💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 353
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 165
Горкия Неделчо. 😜 😂

# 166
  • София
Почти като тържество за завършване на учебната година на 15.юни.
Получи им се смешката, когато всички потупваха Симеон по гърба (аз също повярвах, че за него говорят) и Ралица изкрещя "Паулина". Trollface Trollface Прекрасна метафора за цялото предаване. Ако Мани беше стиганала до тук, щеше да има пвоече индивидуални победи, та си представете тогава, кого трябваше да обявят за непобедим.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:32 от La Vikinga

# 167
  • London
Проспах началото ....и сега мигам на парцали и ви чета. Ще гледам запис.Joy

Само със статистики ли си запълват ефира?

# 168
Толкова ли няма нови игри!

# 169
Айде Стратимир не поздрави Ралка и Димчо.Sweat Smile До тук беше отиде им в черния списък Sob

# 170
  • Испания
Докога ще повтарят игри? Сценарийна импотентност отново.

# 171
Хайде, игра за Паулина. 😜 😂

# 172
  • София
С толкова препятствия... само Мани щеше да се справи!! Grinning

# 173
Хайде, игра за Паулина. 😜 😂
А не трябва ли да е за балансираната Елизабет?

# 174
  • София
Само със статистики ли си запълват ефира?
Трябваше да им раздадат новите кърпи за глави.Smile Казаха вече и условието на играта.

# 175
  • София
Ехаа, как я няма Мани да им покаже на тез пърдюхи как се редят тухличкте.

# 176
  • София
Ехаа, как я няма Мани да им покаже на тези пърдюхи как се редят тези тухлички.
Как я няма, за да я обявят за човека с най-много победи. Просто не искат да погледнат собствения си провал в очите.

# 177
  • София
Доколкото разбрах игрите ще приключат в Петък, та си мисля, дали да не се върна поне финала да гледам. Но пък като знам кои са останали, нещо съвсем не ми се връща. Нещо като Хамлет - да бъде или да не бъде.
Всеки си има предпочитания и също така антипатии към някои от играчите. Моите уважения към всеки. Всеки има право на това. Не ми харесва това, как  за някои от съфорумците едва ли не най-важно е да убедят останалите, че те са прави и останалите грешат. Не ме питайте кои са, лесно можете да се върнете и да прочетет постовете.
Не мога да харесам Симеон, с неговия дребен селски тарикатлък и неспортсменско поведение, не мога да харесам Рабухчиев, не ми е приятен и това си е. Може да е свестно момчето, но както се казва не е от моята порода... Не са ми приятни и Андрей, Елизабет, Борис също с неговото мишкуване, Неделчо с неговите "стратегии". Не харесвах Паулина, идеше ми да я удуша ако мога докато гледах. Но четейки тук май започвам да си променям мнението. За Стратимир също. Е, тук превес имат и коментарите на половинката. Никой не е достоен за победител от останалите, но няма начин, все някой ще трябва да е. И за мой потрес установявам, че единствено що годе поносими са Паулина и Стратимир. В комплект с Моли и Доли...

# 178
  • София
Лошото е, че 30 минути минаха.
А има още 2 рекламни блока.
Не мисля, че ще стигне време за елиминационния дуел. Поне да дадат съвета.

# 179
  • Испания
Церемонията по връчване на пищималчетата беше пълен смях. Като целия сезон!

Общи условия

Активация на акаунт