💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 670
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 605
Жената на Андрей вчера остави прекрасно впечатление на епизода. Много хубави думи каза и детенцето им е прекрасно. Откъде да предполага човек , че е толкова вулгарна и това не е за първи път...
Андрей ми беше фаворит в началото, с тази визитка очаквах наистина свръхчовек, пък то...
Сега в момента мнението ми не е съвсем отрицателно, приемлив е, основно защото си мълчи и си мери приказките , но като играч очаквах повече от него. Имаше доста по -комплексни играчи, които си тръгнаха.

# 1 606
Елизабет е последния участник в Максимал,очаквано.

# 1 607
  • Испания
Поздрав за всички хейтъри на Андреевата жена, която аз вчера лично ожалвах Joy
Отговаря на коментар, в който й казват, че ако се яви в ИВ ще е първата на пангара, а тя да хейти Бамби, колкото си иска, даже и водещите били казали, че е най-силна.

Скрит текст:

Тя знае две неща: иска много парички и показва среден пръст. Възпитание! Високмерна като мъжа си и днес ще разберем защо.
На когото снощи беше симпатична, просто не е чел нейни публикации, постнати тук.

# 1 608
Не гледах предаването, но ви прочетох сега. Много се радвам за отпадането на Елизабет. И честно казано хич не ми пука дали е прецакана, след като моите фаворити бяха прецакани генерално. Тя поне е имала някакъв шанс явно, ако е била играла по-умно-това разбрах. Чудя се само, защо не избра Симеон, нали само му се канеше.
Може да ви се стори странно, но на мен лично Симеон и Стратимир ми харесват повече от Андрей. Аз лично не съм ги чула да ръсят обиди, както дребното, бегача и Неделчо. То не бяха зоопарк, маймуни и т.н.  Като представяне в игрите също са доста по-добре. И двамата имат самочувствие и казаха, че са били сигурни, че ще стигнат финала. Чисто визуално също ми харесват повече/при Андрей нещо в устните някак си не ми харесва/. Нямам фаворити вече, но от тук останалите предпочитанията са ми 1.Симеон 2. Стратимир 3. Неделчо. Стратимир номинира Вальо, само затова го слагам втори Stuck Out Tongue Winking Eye 
И нещо друго ми е интересно-защо увереността си в себе си се приема като наглост и т.н. Да, Симеон демонстрира самочувствие, но нито обижда останалите, нито се изказваше злобно както дребното. Реакциите им след победите на приключенците по-скоро ме забавляваха-бяха невъздържани, а не злобни. Поздравите сега на Симеон и към Неделчо, и към Паулина за победите бяха съвсем нормални и спортсменски, въпреки че отпаднаха близки за него хора. Разсъждавам си само. Хубав ден хора!

# 1 609
  • Испания
Някои имат самочувствие с покритие, други - без. Когато публикувах тук постиженията и медалите на Рабухчиев, Симеон и Борис, "постиженията" на Андрей, някой написа, че той вода трябва да носи на другите. Но това в случая няма значение. Има значение, че много бяха в пъти по-добри от Андрей, а той е още там.

В този формат - толкова.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 10:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 610
  • London
Елизабет е последния участник в Максимал,очаквано.
Скрит текст:

Тъкмо мислех да го гледам за да видя този Юлиян в реално действие ( не съм гледала 1 сезон ), а и Ваня отново, но сега .....ще се замисля. Не знам мога ли да си причиня пак това момиче. Сигурно ще я сложат с Морунов в отбор. Така ги виждам нещата.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:05 от Не се сърди, човече

# 1 611
На мен би ми било интересно да гледам Боби и приятелка в един отбор. Машинка е това момиче. За него е ясно.
Красима също бих гледала със Стратимир или Алекс.

Довечера трима ли ще играят или петима?

# 1 612
Андрей не е грозен мъж, но няма и грам харизма.

# 1 613
Lafusko, напълно съм съгласна с теб. И аз харесвам сините момчета. Стратимир още с визитката си ми стана фаворит. После малко ми се обезличи покрай Поли, но през цялото време беше комплексен играч. И Рабухчиев харесвам, и Симеон, и Вальо...
 На мен пък ми е странно как някой харесва Андрей. Човек, който саботира племето си и се  крие  зад гърба на малко момиче. Останах втрещена на съвета, когато каза, че щяла да го пази... А той само се подхилква и не казва нищо. Има ли нормален мъж, който няма да  реагира и да каже, че няма нужда някой да го пази? Пък и не показа някакви впечатляващи качества като играч. Ще ми се да го видя и него на пъзел или логическа игра, но едва ли.Поне се видя, че два цвята не може да запомни. И още не мога да разбера поради каква причина той е Избрания.

# 1 614
Боби каза, че и двамата с приятелката му искали да участват в игрите, но решили да не кандидатстват и двамата, а само той да се пусне като тестер Joy и тя евентуално догодина. След това негово участие не мисля, че тя ще кандидатства догодина. Joy Иначе, ако бяха се пуснали и двамата , според мен със сигурност щяха да стигнат напред в кастингите , а продукцията разбере ли, че са двойка щеше да им даде някоя бигбрадърска мисия тип "сестрите сезон 2". Joy
Винаги ми е било чудно как от самото начало участниците знаят конкурентите си от другите племена , още в самото начало, знаят им имената, професиите. Всъщност се оказва, че се познават от кастингите, тъй като явно чакат с часове там. Сигурно се получава като опашка пред лекарски кабинет. Joy Валентин беше казал за Симеон , че през цялото време мълчал и само слушал, докато останалите си говорели и споделяли. Joy

# 1 615
  • London
На мен би ми било интересно да гледам Боби и приятелка в един отбор. Машинка е това момиче. За него е ясно.
Красима също бих гледала със Стратимир или Алекс.

Довечера трима ли ще играят или петима?

Красима с Андрей ще са най-интересни.Joy

Но мисля, че посочените от теб няма да ги има този сезон. Те почти свършиха местата ....и всички вече са обявени кажи речи.

# 1 616
И още не мога да разбера поради каква причина той е Избрания.
Според мен, защото е тихото момче, типажа на Добрин и Милен и го набедиха от продукцията за доброто момче на сезона. Не се набива на очи, мълчи предимно, не се бута в битки, но пък играе добре. Да, реално и Морунов можеше да е в тази роля и щеше да е по-харесван, но...

# 1 617
Играчите не знаят каква ще е битката им. Ако знаеха, по-добрият избор беше Симеон, защото е тромав и Елизабет имаше повече шанс. Въпрос на преценка.
И да, странно защо не го избра, като му се заканваше N епизода. Веднага се сещам за думите й, че Стратимир е нейна мъжка версия. Очаквала е игра, подхододяща или не за тях.
Не се учудвам на хората, които харесват един или друг, защото всеки вижда с неговите си очи.
Играта снощи ме отегчи, а епизода огорчи.
И тази вечер очаквам огорчение. Ничщо повече. В сезон 3 повече няма.

# 1 618
  • London
Аз лично го чух оттук и оттам.....😆Не ми се навлиза в подробности.

Иначе вчера и Боби в лайва спомена, и той е бил блокиран и после отблокиран със съобщение от Елизабет От рода на " Съжалявам, че те бях блокирала ".Joy Блокирани са били повечето, но понастоящем май само Алекс и Братоев, не съм сигурна за Красима, тя не че е литнала да я следи или проверява ама знаеш ли й акъла на малката.....

# 1 619
Хахаха тя наистина е като 15 годишна. Ще взема да си го пусна този лайв с Боби, макар че този Ники ми е дразнещ, ходи и се бута само по лайвовете на участниците да събира популярност. Доколкото разбрах е бил доста напред в кастингите за 3ти сезон, но не са го избрали и вече е на 100% убеден, че догодина ще го вземат, ама се опитва да събира фен клуб от сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт