💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 555
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Испания
Някъде гостували ли са Борис и Елизабет за интервю след отпадането си да ги гледам?

Не.

Лайв от Туджаров - https://www.instagram.com/globalcastaway/live/

И Алиса е там. Има ужасна микрофония и не се издържа.

Неделчо и Стратимир редят пъзел на земята, а на половин екран се блещи Елизебет.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 19:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 696
  • Козлодуй
Бях за Борис но отпадна и сега стискам палци за Андрей или Симеон Simple Smile

# 1 697
Тази вечер ще стискам палци за Поли – знам, че шансовете ѝ са с отрицателен знак, но морална подкрепа няма да ѝ е излишна. Тя е моят фаворит от "ден едно" на формата.
Heart Exl На мен също! Simple Smile

# 1 698
Гледам  лайфа.Почнаха вече да предават на живо  .За сега са Неделчо,Стратимир, Андрей със семейството си е там и Елизабет.Чакат още.Мани нямало да идва,Стратимир вика да направи някой скандал тука Sweat Smile
Морунов и той дойде с приятелката си и детето.

# 1 699
  • Испания
Пристигна Морунов с приятелката си и дъщеря си.

# 1 700
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toчно днес по време на финала съм на зъболекар и ще изпусна шоуто. Laughing Ей така като стане...

Пуснах си лайфа на Туджаров в ИГ.Много са готини всички.
Сега като се замисля,точно тези лайфове и събирания на гости са най-интересното от игрите.
Морунката тукмо дойде с гаджето си и дъщеря си.

# 1 701
Много интересно. Стратимир ще гледа с Бойците. Simple Smile

# 1 702
  • София
И аз не мисля, че Неделчо се натриса на другите. Нищо от реакциите и коментарите на домакините не води до това заключение. Това са просто предположения, които не виждам да се базират на някакви факти.
Напротив, считам, че го харесват - умен и забавен е, има чувство за ирония и самоирония.
Жената на Андрей е много красива. Дали е умна, тъпа, възпитана или не - мен не ме касае, той да си се оправя, все пак той си я е избрал.

# 1 703
  • Испания
Дойдоха Стоян, Елия и още някаква жена.

# 1 704
Е те с този лайф сега ,хората тях ли да гледат или финала 😂.
На земята имаше едно момиче с права черна коса ,тя ли е приятелката на Морунов?
Елизабетка ,много скромно стои тази вечер .
Развоена съм кой да гледам тях или финал🤣

# 1 705
Само у Туджаров ли ще има сбирка?

# 1 706
Хайде да видим, кого е нагласила продукцията за победител. Все ми е тази честно казано. Никой от останалите не ми е дори малко симпатичен.

# 1 707
  • Англия
Ще викам за Андрей най-вече, и после за Неделчо. Очаквах повече от Андрей като цяло, с оглед на визитката му, но въпреки това заслужава да е на финал и е силен играч.

Неделчо ме поразочарова в битката с Рабухчиев, никога не е бил атлет, ама съвсем издъхна тогава, даже и плуването. Досега беше повече от приличен на капитанските битки. Надявам се на финала да покаже по-добра игра. Не ми се вярва да му дадат още пъзели обаче, зависи какво са решили.

Паулина най-малко заслужава да е там след бруталните бутания. Иначе за човек без никаква спортна подготовка показа доста качества. Може би най-добрата от жените този сезон като игра.

Чисто като играч, най ми допада Стратимир, най-голямата нинджа във формата е и ми е най-приятен за гледане този сезон като цяло на арената. Ама и при него намирисва работата в играта с Елизабет.

Дано само Симеон, другия човек на продукцията, да не спечели.

Мечтаният финал от чисто игрова гледна точка за мен щеше да е Стратимир, Борис и Морунов.

# 1 708
  • Испания
Хайде да видим, кого е нагласила продукцията за победител. Все ми е тази честно казано. Никой от останалите не ми е дори малко симпатичен.

Абсолютно.

Преди битката пак се ядат, Андрей - пак се е изолирал, но слуша и коментира пред камерата.

Смешно ми е, че Симеон не ѝ се хваща на въдицата и само вика "да, да". Веднъж ѝ отговори и тя кресна. Леле-мале!

# 1 709
  • София
Леле, Симеон как лъже! Нямало да използва предимство срещу човек, с когото е бил в едно племе! Все едно да отиде да играе за друг клуб и да откаже да се състезава срещу хора от предишния. Да, бе, да!

Общи условия

Активация на акаунт