кажа за довечера
Все ми е тая кой ще е победителя на тази 3 месечна гавра, наречена шоО!
С едно изключение много искам надменното тулуп да не е !

# 1 593
Аз намирам, че Симеон и бивщето му гадже си подхождат и като килограми и като излъчване. Той и Красима си яжхаресваше, когато беше напълняла. Явно едричките са му на сърце.

# 1 594
Аз не претендирам, че съм интелекция. 😜 😂

# 1 595
  • Испания
Химия! Това, което не виждаме в някого, го вижда неговата/нейната половинка.

# 1 596
Чак ме досрамя като слушах родителите на Стратимир как четат предварително подготвен текст.
А Христина декламираше все едно стихотворение в четвърти клас.

Най ми харесаха майките на Паулина и на Неделчо.

Но есенцията я каза Красима - Мислех, че влизам в спортно предаване а то се оказа плажен Биг Брадър.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 09:32 от Soney

# 1 597
  • Испания
Но есенцията я каза Красима - Мислех, че влизам в спортно предаване а то се оказа плажен Биг Брадър.

Снощи Борис добави:

Борис: "Тези, които ще искат да кандидатстват за следващия сезон, трябва да знаят, че отиват в шоу със състезателен характер. Не е състезание като състезание. Могат да ти дадат нещо, в което си олимпийски шампион, и да те бие някой, който идва от улицата".

А този, който всъщност правеше лайв с него, не го взели тази година и напира да кандидатства догодина, така че кандидати винаги ще има, защото всеки смята, че той ще надиграе продукцията. А после гледаме, каквото гледаме.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 09:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 598
А кой е продуцент на Сървайвър, че се надявате да е по-добре? Grinning

# 1 599
Soney, точно.
А Симеон въобще да се радва, че някой го е харесал/закъсал толкова, че да го погледне.
Поли наистина е много променена в сравнение с началото

# 1 600
  • Испания
А кой е продуцент на Сървайвър, че се надявате да е по-добре? Grinning

Евтим Милошев

# 1 601
Андрей е доста привлекателен мъж🤸‍♀️

# 1 602
Забравяш най-голямото прецакване - битката между Мартин и Паулина.

Голямо беше, така е. Но и на Красима не беше по-малко, а и на Борис също.
Но безапелационно най-голямо беше на Вальо - там той нямаше и теоретичен шанс да бие, там манипулацията беше чудовищна.

Нещо ми се губи, извинявам се, повечето манипулации и "подредба" на игрите в полза на/срещу определен състезател са очевидни, но какво е станало с Валентин, че дори на теория да не може да спечели? Ако може някой да припомни.

# 1 603
Не беше тайна, че не харесвах никак Елизабет, въпреки че в началото и симпатизирах. После характерът и ме отблъсна тотално. Но все пак не исках да отпадне в игра на късмета или защото е 155см и не може за си нареди куличките. Не е яко.
Иначе тези участници тип Мани/Елизабет/Поли/сестрите са и изкупителни жертви на продукцията. Обират хейта със скандали, интриги, подбутване и накрая употребени и изхвърлени правят път на доброто тихо момче, което да спечели финала. Но пък сами са се съгласили на тази роля за популярност и ще се берат плодовете.

# 1 604
Поздрав за всички хейтъри на Андреевата жена, която аз вчера лично ожалвах Joy
Отговаря на коментар, в който й казват, че ако се яви в ИВ ще е първата на пангара, а тя да хейти Бамби, колкото си иска, даже и водещите били казали, че е най-силна.

Общи условия

Активация на акаунт