💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 669
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 620
Аз не разбирам хейта към Андрей.
Защо при нас са на почит простаците, шумните и тарикатите?

А възпитанието и интровертността са представяни като голям минус. Един мъж трябва да си тежи на мястото, да е хладнокръвен и овладян в емоциите.
За мен Андрей е много по-голям мъж от горилите, които се тупат по гърдите и се правят на интересни.

# 1 621
  • София
Елизабет е последния участник в Максимал,очаквано.
Скрит текст:
Успех на Ваня! Радвам се, че се появи претекст да не гледам, защото и без това нямам желание да гледам DIY предавания.

# 1 622
  • София
Аз много харесвах/м Ксения визуално.
За съжаление не можа да си остане картинка, а и проговори.

И речта ѝ снощи беше най-зле. Как може да почне с думи за свободата? Останах с впечатлението за прикрито недоволство от Андрей като цяло.
Те си знаят. Щом са доволни заедно, да са живи и здрави.

# 1 623
Останах с впечатлението за прикрито недоволство от Андрей като цяло.
Те си знаят. Щом са доволни заедно, да са живи и здрави.

Че тя не намекна, а направо натърти, че има да си говорят като се върне.

# 1 624
Аз не разбирам хейта към Андрей.
Защо при нас са на почит простаците, шумните и тарикатите?

А възпитанието и интровертността са представяни като голям минус. Един мъж трябва да си тежи на мястото, да е хладнокръвен и овладян в емоциите.
За мен Андрей е много по-голям мъж от горилите, които се тупат по гърдите и се правят на интересни.

Защо възприемаш като хейт, че някой може да не харесва някого? Ако всички харесвахме едни и същи типажи, нещата щяха да са зле. А едва ли в женски форум ще се хареса женен мъж, който по този начин демонстрира "братски" чувства далече от жена си.

# 1 625
Някой попита защо е хейтът към Андрей. Ще обясня, поне моя:
Андрей за мен не е мъж, който си тежи на мястото. Който се скатава, премълчава, премисля- да, хитър, ловък и пресметлив, да, умеещ да оцелява - да. Но мъж с чест и достойнство- бих посочила Морунов. Харесвам в него, че признава загубите и уважава противника. Но това е защото именно си дава сметка кой е по- добър от него и кой може да го надвие, има реална преценка. Не е и привлекателен като мъж, поне за мен, тия ужасни зъби, развалят всичко. Нито в тялото ми харесва- най- красивото тяло в този сезон е на Борис- изваяно, красиво, силно. Лице- Морунов. Жената на Андрей освен, че е красавица, е балон под налягане - хитри, пресметливи са цялото семейство. И Стратимир, който е фаворит тук не харесвам- буквално ми е крийпи, особено вчера като се ухили на Елизабет тип наблюдавам те шеговито. Има супер крийпи излъчване и поглед, отделно че ми е нечистоплътен. Та в този ред на мисли, Дечо май ми е най- симпатичен, не е кой знае колко силен, но поне колоритен, умен. Паулина също не ме дразни, Симеон - ужас.

# 1 626
Ксения не намира правилните думи на български и затова размахва средни пръсти ли? Винаги съм намирала за грозно жена да показва такова поведение или да псува. И достатъчно Андрей се изложи с отношението си към  Елизабет и Красима, че сега и жена му допълнително да го излага.
Но Алиса е прекрасна! Не знам родителите й как се държат един към друг у дома и дали се обичат, но дано детето расте в приятна атмосфера.

# 1 627
Андрей е доста привлекателен мъж🤸‍♀️
С тоя поглед на маниак 🥴

# 1 628
  • София
Мари Мар,
Мисля се изяснихме и разбрахме за всичко, само ще отговоря относно Добата и Юлката. За Андрей съм Ок и приемам мнението ти, както предполагам и ти моето.
Та, ами мне, не е така. 😉 Значи, аз тогава следях фейсбука и да имаше доста хейт към Юлиян, но впъти повече одобрителни мнения и хвалби. Значи когато имаше снимка или тема с него, отдолу хиляди мнения и лайкове. При Добрин 10 пъти по-малко. Да, не отричам, че имаше не малко хора, които да го плюят, но тези, които го харесваха бяха много, много повече. При Добрин аз не видях нищо такова. Една тишина, което е равносилно на безразличие.
А предполагам си спомняш добре двете анкети тук. Имаше анкета преди финала и след финала. И в двете анкети, Юлиян победи с тройно повече гласове всички останали съперници накуп. Такова надмощие в анкета аз лично не съм виждал досега. И бяха гласували стотици хора.Над 600 в най-лошия случай. 🙂

# 1 629
  • Испания
Те и до този момент са 627, но процентът искащи да победи Андрей, не отразява мненията в темата, макар че гласуват и такива потребители, които не пишат тук.

А на мен ми е все едно /гласувах за Борис/, защото както винаги ще победи не най-добрият, този, който е решила продукцията.

# 1 630
  • London
Като говорим още за бившата на Симеон ми се струва, че доста елементарно подхожда в ситуацията .....

Това да го плеснеш ми е леко странно например.

Хората наистина сме различни, но аз лично бих се дистанцирала от това предаване максимално, вместо подобно излагане.....посочвайки за фаворит отгоре на всичко друг играч. Тоест смешничко е леко ....

И това ми направи впечатление. Явно девойчето се е заело да вдига щанги ...има някакви такива снимки и да отслабва....че и да се пробва да докарва на Красима визията. За по-набито око ще стане ясно сравнявайки с предишни нейни снимки. Тия момичета що не се уважават се чудя? Симеон не е последния на света.....продължаваш и не се обръщаш. А не да го докарваш на Красима, жалко е. Ама явно друго си е да си с някой дето са давали по телевизията.....и си струва напъна.

Определено някои от половинките буквално се о...ха!

Априлска утрин, защо не обсъждаме примерно на Боби половинката? Тя Ксения сама се излага на показ? Нали иска да е инфлуенсър? Качва нон стоп средни пръсти, оферти за разтягане, показва ни шампоана си Здраве и тн. С това си идват и коментарите ....тя това търси, ако не си разбрала. Иначе нямаше и да знаем за нея....например и Рабухчиев е обвързан да си чула нещо за приятелката му? Не....ами .. прави си изводите.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 13:45 от La Catrala

# 1 631
  • Испания
Хубаво е, че след напускането на Алекс, започнаха един по един да се отпускат и да "изпускат" по някоя истина.

# 1 632
Ако трябва да съм честен едно предаване като "Игри на волята" е наистина интересно, когато има злодей. Интересно е като има доминантен играч и това да предизвиква създаването на коалиции. Според мен е много по-интересно, ако например интелигентен играч направи така, че да разчисти силната конкуренция, защото за три сезона се нагледахме на хора, които говорят за чест и се пазят от елиминации. Нормално ли е Борис да е на първа елиминационна битка в обединеното племе. Коравите мъже се коалират и ползват жените като бушони. Стратегията на Туджаров издишаше от всякъде, защото беше използвана прекалено рано. Ако бяха стигнали до етапа да са само 2 племена и той и Валентин,Семира и Милена бяха започнали да губят нарочно по две игри щяха да могат да пратят двама играч от тяхното племе и със сигурно щяха да разбият Света Троица. Вместо това те го направиха това, като само по един се изпращаше от племе и напълниха гушите на хората, които искаха да изгонят и им осигуриха имунитети.

# 1 633
Доста показно от страна на бившата на Симеон. Явно й е болно още, а и все пак са били заедно 6 години - не е малко време. Може би момичето се опитва да дразни Симеон. Аз на нейно място бих запазила пълно мълчание.

# 1 634
Ксения е танцьорка, бе хора. Да не очаквате като Луна да се кандидатира за президент 🤔 Иначе е хубава.
Стратимир да не е по-мил в коментарите си. Хейти и ругае здраво от профила си.

Общи условия

Активация на акаунт