💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 91 028
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Испания
Ох какви глупости изговориха Димо и Ралица...

За първи път. Даже се учудих. Що така тези хора?

Гледам как отпада Стратимир и се сетих за думите на Борис: "Може да си олимпийски шампион и да дойне някой от улицата и да те бие".

И приказките, че Андрей и Симеон имат равни по брой победи и ще се види кой е по-силен, само ме разсмяха. Ще е по-силен този, който реши продукцията.

# 1 816
Ако Паулина е трета, това ще е напълно заслужено с оглед представянето й в тази игра.
Кво представяне ? Те я пуснаха да минава напряко, което ясно се видя на 4-тото топче как си спести минавате през въжето с рова.
Да не говорим, че даже Неделчо я направи за смях на трасето.
Това топче го бяха сложили специално за нея, иначе тя си отиваше.
Уж състезание, някакви късметлийски топчета ми сложили - пародия пълна.

# 1 817
Не е е лайф,а кратки сторита от Елизабет.

# 1 818
Ей този Симеон много дразнещ,голямо самочувствие. Като питаха Поли дали ще може да се справи с него и Андрей и той една физиономия, все едно е някаква казва "тази луда ли е" . Какво да каже момичето, разбира се,че ще каже,че ще може да се справи. Не казвам,че Паулина ми е фаворит ама малко уважение поне да има.

# 1 819
Дообре де, какво ще се гледа до 22.30ч? Сълзи и сополи?

# 1 820
Ако Красима не се беше контузила така нелепо, спокойно можеше да влезе в топ 3. И никоя от жените в този сезон не може да се мери с нея. Но пуст късмет.

# 1 821
Леле, че е досадна тази жена!

# 1 822
За първи път от началото на кариерата ми, като зрител на риалитита всички опции за победител са ми неприятни. Даже много неприятни 😔

# 1 823
Еми видя се в началото на състезанието как е изглеждала Паулина. Особено, когато развя знамето. Все едно е била на All Inclusive 2 месеца, а не на реката, на стопанстовото.
Толкова пък да няма никаква интрига и толкова да не ми е интересно, че не е истина. То е имало игри за територия, които съм чакала с по-голямо нетърпение.
Но час и половина какво ще разтягат не мога да си представя.

# 1 824
Боже, какъв непринуден разговор.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 825
  • София
Поли какво вдъхновение за жените си бе мила?
Ама теб те бутаха най-нагло от продукцията. По-скоро антиреклама за жените.

# 1 826
Андрей,ако се сети,че трябва да победи и заради Морунов,ще се конценцентрира и ще превърне адреналина,който му пречи ,в сила.

# 1 827
Дяволо, моля, не се изказвай от името на жените.

# 1 828
Някои хора така и не научиха, че не е Игри на силата, а на волята. Определено мястото на Поли е на финал.

# 1 829
Леле, че е досадна тази жена!
Тя обаче май се кани да стане първата жена победител в Игри на волята. Flushed Май не напразно я изтикаха до финала, а сега големи четки от Ралица. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт